18 / 05 / 2024

istanbul boya ve badana talepleri

istanbul boya ve badana talepleri

Armut.com, Türkiye’de son dönemdeki boya badana taleplerini analiz etti. Buna göre, 2015 yılının ilk 5 ayında boya ustasına yönelik taleplerin toplam büyüklüğü 9 milyon TL'yi aştı.

Gören şok oldu! Boya ve boya malzemeleri ne kadar? Koçtaş 24 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu!

Koçtaş’ta boya ve boya malzemeleri ne kadar? Koçtaş 24 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu! İşte boya ve boya ürünlerinin fiyatı…

Kervan Yatırım İnşaat Boya Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Yatırım İnşaat Boya Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Karapınar tarafından kuruldu.

Işıklar Boya ve Yalıtım Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Işıklar Boya ve Yalıtım Malzemeleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Turhanlar Boya ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turhanlar Boya ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Habip Turhan, Mustafa Turhan ve Uğur Turhan ortaklığında kuruldu.

Sense Boya ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sense Boya ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Sarıkaya tarafından kuruldu.

Cosmo Tek Mühendislik Boya ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosmo Tek Mühendislik Boya ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kütük tarafından kuruldu.

Jewhara İstanbul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jewhara İstanbul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa A. Abdulamer Al-Jıbawı tarafından kuruldu.

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi 17 Aralık'ta!

Ceylan İnşaat'ın sponsorluğunda düzenlenecek İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi için geri sayım başladı. Türkiye’nin global ve yerel markalarını aynı çatı altında buluşturacak organizasyon  200 marka temsilcisini ağırlayacak.

Piyalepaşa İstanbul, Cinemaximum ve Carrefour ile anlaştı!

Üzerinde bir otelin de bulunduğu Piyalepaşa İstanbul projesinde Cinemaximum ve Carrefour Türkiye ile anlaşma sağlandı...

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme bilgisi!

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İlk etap teslimlerleriyle yaklaşık 220 dairede yaşamın başladığı projede yıl sonuna kadar 300 adet dairenin daha teslimi yapılacak.

Baz İstanbul Turizm Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baz İstanbul Turizm Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 110 bin TL sermaye bedeli ile Arwa Alrazouk ve Mırdas Alrazouk ortaklığında kuruldu. 

Cadde İstanbul Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cadde İstanbul Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Oral tarafından kuruldu. 

Travel Quest İstanbul Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Travel Quest İstanbul Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Saymaz tarafından kuruldu. 

istanbul boya ve badana talepleri Haberi

istanbul boya ve badana talepleri

Alanında uzman hizmet verenleri, hizmete ihtiyacı olanlarla İnternet üzerinden buluşturan armut.com, Türkiye’de son dönemdeki boya badana taleplerini analiz etti. Buna göre, 2015 yılının ilk 5 ayında boya ustasına yönelik taleplerin toplam büyüklüğü 9 milyon TL'yi aştı. M2’ye ye düşen ortalama fiyatlar 7-13 TL arasında değişirken, İnternet’ten en çok boya badana talebi yapılan iller ise İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya oldu. Yılın ilk 5 ayında en çok tercih edilen renkler gri, mavi ve yeşil tonları oldu. Türkiye genelinde işinde uzman binlerce boyacı ile hizmet veren armut.com üzerinden 2014 yılı boyunca 229.455 m2 duvar boyanırken, 2015’in henüz ilk yarısında 160.000 m2’ye ulaşıldı.


Yaz mevsiminin gelişiyle birlikte boya badana gibi ihtiyaçlar için en kaliteli ve uygun fiyatlı çözümler araştırılmaya başlandı. Kullanıcılarını İnternet...