22 / 05 / 2024

İstanbul Havalimanı ankara seferleri

İstanbul Havalimanı ankara seferleri

Türk Hava Yolları'nın ilk uçuşunu Ankara'ya gerçekleştiren uçağı, başkent Ankara'dan İstanbul Havalimanı'na geldi. 

İstanbul Havalimanı'ndaki markalar her keseye uygun!

29 Ekim tarihinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açılan dünyanın en büyük alanına sahip İstanbul Havalimanı'nın yeme-içme bölümünde de hazırlıklar devam ediyor.

Bilal Ekşi, 3. havalimanına taşınma öncesi son çalışmaları denetledi!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'nda incelemelerde bulundu. THY, taşınma için artık gün sayıyor...

İstanbul Havalimanı'nda son kontroller yapıldı!

İstanbul Havalimanı'nda son kontrollerin yapıldığını söyleyen Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Havalimanı da çok güzel! THY tesisleri de çok güzel!"açıklamasında bulundu.

İstanbul Havalimanı'na büyük taşınmada bu yollara dikkat!

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na 5-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan büyük taşınma öncesi İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatılması planlandı.

Jens Bischof: İstanbul Havalimanı olağanüstü bir proje!

İstanbul Havalimanı’nın modern ve verimli olacağını ifade eden Hava yolu şirketi SunExpress Genel Müdürü Jens Bischof, İstanbul Havalimanı’nın olağanüstü bir proje olduğunu söyledi...

İstanbul Havalimanı, fuarlara uluslararası katılımı artıracak!

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Kühnel "İstanbul Havalimanı ile birlikte Türkiye, daha fazla uluslararası hava trafiğine sahip olacak. Ulusal ve uluslararası ziyaretçiler fuarlarımıza daha fazla katılım gösterecek." dedi.

İstanbul Havalimanı 3 bin taksiciye ekmek kapısı olacak!

Türk havacılık tarihinin en büyük taşınması taksileri de etkileyecek. Atatürk Havalimanı'nda görev yapan 660 taksi, 6 Nisan'da İstanbul Havalimanı'na taşınacak.

THY'nin İstanbul Havalimanı'na taşınması 45 saatte bitecek!

İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci 5 Nisan saat 03.00'te başlayarak 7 Nisan saat 00:00'da sona erecek şekilde planlandı. THY, 5-6 Nisan'da 707 tır seferi ile 45 saatte yeni evi İstanbul Havalimanı'na taşınmış olacak.

İstanbul Havalimanı Japon ve Suudi havayolu şirketlerinin radarında!

7 Nisan'da tam kapasiteye geçmeyi planlayan İstanbul Havalimanı, yeni havayollarının da radarına girdi. Japon All Nippon Airways (ANA) yeni meydana uçma hazırlıklarında önemli bir aşamaya geldi. 

İstanbul Havalimanı 7 Nisan'da tam kapasiteye geçiyor!

Tüm fazları tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı, tam kapasiteye geçeceği 7 Nisan tarihine hazırlanıyor.

İstanbul Havalimanı’nda müze açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy önemli açıklamalarda bulundu. Ersoy, İstanbul Havalimanı'nda Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın işleteceği bir müze olacağını ifade etti. 

İstanbul Havalimanı dünyanın yeni transfer merkezi olacak!

İstanbul Havalimanı'nın 7 Nisan tarihinden itibaren bütün tarifeli seferlere kapısını açmasıyla dünya havacılık tarihinde yeni bir dönem başlayacak.

Atatürk Havalimanı'nda taşınma hazırlıkları!

DHMİ, Atatürk Havalimanı'nın İstanbul Havalimanı'na taşınması ardından yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için terminal çevresinde bulunan bazı bölümleri tel örgülerle çevirdi.

İstanbul Havalimanı ankara seferleri Haberi

İstanbul Havalimanı ankara seferleri

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bazı devlet ve hükümet başkanlarının katılımıyla 29 Ekim tarihinde açılan İstanbul Havalimanı'ndan kalkan ilk tarifeli uçak, Esenboğa Havalimanı'na ulaştı.

Sefer hazırlıkları tamamlanan uçak, daha sonra "TK 2125" koduyla saat 14.10'da yeniden havalanarak saat 15.16'da İstanbul Havalimanı'na teker koydu. 

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak ile İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu ile şarkıcı Mustafa Keser, davetli basın mensupları ve bazı yolcular da uçakta yerini aldı.

Uçmak için sabırsızlandıran 16 yeni havalimanı!

3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu! 

İstanbul Havalimanı resmen...