30 / 04 / 2024

İstanbul-Bursa-İzmir otobanı açıldı mı

İstanbul-Bursa-İzmir otobanı açıldı mı

BYY inşaat Yönetim Kumlu Üyesi Ali Yavuz, Çiğli'de yapımını sürdürdükleri Flex Life Studio projesiyle birlikte 2016 yılında inşaatta önemli bir ivme yakaladıklarını söyledi.

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

Bursa İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi hizmete açıldı!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi, ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

Bursa Keles Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Keles’te yapılması planlanan ve içerisinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da yer alan Keles Kültür Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Kefesüzen Camii ibadete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore çalışmaları tamamlanan Kefesüzen Camii Mevlid Kandili’inde ibadete açıldı. 

Bursa Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Bursa'da açılışa geçilen Millet Bahçesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Millet Bahçeleri Toplu Açılış Töreni ile hizmete açıldı. 

İsmet Karaca: Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Bursa Devlet Hastanesi, Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Zübeyde Hanım Doğumevi’nin kapatılarak Bursa Şehir Hastanesi’ne taşındığını belirtti ve Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı dedi...

Teknopark İstanbul 2. Etap açıldı!

Teknopark İstanbul’un ikinci etabı açıldı. Açılış töreninde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank açıklamalarda bulundu. Başkan Varank; “Bugün teknoparklarımızda 5 bin 593 firma faaliyet gösteriyor ve 47 bine yakın Ar-Ge personeli istihdam ediliyor.” dedi.

Kanal İstanbul'un internet sitesi açıldı!

Kanal İstanbul'un internet sitesi açıldı. www.kanalistanbul.gov.tr'de Kanal İstanbul’a ilişkin proje detayları ve merak edilen sorularının cevapları yayınlanıyor. 

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde güzergah değişikliği mecliste!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde planlanan güzergah değişikliğine ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Bursa'da 413 bin metrekarelik alan imara açıldı!

Bursa, Osmangazi, Yunuseli Mahallesi'ndeki 413 bin metrekarelik alan imara açıldı.

Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığı iddiası! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığını iddia etti. 

İstanbul-Bursa-İzmir otobanı açıldı mı Haberi

İstanbul-Bursa-İzmir otobanı açıldı mı

BYY inşaat Yönetim Kumlu Üyesi Ali Yavuz, Çiğli'de yapımını sürdürdükleri Flex Life Studio projesiyle birlikte 2016 yılında inşaatta önemli bir ivme yakaladıklarını söyledi. 


Konut almak isteyenlerin kriz ortamında güvenli bir yatırım aracı olarak gayrimenkulü terdir ettiğini söyleyen Yavuz, Flex Life Studio'nun marka bilinirliğinin de satışlarda kendilerine büyük avantaj sağladığım açıkladı. Yükselen doların, demir ve diğer girdi maliyetlerini yükselttiğini ve faizlerin de sürekli değiştiğini kaydeden Ali Yavuz, doğru projeyi, doğru lokasyonda yaptıklan için krizden etkilenmediklerinin altını çizdi. 


Yıl sonu itibariyle 157 konutun yarısından fazlasını sattıklarını ve Aralık 2017'deki anahtar tesliminde dairelerin satışını tamamlamayı öngördüklerini belirten Yavuz, "Şu anda inşaatta önemli bir aşamaya geldik. Tapu teslimlerimiz başladı. Projenin tamamlanmasıyla birlikte satışların daha da artacağım düşünüyoruz. 1+1'ler adeta bir yatırım aracı gibi oldu. Bu...