04 / 05 / 2024

İstanbul Defterdarlığı istanbul gayrimenkul ihaleleri

İstanbul Defterdarlığı istanbul gayrimenkul ihaleleri

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Şişli, Arnavutköy, Fatih ve Eyüp ilçelerinde yer alan 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık ve kiralık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından satılık ve kiralama ihaleleri ilanı yayınlandı..

İstanbul Defterdarlığı'ndan 28.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Çatalca, Beylikdüzü ve Eyüpsultan İlçesi'nde yer alan 5 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 19 Temmuz'da gerçekleşecek...

Rize Defterdarlığı İstanbul'daki 4 arsaya karşılık okul yaptırıyor!

Rize Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, İstanbul'daki 4 arsaya karşılık okul yapım işi ihale ediyor. İhale 26 Temmuz'da yapılacak.

İstanbul'da 69,2 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı, İstanbul'da 12 adet gayrimenkulü 69 milyon 195 bin 592 TL bedelle satışa çıkardı...

İstanbul Defterdarlığı'ndan Çatalca'da 12,6 milyon TL'ye satılık tarla!

İstanbul Defterdarlığı İstanbul Çatalca Muratbey'de yer alan 19 bin 500 metrekarelik tarlayı 12 milyon 675 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı...

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık 11 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; Çatalca, Beylikdüzü, Esenyurt, Bahçelievler ve Eyüpsultan'da yer alan 11 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan 8.2 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı tarafından Çatalca ve Beylikdüzü'nde yer alan 2 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 8 Haziran'da gerçekleşecek..

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kadıköy ve Ümraniye'de yer alan 3 adet gayrimenkulü toplamda 15 milyon 52 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

İstanbul'da 20.4 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

T.C. Maliye Bakanlığı İstanbul Defterdarlığı 6 ilçedeki toplam 11 adet gayrimenkulü 20 milyon 445 bin 316 TL bedelle satışa çıkardı...

İstanbul'da 11 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

T.C. Maliye Bakanlığı İstanbul Defterdarlığı, İstanbul'daki 5 gayrimenkulü toplam 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı...

İstanbul Defterdarlığı'ndan 54.8 milyona satılık 31 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı İstanbul'daki 31 adet gayrimenkulü toplam 54 milyon 840 bin 497 TL bedelle satışa çıkarıyor...

İstanbul Defterdarlığı Kadıköy'deki 6 gayrimenkulü satıyor!

İstanbul Defterdarlığı 26 Mart'ta Kadıköy'de yer alan 6 gayrimenkulü toplam 20 milyon 249 bin 500 TL'ye satışa çıkardı. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan 24.2 milyona satılık 11 gayrimenkul!

T.C. Maliye Bakanlığı İstanbul Defterdarlığı tarafından 11 gayrimenkul toplam bedeli 24 milyon 260 bin 353 TL bedelle satışa çıkarıldı...

İstanbul Defterdarlığı istanbul gayrimenkul ihaleleri Haberi

İstanbul Defterdarlığı istanbul gayrimenkul ihaleleri

Milli Emlak, Hazine'ye ait Şişli, Arnavutköy, Fatih ve Eyüp ilçelerinde yer alan toplam 5 adet taşınmaz için ihale düzenleyecek. İstanbul'un en değerli noktalarında bulunan arsa ve kargir ev niteliğine sahip satılık ve kiralık taşınmazların özellikleri şöyle:

FATİH'TE KİRAYA VERİLECEK OLAN GAYRİMENKULLE

Emlaktasondakika'nın haberine göre; Fatih'te kiraya verilecek olan gayrimenkullerin biri arsa diğeri ise kargir ev niteliğinde. Seyit Ömer Mahallesi'nde yer alan 121 metrekare arsa yüzölçümlü zemin+bodrum kattan oluşan 146 metrekarelik işyeri ilk yıl tahmini 60 bin lira olmak üzere 3 yıllığına kiraya verilecek. Ayvansaray Mahallesi'nde bulunan 93 metrekare büyüklüğündeki kiralık kargir ev ise ilk yıl tahmini 19 bin lira üzerinden kiralanacak. 3 yıllığına kiraya verilecek olan tek katlı yapı için 5 bin 700 lira geçici teminat bedeli ödenecek.

YATIRIMIN TAM ZAMANI

İstanbul'un son...