02 / 05 / 2024

istanbul engelliler için spor merkezi

istanbul engelliler için spor merkezi

Büyükçekmece Muratçeşme Arif Zeki Özver Engelliler Eğitim, İş ve Spor Merkezi önümüzdeki günlerde törenle hizmete açılıyor. Merkez, 2 bin 720 metrekarelik bir alana yapıldı.

İstanbul depremi için alarm zilleri çalıyor: Rant beklentisi olmadan dönüşüm yapılmalı! 

TÜRMOB tarafından hazırlanan deprem raporuyla ilgili bilgi veren Emre Kartaloğlu, İstanbul için de alarm zillerinin çaldığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den İstanbul depremi için en kötü senaryo!  

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara için deprem tekrarlama aralığının dolduğunu açıkladı. Tüysüz, en kötü senaryoda fayın kırılarak 7,5 civarı bir deprem üretmesi bekleniyor. Deprem uzmanı, 1 milyon 120 bin binanın en azından 700 bin tanesinin olası bir depremde hasar alacağını kaydetti.

Olası İstanbul depremi için düğmeye basıldı! Önlemler peş peşe alınacak!

Kartal Belediyesi olası İstanbul depremi farkındalığı için deprem ve kentsel dönüşüm konulu panel gerçekleştirdi. 

AFAD duyurdu: Olası İstanbul depremi için en riskli 15 ilçe hangileri? Megakentte büyük şok! 

AFAD tarafından olası İstanbul depremi için en riskli 15 ilçe tek tek açıklandı. Ardından, DASK da İstanbul’un depreme karşı sigortalılık oranını duyurdu. İşte en riskli ilçeler ve sigortalılık oranları...

Olası İstanbul depremi için tahliye planı hazır! Asıl sorun ''Acil Ulaşım Yolları'

Olası İstanbul depremi için, Kuzey Marmara Otoyolu aort damarı olarak görülüyor. İstanbul'un tahliye planı hayati öneme sahipken, 'Acil Ulaşım Yolları' endişe yaratıyor.

İstanbul depremi için korkutan açıklama: Çok geç kalındı! Özellikle burası büyük risk altında!

İstanbul depremine hazırlık için geç kalındığının vurgusunu yapan TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Başkanı Eyüp Muhçu, olası İstanbul depremi için en riskli bölgeleri açıklayarak, yapılması gerekenleri sıraladı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür olası İstanbul depremi için 'Biz hala hazır değiliz' dedi! Tarihi açıkladı...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir programda olası İstanbul depremi için tarih verirken 'Biz hala hazır değiliz' ifadesini kullandı.

Silivri'ye büyük yığınak: AFAD olası İstanbul depremi için kolları sıvadı!

AFAD olası İstanbul depremi için harekete geçti. Afet durumunda kullanmak için Silivri'de hayata geçirilen merkeze konteyner depolanmaya başlandı. İşte detaylar...

Kanal İstanbul konutlar için 2 milyar 157 milyon liralık sözleşme!

Kanal İstanbul manzaralı konutları için dev bir sözleşmeye imza attı. İşte detaylar!

TOKİ 2023 İstanbul projesi için son dakika müjdesi geldi! O ilçedeki 665 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ 2023 İstanbul projesi için son dakika müjdesi geldi... O ilçedeki 665 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

Mimarlar Odası Kanal İstanbul projesi için yeni dava hazırlığında! 

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şube Başkanı Esin Köymen, Kanal İstanbul projesi sınırları içinde yer alan Başakşehir’deki 12.5 milyon metrekarelik askeri alanın yapılaşmaya açılması için dava hazırlığında olduklarını söyledi. 

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor!

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi... Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor...Bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul depremi için korkutan rapor: Sadece tarihi yarımadada 17 bin 976 yapı... Rakamlar peş peşe açıklandı! 

Beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili senaryolar ve açıklamalar peş peşe gelirken, İBB de konu ile ilgili harekete geçti. İstanbul depremi için korkutan rapor: Sadece tarihi yarımadada 17 bin 976 yapı... Rakamlar peş peşe açıklandı!

istanbul engelliler için spor merkezi Haberi

istanbul engelliler için spor merkezi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün girişimleri sonucunda Büyükçekmece Belediyesi ile hayırsever vatandaşlar Arif Zeki Özver ve Hüseyin Deniz’in katkılarıyla yaptırılan okul birçok özelliği sebebiyle benzerlerinden ayrılıyor. Büyükçekmece ilçesi Muratçeşme Mahallesi’nde hizmete girecek olan Arif Zeki Özver Eğitim İş ve Spor Merkezi, toplamda 2 bin 720 metrekarelik bir alana yapıldı. Engellilerin topluma ve sosyal hayata kazandırılmasına yönelik eğitim, iş ve spor faaliyetlerine imkân sağlayacak merkez 450 metrekare oturum alanına sahip bir bina olarak planlandı.


Engelli öğrencilere eğitim vermenin yanı sıra istihdam ve sosyal anlamda da hizmet verecek olan merkez, örnek proje olarak gösteriliyor. Merkezde 3 adet derslik, bilgisayar odası, çok amaçlı salonlar, spor salonları, soyunma odaları, revir, yemekhane, kafeterya, idari ofisler, mutfak ve misafir odaları bulunuyor. Çok yönlü etkinliklerin yapılabileceği...