05 / 05 / 2024

istanbul dairelerin metrekaresi ne kadar

istanbul dairelerin metrekaresi ne kadar

Dar gelirli vatandaşın ev hayali arsa engeline takıldı. İstanbul'da metrekaresi 5 bin liradan pahalı evlerde üretim ve stok şişiyor. Konut talebi ağırlıklı olarak alt gelirli vatandaştan gelirken, üretim orta üstü ve lüks gelir grubunda yoğunlaşıyor.

Altan Elmas: İstanbul'da alt ve orta gelirliler için ev üretilmiyor!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, İstanbul’da arsa arzının sınırlı olması ve mevcut arsalardan çok yüksek bedellerin talep edilmesi nedeniyle ulaşılabilir fiyatla ev yapılamadığını söyledi.

Self İstanbul'da metrekaresi 3 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla!

Karden İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Self İstanbul projesinde dairelerin fiyatları lansman dönemine özel metrekare bazında 3.200 TL’den başlangıç gösteriyor. 

MOD Bahçelievler'de metrekaresi 4 bin 950 TL!

Hızlı değerlenen Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan ve ulaşım ağlarıyla yakınlığı ile merkezi konumda yer alan MOD Bahçelievler’de dairelerin metrekaresi 4.950 TL’den satışa sunuluyor.

Mevsim İstanbul'da metrekaresi 5 bin 700 TL!

Kağıthane’nin vizyon projesi Mevsim İstanbul, ön satışa sunulduğu günden bu yana avantajlı fiyatları ve yatırım değeriyle adından söz ettiriyor. İstanbul’un değeri hızla yükselen bölgesi Kağıthane’de inşa edilen projede dairelerin metrekaresi 5 bin 700 TL’den başlıyor.

MOD Bahçelievler'in metrekaresi 4 bin 950 TL'ye!

MOD Gayrimenkul tarafından inşa edilen MOD Bahçelievler projesinde tüm sosyal donatılara yer veriliyor. Projede dairelerin metrekaresi 4 bin 950 TL'den başlıyor.

Büyükçekmece'de dairelerin metrekaresi 4 bin 500 TL!

Villa kent olarak gelişimini sürdüren Büyükçekmece'de dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 liradan başlıyor. Bölgeye 30 bin villa daha yapılması planlanıyor.

Greenist'te dairelerin metrekaresi 5 bin 30 TL'den başlıyor!

Basın Ekspres-Güneşli bölgesinin gizli vahası Greenist yılın 6 ayını açık havada geçirmek isteyenlere sayısız seçenek sunuyor. Greenist projesinde dairelerin metrekare fiyatları ise 5.030 TL’den başlıyor.

Referans Bahçeşehir'de metrekaresi 3 bin 800 TL'ye!

Her zevke hitap eden konut seçeneklerinin sunulduğu projede dairelerin metrekaresi 3 bin 800 TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Burç İstanbul'un metrekaresi 7 bin TL'ye!

MHM Yapı imzasıyla hayata geçirilen Burç İstanbul projesi 300 adet daireden meydana geliyor. Beylükdüzü Burç İstanbul'un metrekaresi 7 bin TL'den başlıyor.

Yoo İstanbul Nisan 2017'de teslim!

Yoo İstanbul projesi Nisan 2017'de teslim ediliyor. Yoo İstanbul'da dairelerin metrekaresi 10 bin dolardan başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul'da metrekaresi 10 bin 500 TL'ye rezidans!

Piyalepaşa Gayrimenkul'ün İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirdiği projesi Piyalepaşa İstanbul'da rezidans dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor.

Küçükçekmece Sone İstanbul Residence satılık!

Küçükçekmece Sone İstanbul Residence satılık dairelerin metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlayarak, 6 bin 500 TL'ye kadar yükseliyor. Sone İstanbul projesinde teslimler Eylül 2017'de...

Kayabaşı Adım İstanbul satılık!

Kayabaşı Adım İstanbul satılık dairelerin metrekaresi 4 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kayabaşı Adım İstanbul projesinde 615 adet daire ve 120 adet ticari birim yer alıyor...

Evrenpark Fenerbahçe'de dairelerin metrekaresi 6 bin dolara!

Caddepark Erenköy ve Aydoğanpark Tuzla projeleriyle dikkat çeken Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projelerine Evrenpark Fenerbahçe’yle devam ediyor. Kalamış sahiline yürüme mesafesindeki Evrenpark Fenerbahçe’de fiyatlar, metrekaresi 6 bin Dolar’dan başlıyo

istanbul dairelerin metrekaresi ne kadar Haberi

istanbul dairelerin metrekaresi ne kadar

Dar gelirli vatandaşın ev hayali arsa engeline takıldı. İstanbul'da metrekaresi 5 bin liradan pahalı evlerde üretim ve stok şişiyor. Metrekaresi 2 bin liradan ucuz evlerde ise üretim yok denecek kadar az. Fiyatların en fazla arttığı üç ilçe ise yüzde 28 ile Sarıyer, yüzde 22 ile Eyüp, yüzde 18 ile Şişli oldu.


Konut talebi ağırlıklı olarak alt gelirli vatandaştan gelirken, üretim orta üstü ve lüks gelir grubunda yoğunlaşıyor.  İstanbul’da alt ve orta gelirli vatandaşın konut alabileceği ilçeler azalırken, konut üreten şirketler arsa maliyetleri nedeniyle alt gelir grubuna üretim yapamadıklarını söylüyor. Gayrimenkul sektörü temsilcileri asıl talebin metrekaresi 2 bin 500 liranın altında olan evlerde olduğunu belirtiyor. TOKİ ve Emlak Konut’un kura ile satışa çıkardığı alt gelir grubu evlerine gelen binlerce talep de...