01 / 05 / 2024

istanbul CeBIT Fuarı ankaralı bilişim firmaları

istanbul CeBIT Fuarı ankaralı bilişim firmaları

İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy' de 11 - 14 Eylül tarihlerinde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia fuarı kapsamında " Bilişim Anadolu ile Buluşuyor " toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi...

İstanbul Yapı Fuarı'nda Karmod Molozşut'a yabancı ilgisi!

İstanbul Yapı Fuarı'na katılan Karmod'un Molozşut ürünü yurt dışından gelen ziyaretçilerden ilgi gördü.

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı AŞ, Yem Fuarcılık tarafından 41'incisi düzenlenen41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

İstova, 12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap- Türk Zirvesi’nde yerini alan İstova projesi Yamaç Yapı imzası ile Kağıthane'de hayata geçiriliyor...

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek!

İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek...

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor!

Yapı sektörünü bir araya getiren Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor. Fuarcılık şirketi ITE Group, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı- Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir’i düzenliyor.

HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Yapı profilleri üreticisi HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı. HekimProfil, fuarın ilgi odağı oldu.

Steelin 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda!

Yapı sistemleri markası Steelin, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yerini aldı. Şirket, fuarda ilgi odağı oldu.

Hekim Yapı, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Hekim Yapı AŞ, HekimPanel işletmesi bünyesinde üreteceği 7 yeni formdaki poliüretan dolgulu sandviç panelleri 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcıların beğenisine sundu

Vekon İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 23 Mayıs’ta düzenlendi. Vefa’nın ön üretimli yapı çözümleri markası Vekon, fuarda yerini aldı.

Babacan Holding, 11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı’na sponsor oldu!

Babacan Holding, 11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı’nın ana sponsoru oldu. 20-21 Mayıs’ta Hilton Convention Exhibition Center’da gerçekleşecek olan fuara 52 firma ve 250 proje katılacak.

11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 20-21 Mayıs’ta!

Gayrimenkul sektörünün en önemli buluşmalarından biri olan 11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi eş zamanlı olarak 20-21 Mayıs’ta Hilton Convention Exhibition Center’da gerçekleştirilecek. Fuar bu sene daha büyük bir önem taşıyor.

CASE İş Makineleri, Beton İstanbul 2017 Fuarı’nda!

CASE, Beton İstanbul 2017 Fuarı’nda sergilediği ürünleriyle, inşaat sektörünün ihtiyacı olan yüksek perfomans, güç ve konforu bir arada sunduğunu bir kez daha gösterdi.

istanbul CeBIT Fuarı ankaralı bilişim firmaları Haberi

istanbul CeBIT Fuarı ankaralı bilişim firmaları


İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy'de 11-14 Eylül tarihlerinde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia fuarına Ankaralı firmalar davet edildi.


İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy'de 11-14 Eylül tarihlerinde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia fuarı kapsamında "Bilişim Anadolu ile Buluşuyor" toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi.  


CEBIT Bilişim Eurasia Fuarına ilişkin düzenlenen basın toplantısına, Hannover Messe Genel Müdür Yardımcısı Murat Özer, Semor A.Ş. Genel Müdürü Nezih Kuleyin, Türkiye Bilişim Derneği Başkanı Turhan Menteş, Bilişim Muhabirleri Derneği Başkanı Musa Savaş, Bilişim Derneği İkinci Başkanı Cem Kıvırcık katıldı.  


 Toplantıda Anadolu'dan fuara katılacak firmalara sağlanacak finansal destekler ve KOSGEB işbirlikleri anlatıldı. Hazırlıkları süren Cebit Bilişim Eurasia ve CeBIT Global Konferansının bu yıl çok daha aktif geçeceği belirtilerek, Ankaralı firmalar fuara davet edildi.  


Murat Özer, İstanbul Yeşilköy'de 11-14 Eylül'de gerçekleştirilecek "CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı"...