30 / 04 / 2024

istanbul havalimanı açıldı

istanbul havalimanı açıldı

İstanbul Havalimanı'nın 5 yıllık dönemde büyümenin sembolü olacağı belirtiliyor. Ekonomiye yıllık katkısının 73 milyar TL olması beklenen havalimanı 225 bin kişiye istihdam sağlayacak.

İstanbul Havalimanı dünyayı büyüledi!

İstanbul Havalimanı, açılışı, 42 aylık rekor inşa süresi, büyüklüğü, coğrafi konumu, teknik özellikleri ve kapasitesiyle dünyada büyük yankı uyandırdı. İstanbul Havalimanı dünyayı büyülemeyi başardı. 

İstanbul Havalimanı, havacılık sektörünü değiştirecek!

Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanlarından biri olacak İstanbul Havalimanı'nın ilk etabı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dün dev bir törenle açıldı. Havalimanından ilk uçuş yarın Ankara'ya yapılacak. 

İstanbul Havalimanı Almanya'da şaşkınlık yarattı!

İstanbul Havalimanı, lojistik alanı ve kargo kapasitesi ile ihracatta yeni rekorların kırılmasını sağlayacak.  İstanbul Havalimanı ticaret, lojistik ve turizmde Türkiye’nin stratejik konumunu çok daha nitelikli hale getirecek.

İstanbul Havalimanı Türkiye Cumhuriyeti'nin gururudur!

10 milyar 247 milyon avro yatırım bedelii ile hayata geçirilen İstanbul Havalimanı tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak. İstanbul Havalimanı'nın 29 Ekim'de açıklaması Atatürk'e ve onun Cumhuriyetine sevgi, saygı ve teşekkürün en güzel ifadesidir.

İstanbul Havalimanı: Havalimanından çok daha fazlası!

İstanbul Havalimanı dün resmen açıldı. 6 bin kişinin katıldığı görkemli açılış töreninde merakla beklenen isim açıklaması yapıldı. Havalimanının adı " İstanbul " olarak açıklandı. 

YOTEL İstanbul Havalimanı açıldı!

YOTEL'in Türkiye’deki ilk işletmesi İstanbul Havalimanı’nda kapılarını açtı. Terminalin iki ayrı kısımda, toplamda 451 oda ile hizmet verecek olan YOTELAIR ve YOTEL İstanbul Havalimanı, kapasite açısından dünyadaki havalimanı otelleri sıralamasında ilk üçe giriyor...

Türkmenistan Aşkabat Uluslararası Havalimanı açıldı!

Türkmenistan Aşkabat Uluslararası Havalimanı, başkentte Berdimuhamedov'un ev sahipliğinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Arslan Tolga Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arslan Tolga Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün Esentepe'de açıldı.

Yiğit Enerji İnşaat ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yiğit Enerji İnşaat ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Önder Yiğit Şube Müdürlüğü'nde 13 milyon TL sermaye ile 8 Eylül'de Kadıköy'de açıldı.

Yurt Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yurt Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Yusuf Top Şube Müdürlüğü'nde 45 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Sarıyer'de açıldı.

Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Aziz Kazancı, Namık Aykut Maragoz ve Hasan Erkut Marangoz Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 309 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Beylikdüzü'nde açıldı.

Ortadoğu Enerji Petrol Mühendislik İnşaat Savunma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ortadoğu Enerji Petrol Mühendislik İnşaat Savunma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Muhittin Yöntem Şube Müdürlüğü'nde 10 milyon 250 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Maltepe'de açıldı.

Ece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mehmet Kamil Sözduyar Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Ataşehir'de açıldı.

Bimaş Turizm Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bimaş Turizm Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mehmet Akyıl Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Pendik'te açıldı.

Adfa Taahhüt İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Adfa Taahhüt İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Fatih Yörük Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 2 Eylül'de Üsküdar'da açıldı.

FYS Elektrik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

FYS Elektrik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Fevzi Kaya Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Çekmeköy'de açıldı.

Vadi Ayvaz Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Vadi Ayvaz Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Yılmaz Yıldırım Şube Müdürlüğü'nde 220 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Bayrampaşa'da açıldı.

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cem Kayhan Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Tuzla'da açıldı.

istanbul havalimanı açıldı Haberi

istanbul havalimanı açıldı

İstanbul Havalimanı, Türkiye'yi küresel havacılığın merkezi yapmasının yanı sıra, ekonomide adeta bir sıçrama yaşatacak. İstanbul Havalimanı, sahip olduğu 1.6 milyon metrekare lojistik alanı ve 5.5 milyon ton kargo kapasitesiyle Türkiye'nin ulusal ekonomisine katkısının da milli gelirin yüzde 4.2 ile 4.9 seviyesine ulaşması düşünülüyor.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre İstanbul Havalimanı doğrudan ve dolaylı olarak yaratılacak istihdamın 2025 yılı için 194-225 bin kişi aralığında olması bekleniyor. 

Havalimanının yaratacağı ilave hane halkı gelirinin yaklaşık 3.8-4.4 milyar dolar olacağı ve Türkiye'nin ulusal ekonomisine katkısının da milli gelirin yüzde 4.2-4.9 seviyesine çıkması planlanıyor. İstanbul Havalimanı'nın yaratacağı katma değerin 62.8 ile 72.8 milyar TL aralığında olması bekleniyor.

Hollanda havacılık sektörünün yüzde 90'ından fazlasını temsil eden Schiphol Havalimanı'nın Hollanda ekonomisine katkısının yaklaşık yüzde 3'ler civarında olduğu göz...