01 / 05 / 2024

istanbul dünya ticat merkezi inşaatında son durum

istanbul dünya ticat merkezi inşaatında son durum

Türkiye'nin en büyük fuar alanı yatırımına başlamaya hazırlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), uzun vadede tamamlanacak fuar alanının birinci etabı inşaasına bu yıl başlayacak. Birinci 2017'den, projenin tamamı ise 2019'da bitecek.

Dünya Kanal İstanbul'u konuşuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “hayalim” dediği çılgın proje Kanal İstanbul dünya basınında geniş yer buldu. İşte o haberler...

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kiralık ofis!

İstanbul'un merkezi Yeşilköy'de konumlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde ofislerin kiraları metrekare bazında değişiyor. Metrekare kira ücreti ise 72 TL olarak belirlendi. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralık ofisler 113 metrekare büyüklükten başlıyor.

Kanal İstanbul, dünya ticaretinin rotasını Türkiye'ye çevirecek!

Kanal İstanbul'un sadece bulundukları bölgeye has projeler olmadığını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje ile dünya ticaretinin rotasının Türkiye'ye çevrileceğini dile getirdi. 

İstanbul BBSK, dünya Şampiyonu sporcularına evlerini teslim etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İstanbul BBSK), Dünya Şampiyonu sporcularına KİPTAŞ’ın “Pendik Yeşilce Aydos Evleri” projesindeki konutlarını teslim etti. 

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul, bir dünya projesidir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul'un, bir dünya projesi olduğunu dile getirerek, "İstanbul Kanalı ve oluşturduğu ekosistem sayesinde; Türkiye, bilimin, teknolojinin, sanatın ve ekonominin kalbi olacaktır. Bu bilinçle çalışmalarımız aralıksız sürüyor." dedi.

İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler!

İstanbul Havalimanı 3. Bağımsız Pisti'nin açılış töreninde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler" dedi.

İstanbul Havalimanı dünya basınının gündeminde!

İstanbul Havalimanı, dünya basınının gündeminde yer almaya devam ediyor. Forbes yazarı Amber Gibson; İstanbul Havalimanı'ndan övgüyle bahsetti.

Binali Yıldırım: İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptık!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptıklarını söyledi.

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Kanal İstanbul'la dünya denizciliğinde önemli bir değişimin kapısını araladık!

TBMM Genel Kurulunda 2019 yılı bütçesinin tümü üzerinde Hükümet adına konuşma yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Kanal İstanbul projesiyle dünya denizciliğinde önemli bir değişimin kapısını araladıklarını vurguladı" dedi...

İstanbul Havalimanı dünya devlerine rakip oldu!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak, İstanbul Havalimanı 'nın dünya devlerine rakip olduğunu söyledi..

İstanbul Havalimanı dünya havacılık rotasını değiştirecek!

TBMM Başkanı Yıldırım: "İstanbul Havalimanı sadece dünyanın en büyüğü olmakla kalmayıp aynı zamanda dünya havacılık rotasını da değiştirecektir" dedi...

İstanbul Yeni Havalimanı’nın ilk yolcuları dünya liderleri!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılış töreni dünya liderlerini İstanbul’da buluşturacak. Toplam 8 bin kişinin katılacağı açılış töreni, terminal binasında gerçekleştirilecek...

istanbul dünya ticat merkezi inşaatında son durum Haberi

istanbul dünya ticat merkezi inşaatında son durum

Fuar alanlarını kapsayacak ikinci etabına ise 2018 yılının ilk aylarında başlanarak, 2019 yıl sonu itibarıyla tamamlanacağını hatırlatan A. Rüştü Argıt, "Etapların tamamlanmasıyla birlikte, 300 bin metrekarelik fuar alanlarının arasında kalan lokasyonda, 35 bin metrekarelik alanda; alışveriş merkezi, kafeler, alakart ve fast food restoranların yer alacağı iki katlı bir yaşam merkezinin olmasını planlıyoruz. Verimliliği yüksek, yeşil bina standartlarında 'Leed Sertifikası' bulunan projenin, kapasitesiyle Avrupa'nın başlıca fuar merkezi olmasını hedefliyoruz. Ayrıca, söz konusu yatırımın küresel ölçekte fuarcılık sektörüne katkı sağlamasını amaçlıyoruz" şeklinde konuştu. 


İFM'de Türkiye'nin bütün sektörlerini temsil eden fuarların düzenlendiğini ifade eden A. Rüştü Argıt, yurt içi ve dışından fuarlara katılım gösteren ziyaretçi kitlesinin Türkiye ekonomisine kayda değer seviyede katkı sağladığına dikkat çekti. Aynı zamanda, ziyaretçi katılımındaki yoğunluğun, Türkiye'nin uluslararası düzeyde...