06 / 05 / 2024

istanbul Jimmyz nereye yapılacak

istanbul Jimmyz nereye yapılacak

Monako Prensi Albert'in sahibi olduğu dünyaca ünlü gece kulübü Jimmy'z, İstanbul'da şube açıyor. Jimmy'z eğlencesi, ekim ayında 42 Maslak'ta başlayacak.

Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul nereye yapılacak?

Son günlerde sıkça tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesinin ÇED raporu yayınlandı. Kanal İstanbul projesi güzergahı herkes tarafından merak ediliyor. Peki Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul nereye yapılacak?

Sone İstanbul Projesi Nereye Yapılacak?

Cathay Sone İstanbul ev fiyatları 310 bin liradan başlıyor. Küçükçekmece Basın Ekspres'te inşa edilen Sone İstanbul'da teslimler Aralık 2017'de... Peki Sone İstanbul Projesi Nereye Yapılacak?

İstanbul, turizmde sanatla büyüyecek!

Zorlu Center AVM işbirliği ile hayata geçirilen dans projesi 'Spirit of Istanbul' 7 Ağustos'tan itibaren Zorlu Center PSM’de sahnede.Ahmet Zorlu, "New York ve Londra'dan sonra müzikallerin yeni adresiyiz” dedi.

Başakşehir Şehir Hastanesi İstanbul'da nerede?

Başakşehir Şehir Hastanesi nerede yapılıyor? İkitelli Sağlık Kampüsü nerede kuruluyor? Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi İstanbul'da nereye konumlandırıldı? İşte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın temelini attığı şehir hastanesinin haritası...

Recep Bozlağan: 3'üncü havalimanı İstanbul'u havacılık merkezi yapacak!

İstanbul Araştırmaları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Recep Bozlağan, 3'üncü havalimanı ile ilgili konuştu. Recep Boğazlağan, ' 3'üncü havalimanı istanbul'u havacılık merkezine dönüştürecek ' dedi.

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor!

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor. DDG’nin yetkilileri, tasarimini ustlendikleri 353 bin metrekarelik cok kullanim amacli projeleri Mall of Istanbul’un açılışı icin bu haftasonu Turkiye’ye geliyor.

Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla hizmete açıldı!

Dünya çapında 105’i aşkın ülkede aktif olan ve küresel ölçekte çok hızlı bir büyüme gösteren Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla" açıldı...

Radisson Blu Hotel & Spa, İstanbul'un ilk Spa oteli oldu!

Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla” kentin gürültüsünden uzakta, İstanbul’un tatil tadındaki yeni şehir oteli olarak konumlandı.

2014 emlak vergisi nereye ve nasıl ödenir?

Taşınmaz mal sahipleri tarafından ödenmesi gereken emlak vergisini kim nasıl hangi oranda ödeyecek? Kimler emlak vergisi ödemelerinden muaf tutulacak? 2014 emlak vergisi nereye ve nasıl ödenir?

Emlak vergisi beyannamesi nereye verilir?

Emlak vergisi için her sene beyanname verme yükümlülüğü bulunmuyor. Ancak, vergi değerini değiştiren durumlarda yeniden beyanname veriliyor. Peki, emlak vergisi beyannamesi nereye verilir? İşte yanıtı..

Tekin Acar Mall of İstanbul şubesi hizmete açıldı!

Türkiye genelindeki mağazalaşma atağını sürdüren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda Mall Of Istanbul Avm’de yeni mağazasını açtı. Bu mağazada 3-25 Mayıs tarihleri arası yapacağınız 2. ürün alışverişlerinize %30 indirim fırsatı sunuluyor...

The İstanbul Edition turizmde engelleri kaldırıyor!

The istanbul Edition, turizm sektöründeki engelli istihdamını arttırmaya ve sektörde fırsat eşitliği yaratmaya yönelik sunduğu 'Turizmde Biz de Varız' adıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesinin ilk mezunlarını verdi...

Çevre temizlik vergisi nereye ve ne zaman ödenir?

İşyeri sahiplerinin ödemeleri gereken vergiler arasında çevre temizlik vergisi de bulunuyor. Peki, çevre temizlik vergisi nereye ve ne zaman ödenir? 2014 yılına ait çevre temizlik vergisi ne kadar?

istanbul Jimmyz nereye yapılacak Haberi

istanbul Jimmyz nereye yapılacak

Monako Prensi Albert'in sahibi olduğu dünyaca ünlü gece kulübü Jimmy'z, İstanbul'da şube açıyor. Jimmy'z eğlencesi, ekim ayında 42 Maslak'ta başlayacak.


Geçtiğimiz hafta sonu Monako Prensi II Albert ile Prenses Caroline’in ev sahipliği yaptığı ve bu yıl 62’ncisi düzenlenen Gül Balosu nedeniyle Monako’daydım. Bu yılki teması Küba olan ve dünyaca ünlü modacı Karl Lagerfeld tarafından tasarlanan Gül Balosu hakkındaki haberimi yarın yazacağım.


Dünyaca ünlü isimlere ev sahipliği yapan Jimmy’z’in işletme müdürü Antonio Ierone, önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelecek. Ancak Gül Balosu’nda Monako Prensi II Albert’in sahibi olduğu Monte Carlo SBM adlı şirkete bağlı olan dünyanın en ünlü gece kulüplerinden Jimmy’z’in İstanbul’da açılacağını öğrendim. Aralarında Bono ve Rihanna gibi dünyaca ünlü isimlere ev sahipliği yapan Jimmy’z’in müdürü Antonio Ierone, ile Monte Carlo’da görüştüm.


O gece...