05 / 05 / 2024

istanbul dünya markası

istanbul dünya markası

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bu yıl ilk defa İstanbul'un 10 milyon turist sayısını aşmış olacağını belirterek, "Şu anda ulaşmış olduğumuz turist sayısı 8 milyon 900 bini geçti" dedi....

Dünya Kanal İstanbul'u konuşuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “hayalim” dediği çılgın proje Kanal İstanbul dünya basınında geniş yer buldu. İşte o haberler...

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kiralık ofis!

İstanbul'un merkezi Yeşilköy'de konumlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde ofislerin kiraları metrekare bazında değişiyor. Metrekare kira ücreti ise 72 TL olarak belirlendi. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralık ofisler 113 metrekare büyüklükten başlıyor.

Kanal İstanbul, dünya ticaretinin rotasını Türkiye'ye çevirecek!

Kanal İstanbul'un sadece bulundukları bölgeye has projeler olmadığını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje ile dünya ticaretinin rotasının Türkiye'ye çevrileceğini dile getirdi. 

İstanbul BBSK, dünya Şampiyonu sporcularına evlerini teslim etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İstanbul BBSK), Dünya Şampiyonu sporcularına KİPTAŞ’ın “Pendik Yeşilce Aydos Evleri” projesindeki konutlarını teslim etti. 

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul, bir dünya projesidir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul'un, bir dünya projesi olduğunu dile getirerek, "İstanbul Kanalı ve oluşturduğu ekosistem sayesinde; Türkiye, bilimin, teknolojinin, sanatın ve ekonominin kalbi olacaktır. Bu bilinçle çalışmalarımız aralıksız sürüyor." dedi.

Türk demiri, inşaat demirinde dünya markası!

Atakaş Grup'un başkanı Recep Atakaş, inşaat sektörünün dünya genelinde durmasıyla birlikte özellikle yuvarlak inşaat demiri üreten firmaların büyük sıkıntı yaşadığını anlattı. Akataş, Türk demirinin inşaat demirinde dünyada bir marka haline geldiğini söyledi. 

İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler!

İstanbul Havalimanı 3. Bağımsız Pisti'nin açılış töreninde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler" dedi.

İstanbul Havalimanı dünya basınının gündeminde!

İstanbul Havalimanı, dünya basınının gündeminde yer almaya devam ediyor. Forbes yazarı Amber Gibson; İstanbul Havalimanı'ndan övgüyle bahsetti.

Binali Yıldırım: İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptık!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptıklarını söyledi.

Nef'in dünya markası olma hedefine adım adım!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, İnşaat ve Konut Konferansı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Timur, Nef Global ile gayrimenkulde bir dünya markası olma hedefine adım adım yaklaştıklarını anlattı.

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Kanal İstanbul'la dünya denizciliğinde önemli bir değişimin kapısını araladık!

TBMM Genel Kurulunda 2019 yılı bütçesinin tümü üzerinde Hükümet adına konuşma yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Kanal İstanbul projesiyle dünya denizciliğinde önemli bir değişimin kapısını araladıklarını vurguladı" dedi...

İstanbul Havalimanı dünya devlerine rakip oldu!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak, İstanbul Havalimanı 'nın dünya devlerine rakip olduğunu söyledi..

istanbul dünya markası Haberi

istanbul dünya markası


İstanbul Valiliği ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ortaklığı, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İstanbul Rehberler Odası (İRO) iştirakiyle gerçekleştirilen "İstanbul Dijital Platform Projesi"nin tanıtım toplantısı, Kalyon Otel'de gerçekleştirildi.  


Toplantıda konuşan İstanbul Valisi Mutlu, İstanbul için birlikte güzel bir şey yapmanın keyfini yaşadıklarını belirtti.  


Çağın artık dijital bir çağ olduğunu dile getiren Mutlu, "Bu dijital çağda, bizim de ne yapıyorsak mutlaka bunun üzerinden bir şeyler yapma zorunluluğumuz var. Bu proje, temelde İstanbul Kalkınma Ajansı temelli bir projedir" diye konuştu. 


Vali Mutlu, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın 2012 yılı içinde mali destek programları kapsamına özellikle turizmle ilgili programlar aldığını ve amaçlarının şehrin turizm potansiyelini artırmak isteyenlerin bu projelerden istifade etmelerini sağlamak olduğunu anlatarak, ajansın bu kapsamda 10 milyon lira fon ayırdığını söyledi....