26 / 05 / 2024

İstanbul hortum

İstanbul hortum

İstanbul'a hortum uyarısı yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da yarın metrekareye 15 - 50 kilogram yağış düşmesi beklenirken, yağış dışında bir de hortum uyarısında bulunuldu.

İstanbul'da hortum!

İstanbul'da hortum meydana geldi. Kentte öğle saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak ve şiddetli rüzgar nedeniyle Haliç bölgesinde hortum oluştu.Yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, hasarlı kazalar meydana geldi.

Meteoroloji’den hortum uyarısı! 26 il için sarı kod verildi! Hava durumunu kontrol etmeden dışarı çıkmayın!

Hazirana girmemize rağmen ülkemizde hala kuvvetli yağışlar meydana geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hortum ve dolu yağışına karşı uyardı! İşte detaylar!

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

Altın ve dolar için tarih verildi! O tarihte ne fırtına ne kasırga resmen hortum geliyor! Altını doları olan aman dikkat

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar için tarih verdi o tarihte ne fırtına ne kasırga resmen hortum geliyor! Altını doları olan acil baksın...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Esat Hırdavat İnşaat Hortum Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esat Hırdavat İnşaat Hortum Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli Tayfun Çakır tarafından kuruldu.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Flexpex Hortum ile suya karışan kimyasalları önleyebilirsiniz!

Yüzde 3 oranında zekâ geriliğine de yol açtığı bilinen kauçuk ve EPDM gibi maddelerin suya karışmasını ve bakterilerin neden olduğu hastalıkları, suya karışan kimyasalları özelliğinde barındırmayan ‘Flexpex Hortum’ la önleyebilirsiniz.

Tema Flexpex ile evlerde su basmasını bitiren hortum!

Tema Yapı Malzemeleri, yeni geliştirdiği esnek bağlantı hortumu Flexpex ile evleri hortum patlaması kaynaklı su basması ve bundan doğan maddi zararlara karşı tam korumaya alıyor.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

İstanbul hortum Haberi

İstanbul hortum

İstanbul'da yarın sabahtan akşama kadar kısa süreli ve şiddetli yaz yağmuruyla metrekareye 15 ila 50 kilogram yağış düşmesi beklenirken, hortum uyarısında bulunuldu.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM meteoroloji birimlerinin hava tahmin raporlarına göre, İstanbul'da yarın sabahtan akşama kadar kısa süreli ve şiddetli yaz yağmuru geçişleri bekleniyor.


Meteorolojik ihbar doğrultusunda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, itfaiye, AKOM, İSKİ, Atık Müdürlüğü ekipleri kritik noktalarda hazır bekletilecek.


İstanbul, Basra alçak basınç sisteminin etkisi altında olması ve yukarı seviye hava sıcaklıklarındaki hızlı düşme nedeniyle kararsızlık yağışları alacak. Yetkililer, metrekareye 15 ila 50 kilogram yağış düşebileceğini bildirdi. 


Yağışlar ani düştüğünden yollarda göllenmelere, kod seviyesinin altında kalan kesimlerde ise su baskınlarına neden olabilecek.


Ayrıca rüzgarın yağış anında poyraz ve yıldız yönlerinden sert, aralıklarla hamle yaparak...