13 / 05 / 2024

İstanbul Gala fiyatları

İstanbul Gala fiyatları

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Davutpaşa Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış ofisi!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta olan projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Inİstanbul Gala Topkapı fiyatları!

Inİstanbul Gala Topkapı fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala fiyatları kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Metroya 100 metre, metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede 30 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans!

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık!

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. TEM'e 7 kilometre yakınlıkta olan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Inİstanbul Gala Topkapı ödemeleri!

Inİstanbul Gala Topkapı ödemeleri kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen projede konut fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala satılık ev!

Davutpaşa Inİstanbul Gala satılık ev fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. TEM'e 7 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede 2 bin 100 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 788 adet ünite bulunuyor.

Inİstanbul Gala Evleri fiyatları ne kadar?

788 adet daireden meydana gelen Topkapı Inİstanbul Gala Evleri 'nde daire fiyatları dairelerin alan büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Peki Inİstanbul Gala Evleri fiyatları ne kadar?

Inİstanbul Gala güncel ödeme tablosu!

Inİstanbul Gala Topkapı'da daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre mesafede olan projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Inİstanbul Gala güncel ödeme tablosu...

Nef İş GYO Inİstanbul Gala fiyatları!

Nef İş GYO Inİstanbul Gala fiyatları kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Toplam 788 adet ünitenin yer aldığı projede dairelerin alanları 48 metrekareden başlıyor.

Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen Inİstanbul Gala ev fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Peki Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim edilecek?

İş GYO Inİstanbul Gala ev fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Gala ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede aylık 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

İstanbul Gala fiyatları Haberi

İstanbul Gala fiyatları

Sosyal kullanım alanları arasında Inİstanbul Gala projesinde kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş bulunuyor.


Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa edilen projede daire büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp, 308 metrekareye kadar ulaşarak dizayn edildi.


Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede teslimler 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede toplam 788 adet ticari ünite bulunuyor.


Davutpaşa Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre...