18 / 07 / 2024

istanbul bulgari oteli

istanbul bulgari oteli

Geçtiğimiz günlerde LVMH Group Nişantaşı'nda Bulgari Otel açacağını duyurmuştu. Fakat ana şirket Bulgari, iddiayı şiddetle yalanlıyor. LVMH Group ise yalanlamanın aksine 17 Eylül'de açılışı yapacaklarını söylüyor. İşte tarafların konuyla ilgili açıklaması

Bulgari Nişantaşı'nda otel açıyor!

İtalyan mücevher markası Bulgari' nin Türkiye' deki ilk oteli İstanbul' da açılıyor. Nişantaşı' nda açılacak otel için 17 Eylül' de dünyaca ünlü yıldızların da akın edeceği bir parti düzenlenecek...

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece’de  şlyon bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dmir tarafından kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

Torunlar GYO'dan 'Hilton Mall of İstanbul Oteli' açıklaması!

Mall of İstanbul bünyesinde yer alan Hilton Mall of İstanbul bugün itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Torunlar GYO, yeni oteli hakkında açıklama yaptı...

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

İstanbul Havalimanı oteli YOTEL 30 Mart’ta açılıyor!

İstanbul Havalimanı içinde yer alan ve İngiltere merkezli YOTEL tarafından işletilecek olan otel 30 Mart tarihinde açılacak. Oteldeki odalar için rezervasyon alımları başladı...

Hampton by Hilton İstanbul Zeytinburnu açıldı!

Hilton’un orta fiyat segmentinde yer alan, kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton Istanbul Zeytinburnu’nu açtı.

DoubleTree by Hilton Sirkeci açıldı!

Hilton Worldwide'ın pazar lideri 13 markasından biri olan DoubleTree by Hilton’ın DoubleTree by Hilton Istanbul Sirkeci oteli kapılarını açtı. Üst sınıf full servis segmentindeki otel, Türkiye’deki 10, Avrupa’daki 70 DoubleTree by Hilton tesisinin arasına

Dünyanın en lüks oteli Peninsula İstanbul'da açılacak!

Dünyanın en lüks oteli Peninsula İstanbul'da açılacak. Peki, üç yıl sürecek inşaatın sonunda neler olacak? Bölgede kruvaziyer gemilere yönelik yeni terminal, eskisinin iki katından daha büyük olacak.

NG Hotel İstanbul'da şehir oteli yapacak!

AFYON ve Sapanca’da iki otel ile hizmet veren ve İstanbul’da bir şehir oteli yatırımı için kolları sıvayan NG Hotel Grubu, faaliyetine devam eden iki otelde şirketlere yönelik farklı hizmetler sunmaya başladı.

İstanbul'un en çok turist çeken oteli: CVK Park Bosphorul!

Taksim Gümüşsuyu'nda tarihi dokuyu lüksle buluşturan CVK Park Bosphorus Hotel, açılışından itibaren çok kısa bir sürede istanbul'un en çok ziyaretçi ağırlayan oteli oldu.

Soho House İstanbul 2015’in En iyi Şehir Oteli seçildi!

Dünyaca ünlü tasarım ve mimarlık dergisi Wallpaper, Aralık 2015 sayısında Soho House İstanbul’u “2015’in En iyi Şehir Oteli” seçti.

Hilton İstanbul Kozyatağı Türkiye'nin en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

istanbul bulgari oteli Haberi

istanbul bulgari oteli


İddialar kesinlikle asılsızdı

Bulgari Uluslararası İletişim Direktörü Stephane Gerschel, Bulgari'nin İstanbul'da otel açacakları yönündeki iddiaların kesinlikle doğru olmadığını söyledi. Gerschel, "Bu iddialar kesinlikle asılsızdır. LVMH Group bünyesinde bulunan ve Bulgari Hotels & Resorts’un ana şirketi olan Bulgari, ayrıca bahsi geçen iddialarda bulunan Sayın Göktay Tüzüner veya RCA İletişim Grubu ile hiçbir bağlantımız yoktur. Her türlü fikri mülkiyet haklarının ihlali ve yanlış temsiliyle ilgili gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır" dedi.



17 Eylül'de oteli açacağım


Bulgari Hotels & Residences & Resorts Türkiye ve Kıbrıs’ın tüm yetkileri kişisel olarak şahsına ait olduğunu vurgulayan Bulgari Hotels & Residences & Resorts Türkiye ve Kıbrıs Yatırımcısı Göktay Tüzüner, 17 Eylül'de söyledikleri gibi Nişantaşı'nda otelin açılışını yapacaklarını açıkladı. 


Marka yatırımımızı zarara uğratmak istiyorlar

Hiçbir kurum ve kişinin Bulgari Hotel & Residences &...