27 / 04 / 2024

İstanbul Horasan İnşaat

İstanbul Horasan İnşaat

İstanbul Horasan İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Nazır Enayat Zada ve Khudaidad Azimi ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

Buy İstanbul Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buy İstanbul Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Karaaslan tarafından kuruldu.

Bir İstanbul Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir İstanbul Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Salim Manaz tarafından kuruldu.

Raees İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raees İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Khan tarafından kuruldu.

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan İşbilir, Mesut Kızılyar, Yunus Safa İşbilir ve Yusuf İşbilir ortaklığında kuruldu.

Id İstanbul Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Id İstanbul Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Altın ve Durmuş Özgen ortaklığında kuruldu.

Klas İstanbul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klas İstanbul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Bahaa M. H. Abutayyem tarafından kuruldu.

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Erol Bingöl ve Esrahan Arslan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Word İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Word İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Cüneyt Akman tarafından kuruldu.

Abb İstanbul For İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Abb İstanbul For İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir'de Abduljabbar A.M Al-Mansob tarafından kuruldu.

Moda İstanbul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Moda İstanbul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Bilal Özavcı ve Birol Özavcı ortaklığı  tarafından  kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Deniz İstanbul Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz İstanbul Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Deniz Tanman tarafından kuruldu.

İstanbul Horasan İnşaat Haberi

İstanbul Horasan İnşaat

İstanbul Horasan İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Nazır Enayat Zada ve Khudaidad Azimi ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi, Şehit Hüseyin Ay Sokak'ta kuruldu. 


İstanbul Horasan İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GIDA a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. b. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. c. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Bebek mamaları ile ilgili ham,...