14 / 05 / 2024

İstanbul Fikirtepe Çözüm Çalıştayı

İstanbul Fikirtepe Çözüm Çalıştayı

İstanbul'da Kentsel Dönüşümün Geleceği ve Fikirtepe Çözüm Çalıştayı, 22 Ekim Çarşamba günü Kadıköy Kozyatağı'ndaki Marriot Hotel'de başlayacak. Fikirtepe Çözüm Çalıştayı'na konut sektörünün önemli isimleri katılıyor... Peki kim onlar? Ne anlatacaklar?

Olası İstanbul depremine karşı yapılması gereken: Kentsel dönüşüm hızlanmalı! Devlet çözüm bulmalı!

Artaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya olası İstanbul depremi için kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak, devletin mutlaka bu alanda bir çözümü olması gerektiğine dikkat çekti. 

Yüksek kiralara boş ev vergisi çözümü!

Özellikle İstanbul'da baş gösteren konut krizi gün geçtikçe büyüyor. İstanbul'da 1.8 milyon ev boş. Sektörün önemli isimleri boş evlere vergi getirerek konut krizine çözüm sunulacağını dile getiriyor.

GABORAS’tan İstanbul'un otopark sorununa bir milyon araçlık çözüm!

İstanbul'da araç sahiplerinin en büyük sıkıntısı olan otopark sorunu için Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Üst Yöneticisi (CEO) Kurtuluş Altun 'okul bahçeleri' çözüm önerisini açıkladı.

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı! 

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Sancaktepe'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Mert tarafından kuruldu.

İstanbul trafiğine çözüm kent içi raylı sistem!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, İstanbul trafiğinin çözümüne ilişkin, kent içi raylı sistem projelerinin olduğunu söyledi...

İnşaat sektöründeki uyuşmazlıklara 'hızlı çözüm' desteği!

İstanbul Tahkim Merkezi (ISTAC) ile Uyuşmazlık Çözüm Kurulu Derneği Dispute Resolution Board Foundation (DRBF) iş birliği anlaşması imzaladı...

İstanbul'un trafik sorununun çözümü raylı sistemin artırılmasından geçiyor!

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, "Ben İstanbul'un trafik sorununu çözerim diyebilir misiniz?" sorusuna, "Evet çözerim. Yani mütevazı olmaya gerek yok ben bu işi yaparım. Trafik sorununun çözümü raylı sistemin artırılmasından geçiyor" dedi...

ThyssenKrupp Yeni Havalimanı’ndaki en büyük mobilite çözümüne imza attı!

Global mobilite çözümleri sağlayıcısı thyssenkrupp Elevator,dünyanın en büyük projelerinden biri olan İstanbul Yeni Havalimanı’ndaki 143 yolcu biniş köprüsünü ve 4 asansörünü kapsayan tam kapsamlı mobilite çözüm paketini 27 ay gibi kısa bir süre içinde teslim etti.

Dövizle yapılmış kiralamalar için TURYAP Çözüm Merkezi devrede!

Dövizle kiralamalarda yeniden düzenlenecek sözleşmelerde şirketlerin bu süreci sıkıntısız atlatabilmesi amacı ile, İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliğiyle TURYAP Çözüm Merkezi devreye girdi.

Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu!

Emlak Konut güvencesiyle  Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu.

Hayati çözüm kentsel dönüşüm!

Kandilli Rasathanesinden son yapılan deprem uyarıları da dikkate alındığında İstanbul için hayati çözüm; Kentsel dönüşüm…

Bakanlık, Fikirtepe'de çözüm için sahaya iniyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki "Bir taraftan hiç başlanmamış adalarda İller Bankası ve Kiptaş olarak devreye giriyoruz, bir taraftan da çözüm bulamayan grupları birbirinden ayırarak yeni imarlar yaparak orada yol açıyoruz" dedi.

Tema İstanbul'un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oldu!

Tema İstanbul’da bir ilke daha imza atılıyor. Tema İstanbul’un yatırımcılarından Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı bağlantı yolu bölgenin trafik sorununa çözüm olacak.

İstanbul Fikirtepe Çözüm Çalıştayı Haberi

İstanbul Fikirtepe Çözüm Çalıştayı


İstanbul'un kentsel dönüşüm projeleri ve Fikirtepe'de çözüm arayışları, Kadıköy Kozyatağı Mahallesi'ndeki Marriot Hotel'de düzenlenen çalıştayda masaya yatırılıyor. İstanbul'da Kentsel Dönüşümün Geleceği ve Fikirtepe Çözüm Çalıştayı, 22 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 09:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.


İstanbul'da Kentsel Dönüşümün Geleceği ve Fikirtepe Çözüm Çalıştayı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Vedad Gürgen, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Ülkü Koçar, ULI Başkanı Haluk Sur'un açılış konuşmalarıyla başlayacak.


Çalıştayda Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Atlas Conceptia Yönetim Kurulu Başkanı Tavit Köletavitoğlu gibi konut sektörünün önemli isimleri İstanbul ve Fikirtepe kentsel dönüşüm süreci hakkındaki görüşlerini paylaşacak.


ManagementPlus Danışmanlık, Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü (GHE) tarafından...