05 / 05 / 2024

istanbul konut a.ş

istanbul konut a.ş

Yeni İstanbul projesinin ilk detaylarını emlakkulisi.com ele geçirdi. Yeni İstanbul Projesi Karadeniz kıyısında Yeniköy, Akpınar, Ağaçlı, Çiftalan, Kısırkaya, Gümüşdere gibi bölgeleri kapsıyor. Yeni İstanbul Projesi'nin toplam alanı 74 kilometrekare...

Antalya ve İstanbul konut fiyat artışında küme düşmek üzere! En çok artış hangi ilde?

2023 Aralık'a ilişkin konut fiyat artışı rakamları il il açıklandı. Peki hangi il şampiyon oldu? Dr. Ahmet Büyükduman, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım ve yorumlar...

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

150 metrekarelik bir konutun maliyeti 4 milyon TL'den başlıyor! Sektörden sosyal konut çağrısı! 

Artan inşaat ve arsa maliyetleri sonrası müteahhit de konut üretiminde temkinli davranmaya başladı. Açıklanan rakamlara göre, 150 metrekarelik bir konutun maliyeti 4 milyon TL'den başlayan fiyatlara yükseldi. Sektör temsilcileri önerilerini sıraladı... 

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! Tam 431 yeni konut geliyor! 

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesiyle Yıldıztabya Mahallesi'ne 431 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ 42 ilde 182 konut açık artırma online katılma ekranı! TOKİ illeri peş peşe sıraladı: İstanbul, Ankara, İzmir...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracak. İşte detaylar...

TOKİ'den ucuz ev almak isteyenlere müjde! 42 ilde 182 konut açık artırması o tarihte! Fiyatlar 568.263 TL'den başlıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını ilan etti. İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere toplam 42 ilin bulunduğu proje kapsamında 1+1'den 4+1'e kadar daireler satışa sunulacak. 

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk bu yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde 431 adet yeni konut yer alıyor. Yıldıztabya Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den son dakika İstanbul projesi açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 100 bin konut kampanyası kapsamında İstanbul Tuzla'da inşa edilecek 5 bin 750 konut hakkında son dakika açıklaması yaptı.

Bakan Nebati'den son dakika sosyal konut açıklaması! 1 milyondan fazla vatandaş güvenli konutlara taşınacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Nebati'nin merakla beklenen o dev projeye ilişkin son dakika açıklaması...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücrete zam ve ucuz konut açıklaması: 3 farklı seçenek geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon karşısında zayıflayan Türk lirasının alım gücünden ötürü Temmuz'da yapılacak asgari ücret zammıyla ilgili konuştu. Erdoğan, ilk kez konut alacak olanlar için hazırlanan 3 farklı paketin detaylarını da açıkladı.

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken sosyal konut açıklaması! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Tuzla Aydınlık Evler” projesinin hak sahiplerini belirleme kurasında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sosyal konut çalışmalarına değinen İmamoğlu, mülk sahiplerine iş birliği çağrısında bulundu.

istanbul konut a.ş Haberi

istanbul konut a.ş


Michigan Üniversitesi Kentsel Tasarım Yüksek Lisans Programı tarafından İstanbul Konut A.Ş.ye hazırlanan Yeni İstanbul Projesi, Yeniköy, Akpınar, Ağaçlı, Çiftalan, Kısırkaya, Gümüşdere ve Kilyos bölgelerini kapsıyor. Tasarım ekibinin başında Roy Strickland'in olduğu Karadeniz kıyısına kurulacak olan Yeni İstanbul Projesi konsepti Tokyo, New York, Londra, Hong Kong gibi dünya şehirlerindeki örnekler incelenerek oluşturuldu.


Karadeniz'de İstanbul Boğazı'nın yakın kıyısına kurulacak olan Yeni İstanbul Projesi ile nüfus dağılımının dengelenmesi, Eski İstanbul'un sorunlarının hafifletilmesi, finans merkezleri, ticari alanları, kültür ve sanat alanları ile İstanbul'un dünyanın merkezi haline getirilmesi hedefleniyor.


Karşılaştırma yapılması gerekirse, gündüz nüfusu 3,5 milyon kişi olan Manhattan'ın yeni şehri 60 kilometrekare toplam alana sahip iken, gündüz nüfusu 3,5 milyon kişi olacak olan Yeni İstanbul Projesi 74 kilometrekare alanda kurulacak. 


Geliştirilebilir arazi alanı 30 kilometrekare olan...