08 / 05 / 2024

İstanbul-Bursa-İzmir otobanı inşaatı ne durumda

İstanbul-Bursa-İzmir otobanı inşaatı ne durumda

Türkiye'nin en büyük yatırımı olan ve bugüne kadar 18 milyar lira harcanan İstanbul-Bursa-İzmir otobanında yeni bir gelişme yaşandı.

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

İstanbul Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda işçilerden biri göçük altından çıkarılırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatında son durum ne?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatındaki son durumu kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

Mosinjproekt, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldı!

Moskova hükümetine ait olan 'Mosinjproekt' şirketi, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldığını resmen duyurdu.

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

İstanbullular merakla bekliyordu! Dev sağlık kompleksinin inşaatı bitti!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden 620 yataklı İstanbul Seyrantepe Hastanesi'nin inşaatının tamamlandığını söyleyerek, açılış tarihini açıkladı. 

Seyrantepe Hastanesi’nin inşaatında son durum!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, inşaatı büyük ölçüde tamamlanan Seyrantepe Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

İstanbul Finans Merkezi'nde inşaat 18 ayda tamamlanacak!

Servet GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Finans Merkezi projesinde inşaat çalışmalarına başladı. Projede yer alan bin 217 metrekarelik dükkan 20 milyon TL'ye BİM'e satıldı.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde güzergah değişikliği mecliste!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde planlanan güzergah değişikliğine ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da cami inşaatından düşen işçi öldü!

Bursa Merkez Osmangazi'de inşaatı devam eden caminin çatısından düşen Murat Yıldız (22) vefat etti. Yıldız'ın cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi...

Bursa'da 7'nci kattan düşen inşaat işçisi öldü!

Bursa'da yurt inşaatında çalışan Adem Türk, inşaatın 7'nci katından düşüp hayatını kaybetti.

İzmirli firmalar inşaat sektörüne yatırıma hazır!

Uzun yıllardır İzmir'de inşaat sektöründe hizmet veren 55 temsilci bir araya gelerek Türkiye'de inşaat sektörünün gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini söylediler. Toplantıya katılan iş adamı Serdar Kolay, "Ülkemiz ekonomisi için taşın altına elimizi sokmaya hazırız" dedi. 

Edirne-İstanbul hızlı trenin inşaatı başlıyor!

Çatalca'ya çok güzel projeler ve hizmetler yapacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Çatalca'dan geçen Edirne-İstanbul hızlı treninin inşaatının başladığını söyledi.

Bursa'da 11 inşaat şirketi konkordato istedi!

Döviz kurundaki dalgalanmalar, yüksek faiz oranları ve enflasyon gibi unsurlar inşaat sektörünü zora soktu. Bursa merkezli 11 inşaat şirketi konkordato talebinde bulundu.

İstanbul-Bursa-İzmir otobanı inşaatı ne durumda Haberi

İstanbul-Bursa-İzmir otobanı inşaatı ne durumda

Türkiye'nin en büyük yatırımı olan ve bugüne kadar 18 milyar lira harcanan İstanbul-Bursa-İzmir otobanında yeni bir gelişme yaşandı.


Türkiye`nin en büyük yatırımı olan İstanbul-Bursa-İzmir otobanının Gemlik-Bursa arasındaki 25 kilometrelik kısım 28 Aralık Çarşamba günü Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılacak.


İçerisinde sanat eseri tünel ve devasa viyadüklerinin bulunduğu Gemlik-Bursa arasındaki 25 kilometrelik kısım 28 Aralık Çarşamba günü Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılacak. Otobanda son hazırlıklar hummalı bir şekilde sürerken, açılışla birlikte İstanbul Bursa şehir merkezi arasındaki ulaşım kesintisiz gerçekleşecek. Otobanla birleşecek olan ve Bursalıların daha önce kullandığı İzmir İstanbul Ankara güzergahındaki 53 kilometrelik çevre yolu ise ücretsiz hizmet vermeye devam edecek.


'28 ARALIK'TA BAŞBAKAN AÇACAK'

İHA Bursa Bölge Müdürü İhsan Altıkardeş'e açıklamalarda bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Başbakan Binali...