29 / 04 / 2024

istanbul İnşaat ve Mobilya Sektörü İş Forumu

istanbul İnşaat ve Mobilya Sektörü İş Forumu

İnşaat ve Mobilya Sektörü İş Forumu'n da konuşan İGED Başkanı Hüseyin Ataol bir aylık iş görüşmelerini bir güne sığdırdıklarını belirterek, forumda 1 milyar liralık anlaşma imzalanmasını beklediklerini söyledi...

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmelih Zaralı tarafından kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Tosun tarafından kuruldu.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Erol Bingöl ve Esrahan Arslan ortaklığında kuruldu.

Aranha İstanbul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aranha İstanbul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Adem Şaka tarafından kuruldu.

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kuruldu!

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de Ali Abdulhussein, Mohamad Nashep ve Nour Alden Nashed ortaklığı  tarafından kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Mira İstanbul İnşaat Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mira İstanbul İnşaat Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Fadel Balvı tarafından kuruldu.

istanbul İnşaat ve Mobilya Sektörü İş Forumu Haberi

istanbul İnşaat ve Mobilya Sektörü İş Forumu

Dört sivil toplum kuruluşu öncülüğünde gerçekleştirilen "İnşaat ve Mobilya Sektörü İş Forumu" İstanbul’da düzenlendi.

Florya İş Adamları Derneği (FİADER), İstanbul Genç İşadamları Derneği (İGED), İhracatçı ve Sanayici İş Adamları Derneği (İHSANDER) ve İstanbul Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İSİAD) ortaklaşa düzenlediği forumda Türkiye’nin önde gelen 50 inşaat firması, 4 derneğe bağlı iş insanlarıyla yaklaşık olarak 2 bin iş görüşmesi gerçekleştirdi.

6 ayda gerçekleştirilen iş görüşmeleri 1 güne sığdı

Forumda amaçlarının daralan ticaretin önünü açmak olduğunu kaydeden İstanbul Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ataol, “Amacımız üyelerimize iş olanakları sağlamak. Bugün buraya katılan üyelerimiz 6 ayda gerçekleştirebilecekleri iş görüşmelerini bir güne sığdırmış oldu” dedi. 


İkili iş görüşmelerinin gerçekleştirildiği forumda inşaat şirketleri, mobilya üreticileri ve tedarikçilerin görüşmelerde yaklaşık 1 milyar liralık iş hacmi oluşturduklarına değinen...