02 / 05 / 2024

İstanbul Havalimanı emlak fiyatları

İstanbul Havalimanı emlak fiyatları

İstanbul Havalimanının büyük bir bölümünü ilçe sınırları içerisinde barındıran Eyüpsultan’da emlak fiyatları, büyük projeler ile birlikte yükselişe geçti. 

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir evleri kura çekilişi İSİM LİSTESİ ne zaman açıklanacak?

Emlak Konut ve Türk Hava Yolları’nın, İstanbul Havalimanı yakınında hayata geçirecekleri Arnavutköy Yenişehir evleri kura çekiliş takvimi merakla bekleniyor. İşte detaylar...

İstanbul Havalimanı çalışanı ev arayışında!

İstanbul Havalimanı'nın taşınması emlak piyasasını da hareketlendirdi. Havalimanı çalışanları evlerini İstanbul Havalimanı'na yakın bölgelere taşımaya başladı.

İstanbul Havalimanı emlak fiyatlarını yüzde 100 artırdı!

İstanbul Havalimanı'nın taşınması emlak piyasasını hareketlendirdi. İstanbul Havalimanı'nın taşındığı bölgede emlak fiyatları ve taşınma oranları yüzde 100 arttı.

İstanbul Havalimanı için yeşil harekât!

Taşınma işlemleri 3 Mart'ta tamamlanarak ilk fazı yüzde yüz oranında açılacak İstanbul Havalimanı için 5 yılda 5 bin hektar alana 10 milyon ağaç dikimi gerçekleştirilecek.

ECCO, İstanbul Havalimanı'nda açılacak!

ECCO, ulaştırma ve turizm sektörlerine olduğu kadar alışveriş alanına da büyük soluk getirmesi beklenen İstanbul Havalimanı'nda 100 metrekarelik mağaza için gün sayıyor.

İstanbul Havalimanı oteli YOTEL 30 Mart’ta açılıyor!

İstanbul Havalimanı içinde yer alan ve İngiltere merkezli YOTEL tarafından işletilecek olan otel 30 Mart tarihinde açılacak. Oteldeki odalar için rezervasyon alımları başladı...

THY'den 'İstanbul Havalimanı' açıklaması!

THY İstanbul Havalimanı'na ortak olmaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamda, ''Yönetim Kurulumuzun herhangi bir değerlendirmesi ve kararı bulunmamaktadır" ifadeleri yer aldı. 

İstanbul Havalimanı'na büyük taşınma Nisan'a kalabilir!

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınma tarihinin Nisan ayının ilk haftasına ertelenmesi bekleniyor. Büyük Taşınma'nın tarihi önce 1 Ocak olarak açıklanmış daha sonra 3 Mart'a ertelenmişti. 

İstanbul Havalimanı’na taşınma tarihi ertelendi' iddiası!

Daha önce iki kez ertelenerek 3 Mart tarihinde taşınılacağı açıklanan İstanbul Havalimanı için bu kez Nisan ayı iddiası ortaya atıldı.

İstanbul Havalimanı çalışanları için 15 bin konutluk proje!

İstanbul Havalimanı yakınına 150 binden fazla çalışan için konut üretimesi amacıyla THY ve Emlak GYO anlaşma imzaladı. Anlaşma kapsamında 15 bin konutluk bir proje yapılmasına karar verildi.

Havalimanı ile Kanal İstanbul arasındaki bölge planı onaylandı!

İstanbul Havalimanı ile Kanal İstanbul güzergahı arasında bulunan ve yaklaşık 3 milyon metrekarelik alan için TOKİ’nin hazırladığı imar planları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanarak askıya çıktı.

İstanbul Havalimanı’na dev sevkiyat!

THY’nin Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na taşınma işlemleri hızla devam ediyor. THY, bazı birimlerine ait teçhizat, malzeme ve makinelerini dün 35 TIR’lık konvoyla sevk etti.

İstanbul Havalimanı'na taşınma başladı!

THY'nin bazı iştiraklerine ait malzeme, teçhizat ve makineleri 20 tıra yüklenerek İstanbul Havalimanı'na götürülüyor...

İstanbul Havalimanı emlak fiyatları Haberi

İstanbul Havalimanı emlak fiyatları

İstanbul Havalimanının büyük bir bölümünü ilçe sınırları içerisinde yer alan Eyüpsultan’da arsa fiyatları uçuşa geçti. Eyüpsultan’da yer alan satılık konutların metrekare birim fiyatı 2016 Eylül ayında 3 bin 971 TL iken, Ekim 2018’de bu rakam 4 bin 702 TL’ye yükseldi. Eyüpsultan’da bu süreçte en çok değer kazanan lokasyonlar ise Göktürk Merkez, Mithat Paşa ve Mimar Sinan mahalleleri olarak açıklandı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre dünyada en fazla noktaya uçuş yapılacak ve İstanbul’u küresel havacılık pazarının en önemli merkezlerinden biri haline getirecek İstanbul Havalimanı, Eyüpsultan ilçesindeki emlak fiyatlarını yükselişe geçirdi. 

Özellikle Göktürk Merkez, Mithat Paşa ve Mimar Sinan mahallelerindeki satılık ve kiralık konutlardaki fiyat artışlarında iki yıllık süreçte dikkat çekici bir hareketlenme görüldü. 7 Haziran 2014’te temelleri atılan ve 29 Ekim...