28 / 04 / 2024

İstanbul halka açık plajlar

İstanbul halka açık plajlar

1978 yılında Marmara Denizi'ndeki Kınalı, Burgaz, Heybeli adalarının tüm çevresi ve Büyükada'nın 1 kilometrelik bölümü halka açık plaj yapılacakmış. Kınalı, Burgaz ve Heybeli adalarında da çevre yolları yapılacakmış.

MHR GYO halka arz oluyor! Halka açıklık oranı yüzde kaç olacak?

MHR GYO halka arz olacağı öğrenildi. Halka arzın ardından MHR GYO'nun halka açıklık oranının ise yüzde 25 olacağı belirtildi.

30 Ağustos 2023'te Borsa açık mı? Çarşamba günü borsada işlem yapılabilecek mi?

Yarın, 30 Ağustos Çarşamba günü, borsada işlem yapmayı düşünen kişiler Borsa İstanbul'un açık olup olmayacağı hakkında endişeler taşıyor. İşte 30 Ağustos 2023 yarın borsaların durumu...

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Kamu bankaları sermaye artırımıyla halka açıklık oranını düşürüyor!

Kamu bankalarında sermaye artırımı kararı gelirken, piyasada azalan halka açıklık konusu gündeme geldi.   Sermaye artırımı sonrası kamu bankalarında halka açıklık oranı gerileyecek.

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar halka açılıyor!

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar, halka açılıyor. Ekrem İmamoğlu'nun 'Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız' dediği başkanlık konutu ve villalar, İBB İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü olarak kullanılacak.

Halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

İstanbul’daki halka açık AVM’lerin piyasa değerlerini bir hafta boyunca her gün açıkladık. İstanbul’un şampiyonu Akasya AVM oldu. Peki İstanbul ve Anadolu şehirlerindeki halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

Feriye Sarayı halka açıldı!

Osmanlı döneminde saray halkının deniz ulaşımı için kullanılan Feriye Sarayı bir tadilat işleminden geçirilerek halka açık bir hale getirildi. Feriye Sarayı’nın işletmesini devralan GO Proje Yönetim Kurulu Başkanı Göktuğ Özdemir, 10 milyon liralık yatırımla Feriye Sarayı'nı yeniledi.

Eski Akşehir Kapalı Cezaevi halka açıldıktan sonra mı yıkılacak?

Bir zamanlar dar ağaçlarının kurulduğu eski cezaevinin, geçmişten ders alınması adına yıkılmadan kapılarının Akşehirlilere açılmasını vatandaşların istediğini 21 Haziran 2015 tarihinde “YIKILMADAN HALKA AÇILSIN” başlığı ile duyurmuştuk.

OYAK Çimento'nun halka açık 5 şirketinin hasılatı yüzde 3 yükseldi!

5 tanesi halka açık olmak üzere 6 çimento ve bunlara dikey olarak entegre iki farklı beton ve bir kağıt torba şirketinden oluşan OYAK Çimento, Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinde faaliyet gösterir.

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi yarın!

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi yarın saat 10.00 itibariyle düzenlenecek. Başvuruları bugün sona eren proje TEM otoyoluna 3 dakikalık uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası taşıyor.

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 adet mağaza, 1 adet cafe ve kreş satışa sunuluyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi ne zaman?

İGDAŞ halka açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, NTV'de Yağız Şenkal’ın sorularını cevaplandırdı. İGDAŞ’ın blok satış yerine halka arz edileceğini açıklayan Başkan Topbaş, “Mümkünse önce İstanbullu abonelere satış yapılacak” dedi.

İstanbul halka açık plajlar Haberi

İstanbul halka açık plajlar



Adalar'ın çevresi halka açık plaj yapılıyor


ABDULLAH ÖĞÜLMÜŞ


  MARMARA Denizi'ndeki Kınalı, Burgaz, Heybeli adalarının tüm çevresi ve Büyükada'nın 1 kilometrelik bölümü halka açık plaj yapılacaktır. Belediye bu amaçla Adalar'da dün başlattığı çalışmaları deniz mevsiminden önce tamamlayacaktır.

  İstanbul Belediye Başka-




nı Aytekin Kotil, ''Adalar'da başlatılan çalışmaların belediyenin kendi olanakları ile tamamlanacağını'' bildirmiş, şu bilgiyi vermiştir:

  ''Bugün yalnız Büyükada'da 14 kilometrelik çevre yolu vardır. Başlattığımız çalışma ile Kınalı, Burgaz ve Heybeli adalarından da çevre ve orman yolları yapılacaktır. Buna...