27 / 07 / 2024

İstanbul İkitelli Uluslararası Sağlık Hizmetleri Yatırım ve İşletme AŞ

İstanbul İkitelli Uluslararası Sağlık Hizmetleri Yatırım ve İşletme AŞ

İkitelli Şehir Hastanesi hangi şirketler tarafından hayata geçirilecek? İkitelli Şehir Hastanesi için kurulan konsorsiyumda hangi şirketler var? İkitelli Şehir Hastanesi projesini hangi şirketler gerçekleştirecek? İşte cevaplar...

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Tunalı, Mehmet Mutlu, Mustafa Keskin ve Selim Us ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul için mahalli yönetim yetki dışı!

‘Kanal İstanbul’ projesinin uluslararası hukuk’u ve devletlerarası siyasî ilişkileri ilgilendiren ve bir mahallî yönetimin yetki alanı dışında olduğunun düşünülmesi gerekiyor. Proje uluslararası hukuku da yakından ilgilendiriyor.

5 dev şehir hastanesi bu yıl açılacak!

2019 yılı değerlendirme toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya Karatay, İstanbul İkitelli, Tekirdağ, Kocaeli ve İzmir Bayraklı Şehir Hastanelerinin bu yıl hizmete açılacağını söyledi.

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Emlak Konut İkitelli 2. Etap ihalesi 30 Aralık'ta!

Emlak Konut  GYO, İstanbul İkitelli 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 30 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşecek.

SVS MET Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli Şubesi açıldı!

SVS MET Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli açıldı.

Kanal İstanbul uluslararası hukuka göre ele alındı!

MÜ Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami Kuran, "Kanal İstanbul'a uluslararası bir statü tanınmasından ziyade diplomatik bir atak yapılarak Türkiye'nin bu projeye neden ihtiyaç duyduğunun anlatılması gerekir." dedi. 

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında binlerce işçi eylemde!

İstanbul İkitelli’de inşaatı devam eden Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında çalışan 4 bin işçi eylem yapıyor.

İkitelli Şehir Hastanesi tamamlandığında böyle olacak!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nün kamu-özel işbirliği modeliyle hayata geçirdiği İstanbul İkitelli Şehir Hastanesi'nin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

İkitelli Şehir Hastanesi'nde son durum!

İstanbul İkitelli Şehir Hastanesi Projesi, Sağlık Bakanlığı tarafından Kamu Özel İşbirliği modeli ile yapılan Türkiye’nin en büyük 3. sağlık yatırım projesi olarak hayata geçiriliyor. 

Tem 34 İkitelli görselleri!

Tem 34 İkitelli görselleri haberimizde yer alıyor. Akyapı ve Eşbah Yapı yeni projesini İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde hayata geçirecek.

Bu bina Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarını isyan ettirdi!

İstanbul’da uluslararası kuruluştan yeşil belgesi olan bir binaya yapılan incelemeyle ilgili konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk çıkan sonuçlara isyan etti.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi olacak!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Uluslararası Ekonomik Gelişme Zirvesi-Çin ve Hindistan Üzerinden Global Krize Bakış ve Türkiye konferansına katıldı. Ağbal, İstanbul’u Uluslararası Finans Merkezi yapmayı istediklerini söyledi.

İstanbul İkitelli Uluslararası Sağlık Hizmetleri Yatırım ve İşletme AŞ Haberi

İstanbul İkitelli Uluslararası Sağlık Hizmetleri Yatırım ve İşletme AŞ

İkitelli Şehir Hastanesi projesini hangi şirketler gerçekleştirecek?



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli 16 Şubat 2014 Pazar günü atılacak olan İkitelli Şehir Hastanesi için  İstanbul İkitelli Uluslararası Sağlık Hizmetleri Yatırım ve İşletme A.Ş. (IHIC) kuruldu. 


İşte o kuruluşun detayları!


İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerin Temin Edilmesi İşi için T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından ihale açıldı ve bu ihaleyi Emsaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş. (“EMSAŞ”), Sürat Bilişim Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş. (“SÜRAT”) ve Sağlık Kentleri İnşaat Ticaret ve Hizmet Yönetimleri A.Ş. (PBK Architects Inc., Ascension Group Architects L.P., Allen Shariff Corporation, Meinhardt Group Pte. Ltd., May Eczanesi, Forcimsa Empresa Constructora, S.A., Consortio Intenational Engineering Consultants and Şahin Tıp Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti ortaklığı) tarafından kurulmuş olan...