28 / 04 / 2024

İstanbul Cevahir AVM bayramda kapalı mı

İstanbul Cevahir AVM bayramda kapalı mı

İstanbul Şişli-Mecidiyeköy arasındaki bir alışveriş merkezi olan İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi hafta içi her gün 10:00 ile 22:00 arasında açık oluyor. Peki, İstanbul Cevahir AVM bayramda açık mı?

AVM'ler kapalı mı, açık mı? AVM'ler kaça kadar açık? İşte çalışma saatleri

İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle valilik tarafından bir dizi önlemler alındı. Buna göre İstanbul’daki AVM’lerin 9 Mart Çarşamba günü için çalışma saatleri yeniden düzenlendi. Peki AVM’ler bugün açık mı, kapalı mı? AVM’lere kar tatili olacak mı? İşte AVM’lerin çalışma saatleri…

Ebebek Cevahir AVM’de mağaza açtı!

Mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden ebebek yeni mağazasını Cevahir Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı...

İstanbul'daki AVM ve dükkanların kapanma saati değişti!

İstanbul'da AVM, cadde mağazaları ve semt dükkanlarının çalışma saatleri koronavirüs nedeniyle yeniden düzenlendi.

İstanbul'daki AVM'ler için alınan yeni önlemler!

AVM önlerindeki kuyrukların uzaması ve içeriye alınacak kişi sayısında sınırlara uyulmaması sebebiyle İstanbul'daki AVM'ler için özel önlemler alındı...

Cevahir AVM kapandı mı?

Dünyayı etkisi altına alan koronavürise karşı tüm dünyada önlemler alınmaya devam ediyor. Türkiye’de önlem çalışmaları kapsamında AVM’lerden kapatma açıklamaları gelemeye başladı. Son olarak Cevahir AVM kısa süreliğine kapatacağını duyurdu…

Biz Cevahir AVM’deki mağazalar teker teker kapanıyor!

Açılışını 2016 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı Biz Cevahir Haliç Alışveriş Merkezi’nde birçok işletme ekonomik kriz nedeniyle kepenk kapattı.

Cevahir AVM davasında belediye çalışanlarına hapis cezası!

Cevahir AVM'nin 32 bin metrekarelik alanında imara aykırı kaçak yapılaşmaya onay verdikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Şişli Belediyesi çalışanları hapis cezasına çarptırıldı.

Cevahir AVM’de kira toplantısı!

Cevahir AVM'deki mağaza sahiplerinin dövizdeki artış sebebiyle kiralarını ödeyemez hale geldiklerini belirtmeleri üzerine AVM yönetimi yüzde 20’lik ve 4 aylık güncel kur üzerinden indirim önerdi.

İstanbul’daki AVM’lerin verimlilik karnesi!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Toğrul Gönden’in kaleme aldığı Gayrimenkul Notları’nın bu haftaki konusu: İstanbul’daki AVM’lerin verimliliği...

Mudo'nun iki sembol mağazası kapandı!

Mudo, Mudo Collection ve Mudo Consept ile iki farklı konseptte faaliyet gösteriyor. İddiaya göre Maslak'taki mağazalar kapanmış.Bu arada İstanbul Torium AVM'deki mağaza da geçtiğimiz günlerde kepenk indidi...

Cevahir AVM'nin yetkilileri ifadeye çağrıldı!

Savcılık, 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışmasının bitmediği Cevahir AVM'nin sahibi İngiliz şirketin yetkililerini ifadeye çağırdı.

AVM yatırımları alarm veriyor!

AVM'lerde mağaza açmak giderek pahalılaşıyor. AVM yatırımları hız keserek yatırımlar caddelere kaydı. Bazı uzmalara göre 2020'den sonra İstanbul'da AVM yatırımları durabilir. 

RLI CONNECT İstanbul etkinliği 24-25 Ekim’de!

RLI CONNECT 2012 yılında bu yana perakende etkinliklere devam ediyor. RLI CONNECT bu kez 24- 25 Ekim'de İstanbul'da AVM yatırımcısını bir araya getirecek.

İstanbul Cevahir AVM bayramda kapalı mı Haberi

İstanbul Cevahir AVM bayramda kapalı mı

İstanbul Cevahir AVM bayramda açık mı?

İstanbul Şişli-Mecidiyeköy arasındaki bir alışveriş merkezi olan İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi hafta içi hergün 10:00 ile 22:00 arasında açık oluyor.


Peki, İstanbul Cevahir AVM bayramda açık mı? İstanbul Cevahir AVM bayramda kaçta açılıyor? İstanbul Cevahir AVM bayramda kaça kadar açık?


İstanbul Cevahir AVM bayram mesaisi:

17.07.2015 Cuma günü Ramazan Bayramnının 1. günü saat 12:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Bayramın diğer günleri ise 10:00 ile 22:00 saatleri arasında İstanbul Cevahir AVM açık olacak.


İstanbul Cevahir AVM iletişim bilgileri:

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi

Büyükdere Cad. No: 22 34400 Şişli / İSTANBUL 

Tel : 0 212 368 69 00 

Faks : 0 212 380 13 52-53 

www.istanbulcevahir.com


İstanbul Cevahir AVM kroki:



Işıl Seren...