02 / 05 / 2024

istanbul kartal yol yapım çalışmaları

istanbul kartal yol yapım çalışmaları

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kartal Petrol-İş Mahallesi Şehit Ali Şener ve Levent Sokak arasındaki boş alanın kamulaştırılması sonrasında iki sokağı birleştirerek, halkın ulaşımını kolaylaştırmak için yol açma çalışması başlattı..

İstanbul Kartal’da, adliyeye ek hizmet binası yapılacak

İstanbul Kartal bulunan 54 dönümlük arazi üzerinde yer alan İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne ek hizmet binası yapılacağı açıklandı.

Borsa İstanbul'da yol ayrımı: Ya 7 bin ya da 6 bin puan! Yatırımcılar dikkat! 

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son durumu merakla araştırıyor. Peki Borsa İstanbul yükselecek mi? İşte ayrıntılar...

İstanbul Kartal'da imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Kartal ilçesi Gümüşpınar Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

İstanbul Kartal'da satılık arsa ve müstakil villa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Darülaceze Başkanlığı tarafından, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Orhantepe Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Arsanın üzerinde bir müstakil villa bulunuyor. Peki Darülaceze Başkanlığı tarafından satışı yapılacak arsanın fiyatı kaç lira? İşte ayrıntılar... 

İstanbul Kartal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Kartal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Uludeveci tarafından kuruldu.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün Kartal'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı.

İstanbul Kartal'da icradan satılık 90 gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi, İstanbul Kartal'da yer alan 90 gayrimenkulü 41 milyon 255 bin TL'ye satıyor...

İstanbul Kartal Orhantepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Orhantepe Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan 6306 Sayılı Kanun Kapsamında Riskli Yapı Olduğu Tespit Edilen Yapıların Yer Aldığı 47,7 Ha’lık Uygulama Alanına İlişkin 1/5000 Ölç. NİP ve 1/1000 Ölç. UİP Değişikliği askıya çıktı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul Kartal'da bina çöktü!

İstanbul'da 7 katlı bir bina çöktü. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi...

Uzman Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Soğanlık Şubesi açıldı!

Uzman Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Soğanlık Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İstanbul Kartal Panorada 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Kartal Panorada'ya ait 2017 değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Moment İstanbul Kartal fiyat listesi!

İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olarak belirtilen Moment İstanbul 731 konut ve 12 ticari alandan meydana geliyor. İşte Moment İstanbul Kartal fiyat listesi...

istanbul kartal yol yapım çalışmaları Haberi

istanbul kartal yol yapım çalışmaları

Kartallı vatandaşlara, konforlu bir yaşam sunma amacıyla çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak, Kartal Petrol-İş Mahallesi Şehit Ali Şener ve Levent Sokak arasındaki boş alanın kamulaştırılması sonrasında iki sokağı birleştirerek, halkın ulaşımını kolaylaştırmak, vatandaşın rahatını sağlamak için yol açma çalışması başlattı.


Yolların şehirlere nefes aldırdığını belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Bütün çabamız Kartal’ı modern ve İstanbul’un gözdesi haline getirmek. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz”dedi. Yapılaşmanın yoğun olduğu Kartal’da yeni yollara ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Altınok Öz, Kartal’ın sürekli büyüyen, gelişime açık olan bir bölge olduğunu vurgulayarak, yeni yollar açarak gelişime katkı yaptıklarını söyledi. Kartal’da ihtiyaç duyulan sokak, mahalle ve caddelerde yeni yol açma çalışmalarının sürdürüleceğinin altını çizen Başkan...