04 / 05 / 2024

İstanbul Konuralp Yatılı Kız Kuran Kursu

İstanbul Konuralp Yatılı Kız Kuran Kursu

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran yapımı devam eden Konuralp Yatılı Kız Kur’an Kursu ek bina inşaatını ve Konuralp Hafızlık Yatılı Kız Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu!

2024 yılı için gayrimenkul sektörünün nabzını tutan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2024” raporunda Paris, Londra, ve Madrid’in başını çektiği listede İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu oldu.

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Yakışkan tarafından kuruldu.

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Eruğur tarafından kuruldu.

Borsa haftaya nasıl başladı?

Borsa İstanbul'a yatırım yapan yatırımcılar borsanın güne nasıl başladığını sorguluyor. Peki, Borsa İstanbul haftanın il gününe nasıl başladı? Borsa İstanbul'da yükseliş seyri devam ediyor mu? İşte detaylar...

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 90 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kıvanç, Fevzi Aytaç Durmaz ve Hasan Onur Sorkun ortaklığında kuruldu.

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Semi Aslan tarafından kuruldu.

2023'te borsada yükseliş sürecek mi? Yatırımcı hangi parametrelere bakacak?

Aralıksız yükselişini sürdüren ve yatırımcı sayısının her hafta düzenli olarak arttığı Borsa İstanbul'u nasıl bir yıl bekliyor? Hangi parametreler etkili olacak?

Borsa yatırımcısının gözü yıl sonu karları ve temettülerde

BIST 100 Endeksi'nin yılbaşından bu yana yüzde 180 artış gösterdiği Borsa İstanbul'a yatırımcı ilgisi sürüyor. Yatırımcılar yeni yılda yıl sonu karlarını ve temettü dağıtımını takip edecek.

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Borsada yeni dönemde küçük yatırımcı nasıl hareket etmeli?

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı 3.3 milyon kişiyi aştı. Peki borsaya gelen küçük yatırımcı risklerden korunmak ve getiri elde etmek için neler yapmalı? İşte nokta atışı öneriler ve ipuçları...

Emlak sektöründe beklentiler kötüleşti! İstanbul, yatırımcıların odağından çıktı!

Türkiye'nin de dahil olduğu Avrupa ülkelerinde gayrimenkul piyasaları artan inşaat maliyetleri, sermayeye erişimdeki sıkıntılar ve gerileyen kârlılıklarla gelecek için olumsuz bir görünüm veriyor. Avrupa kentleri arasında İstanbul yabancı yatırımcıların tercih sırasındaki düşüşüne devam ediyor...

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Yakak tarafından kuruldu.

İstanbul Konuralp Yatılı Kız Kuran Kursu Haberi

İstanbul Konuralp Yatılı Kız Kuran Kursu

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, İl Müftüsü Selami Emen ile birlikte yapımı devam eden Konuralp Yatılı Kız Kur’an Kursu ek bina inşaatını ziyaret ederek çalışmaları yerinde izledi.

İnşaatın çalışmaları hakkında Müftü Yaran’a bilgiler veren Müftü Emen “Konuralp Mahallesinde açılışından bugüne kadar takriben 500 hafız yetiştiren ve 10 binden fazla talebeye Kur’an eğitimi veren Konuralp Hafızlık Kız Kur’an Kursunun 1999 Düzce depreminde üzerinden kat alınması ve yatak kapasitesinin yetersizliği yeni bina yapımını ihtiyaç haline getirdi. Yaklaşık 3 Milyon YTL’ye mal olacak olan yeni bina Diyanet Vakfımız, Müftülüğümüz, bütün hayırseverlerimizin katkılarıyla ayağa kalkacaktır. İnşaata başlanalı 7 ay olmasına rağmen önemli mesafeler alındı. Hayırseverlerimizin desteği ve çalışanlarımızın büyük gayretleriyle önemli bir aşama kaydedildi. Bu eser gelecek nesillere kalacak önemli bir mirastır” dedi.

İnceleme...