14 / 05 / 2024

istanbul doğalgaz

istanbul doğalgaz

1988 yılında İstanbul Doğalgaz Dağıtım Projesi'nin temeli Esenyurt-Avcılar'da, Turgut Özal tarafından atılacakmış. Hava kirliliğine köklü çözüm getirecek proje tamamlandığında İstanbulluların çağdaş ısıtma yönteminden yararlanmaları sağlanacakmış.

İstanbul'da doğalgaz fiyatı dolara endekslenecek!

Enerji Bakanlığı tarafından hazırlanan 'Doğalgaz Piyasası Yasa Taslağı' tamamlanarak Başbakanlık'a gönderildi. Taslak ile Türkiye'nin en büyük şehiriçi doğalgaz dağıtım şirketi İGDAŞ'ın özelleştirilmesinin önü açıldı...

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

İstanbul'da doğalgaz indirimi faturaya nasıl yansıyacak? İndirim ne zaman geçerli olacak? 

İstanbul'da doğalgaz fiyatlarına yüzde 12,13 oranında indirim yapılacağı duyuruldu. Peki, İstanbul'da doğalgaz indirimi faturaya nasıl yansıyacak? İndirim ne zaman geçerli olacak? İşte detaylar...

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hezer tarafından açıldı.

İstanbul'da doğalgaz tarifesi değişebilir!

İstanbul için yeni doğalgaz tarifesi belirleniyor. EPDK'nın yaptığı tarife çalışmasının tamamlanması halinde abonelere gaz satış fiyatı netleşmiş olacak. Yetkililere göre fiyatlar düşebilir. İşte çalışmanın ayrıntıları...

1994 yılında İstanbul'da doğalgaz kullanımı yaygınlaşıyormuş!

1994 yılında İstanbul'da doğalgaz kullanımı konutlarda yaygınlaşıyormuş, beş yıldızlı oteller ise yavaş yavaş doğalgaza geçiyormuş. 101 sanayi kuruluşu, 6 büyük otel ve 125 bin konut doğalgaz kullanıyormuş.

1988 yılında İstanbul Doğalgaz Dağıtım Projesi'nin temeli atılacakmış!

1988 yılında İstanbul Doğalgaz Dağıtım Projesi'nin temeli Esenyurt-Avcılar'da, Turgut Özal tarafından atılacakmış. Hava kirliliğine köklü çözüm getirecek proje tamamlandığında İstanbulluların çağdaş ısıtma yönteminden yararlanmaları sağlanacakmış.

Mitaş Yapı Malzemeleri İnşaat ve Doğalgaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mitaş Yapı Malzemeleri İnşaat ve Doğalgaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 11 Şubat 2015'te, 5 bin TL sermaye ile Beşiktaş'ta Abdullah Karakimseli Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Kuzeydoğu İnşaat ve Doğalgaz Isı Sistemleri Gıda Pazarlama San. Tic. Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kuzeydoğu İnşaat ve Doğalgaz Isı Sistemleri Gıda Pazarlama San. Tic. Limited Şirketi İstanbul Şubesi 4 Ağustos 2014 tarihinde açıldı. 10 bin TL sermaye ile açılan şubenin yetkili ismi Mustafa Murat Kafalı...

İstanbul Bağcılar'da doğalgaz deposunda yangın çıktı!

İstanbul Bağcılar'da doğalgaz ve kartlı su sayaçlarının bulunduğu depoda yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede depoyu sarmasıyla art arda patlamalar meydana gelirken, yangın sonrası depoda bulunan sayaçlar kullanılamaz hale geldi...

ABD'liler İstanbul'da petrol ve doğalgaz arıyor!

Yeni petrol kanununun ardından Amerikalı şirketler daha önce rekabete girdikleri Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) 'ortaklık' stratejisi geliştirdi. Şimdi İstanbul 'da petrol ve doğalgaz arıyorlar.

İstanbul'da doğalgaz ve petrol araması yapılıyor!

TPAO, bir ortaklık da ve Amity Oil ile yaptı. Güneydoğu’da da faaliyeti olan Amerikalı Trans Atlantic bünyesindeki Amity ile yapılan anlaşma, Tekirdağ ve İstanbul’da hem petrol hem doğalgaz arıyor...

Dorad Energy İsrail doğalgaz çevrim santrali için üretim lisansını aldı!

Zorlu Enerji Elektrik üretim A.Ş.'nin yüzde 25 oranında iştirak ettiği Dorad Energy Limited Şirketi, İsrail'de inşa edilen kombine çevrim doğalgaz santrali için üretim lisansını aldı. Santral önümüzdeki günlerde ticari faaliyete başlayacak...

istanbul doğalgaz Haberi

istanbul doğalgaz



İSTANBUL DOĞALGAZA KAVUŞUYOR


İstanbul Doğalgaz Dağıtım Projesi'nin temeli 4 Kasım 1988 Cuma günü saat 14.30'da Esenyurt-Avcılar'da BAŞBAKANIMIZ Sayın TURGUT ÖZAL tarafından atılacak.


Proje sonuçlandığında, büyük çapta sanayi ve ticari aboneler, 200.000 civarında konut doğalgazdan yararlanabilecek.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak amacımız, dağıtım çalışmalarını en kısa sürede tamamlamak ve hemşehrilerimizin bu çağdaş ısıtma yönteminden yararlanmalarını sağlamaktır. 


İstanbul'da yaşayanların ısınma ve hava kirliliği sorunlarına kesin, kalıcı ve köklü çözüm getirecek olan DOĞALGAZ DAĞITIM PROJESİ Temel Atma Törenine bütün hemşehrilerim davetlimdir. 


Mutluluğumuzu paylaşmaktan kıvanç duyarım.


BEDRETTİN DALAN 

      İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR

       BELEDİYE BAŞKANI


Milliyet Gazetesi 3 Kasım 1988



Abdullah Kutalmış...