02 / 05 / 2024

istanbul hafriyat dökme alanları

istanbul hafriyat dökme alanları

Kadıköy Fikirtepe'de sokak aralarına ve bazı özel mülklere kaçak şekilde hafriyat ve moloz dökülüyor. Bölgede yaşayanlar kaçak dökümlerin gece saatlerinde, plakaları sökülen kamyonlarla yapıldığını söyledi...

Borsa İstanbul’da son 2 yılın en sert düşüşü! Endeks yüzde 8,62 oranında çakıldı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından Borsa istanbul’da dün başlayan sert düşüşler bugün de devam etti. BIST 100 endeksi 22 Mart 2021'den bu yana en sert düşüşünü yaşadı.

Egemenist İnşaat Hafriyat Dış Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Egemenist İnşaat Hafriyat Dış Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Egemen tarafından kuruldu.

İstanbul Anadolu yakasında 10 günlük hafriyat alanı mı kaldı?

İstanbul’daki hafriyat döküm alanlarını belirlemek amacıyla İBB Meclisi’nden çıkmaması gereken kararların çoğunluğu elinde bulunduran AKP grubu tarafından yaklaşık 1.5 yıldır bekletilmesi krize sebep oldu.

Bursa'da kaçak hafriyat dökümüne 265 bin 497 TL ceza!

Bursa'da jandarmanın helikopterle yaptığı denetimler sırasında, izinsiz olarak hafriyat döktüğü belirlenen özel firmaya 265 bin 497 TL ceza kesildi...

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Belediyelerin kaçak hafriyat dökümünü engellediği vakalar TBMM'de!

2015-2018 yıllarında belediyelerin kaçak hafriyat dökümünü engellediği vakalar meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Burj Al Babas projesinde hafriyat dökme ve ağaç kesme suçlaması!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde inşa ettikleri şato tipi evlerle büyük tepki çeken Burj Al Babas projesinin inşaatı sırasında ormanlık alana hafriyat döküldüğü ve ağaç kesildiği ortaya çıktı.

Şanlıurfa Karaköprü'deki yeşil alanlara dökülen hafriyat TBMM'de!

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yeşil alanlara hafriyat döküldüğü iddiası TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kastamonu'da kontrolsüz hafriyat dökümüne izin yok!

Kastamonu Belediyesi tarafından onaylanan ‘Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıkları Yönetmeliği’yle ilgili yetkililer toplandı. Toplantıda, kontrolsüz hafriyat dökümüne izin verilmeyeceği açıklandı.

Kaçak hafriyat dökümüne GPS denetimi!

İstanbul'da kentsel dönüşümle artan hafriyat dökümlerine denetim geliyor. Artık kamyoncular araçlara takılan GPS ile yasak yere moloz dökemeyecek.

İBB'den kaçak hafriyat dökümüne ceza!

Kentsel dönüşümün hızla sürdüğü İstanbul'da 14 resmi hafriyat sahasından 7’sinin kapasitesi doldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Çevre Koruma Müdürlüğü, kaçak döküme verilen ceza oranlarını açıkladı.

İstanbul'da kaçak hafriyatın önü alınamıyor!

İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında 11 aktif hafriyat döküm alanı olmasına rağmen İstanbul’un her iki yakasında da kaçak dökümler olanca hızıyla sürüyor. Kaçak dökümler ürkütücü bir tablo olarak karşımıza çıkıyor.

Hafriyat döküm sahaları meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, hazırladığı önergesi ile Bakan Özhaseki'ye İstanbul'daki hafriyat döküm sahalarını, Belgrad Ormanı'na hafriyat ve moloz bırakan araçları ve bölgede alınan önleyici tedbirleri sordu...

istanbul hafriyat dökme alanları Haberi

istanbul hafriyat dökme alanları

İstanbul'da 14 resmi hafriyat döküm sahası bulunuyor. Kaçak dökümleri engellemek için hafriyat toprağı taşıyan kamyonlarda GPS sistemi var. Fakat alınan tedbirlere rağmen kaçak hafriyat ve moloz dökümlerinin önüne geçilemiyor.

Habertürk'te yer alan habere göre; döküm için para vermek istemeyenler belirlenen sahalar dışına kaçak olarak hafriyat ve moloz döküyor. Bu alanlardan biri de Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe. Fikirtepe'de sokak aralarına ve bazı özel mülklere kaçak şekilde hafriyat ve moloz dökülüyor. Fikirtepe'de yaşayanlar kaçak dökümlerin gece saatlerinde, plakaları sökülen kamyonlarla yapıldığını söylüyor.

"ENGEL OLMAYA ÇALIŞINCA ARABAYI ÜZERİMİZE SÜRÜYORLAR"

Kaçak döküm yapan kamyon sürücülerini uyardığını ifade eden esnaf İsmail Gören, "Kamyonlar plakaları sökülmüş vaziyette geliyor. Dökmeye çalışıyorlar. Engel olmaya çalışıyoruz ve bazen engel oluyoruz. Arabayı üzerimize sürüyorlar. Kadıköy Belediyesi'nden zabıtalar geliyor. Bizim yapabileceğimiz...