17 / 05 / 2024

İstanbul Marina Evleri Kartal fiyatları

İstanbul Marina Evleri Kartal fiyatları

İstanbul Marina Evleri Kartal fiyat listesine göre daire fiyatları 305 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projenin içerisinde; otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve okul alanları bulunuyor...

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyat!

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyat listesi KDV dahil 5 milyon TL'den başlıyor. Deniz İstanbul Marina Evleri'nde teslimler 11 ay sonra yapılacak...

Deniz İstanbul Marina Evleri villa fiyatları!

Deniz İstanbul Marina Evleri villa fiyatları 1 milyon 100 bin dolardan başlayarak değişiyor. Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan Deniz İstanbul Marina Evleri 87 villadan meydana geliyor...

Deniz İstanbul Marina Evleri denizin huzurunu lüksle bir arada sunuyor!

Keleşoğlu Holding imzasını taşıyan İstanbul’un “en büyük sahil kasabası” Denizİstanbul’un konut etaplarından olan Marina Evleri, 5 farklı villa seçeneği ile marina ve denizin huzurunu lüksle bir arada sunuyor.

Ankara Marina Evleri kampanya detayları!

Sinpaş Yapı Ankara Marina Evleri projesinde 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. İşte, Ankara Marina Evleri kampanya detayları!

Ankara Marina Evleri fiyatları!

Marina Ankara'da toplamda 2 bin adet daire bulunuyor. Ankara Marina Evleri fiyatları 258 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte, Ankara Marina Evleri fiyatları!

Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Deniz İstanbul Marina'da toplam 87 tane villa yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılacağı projede banka kredisiyle vade imkanı sağlanıyor. Peki Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Deniz İstanbul Marina Evleri iletişim!

Deniz İstanbul Marina Evleri iletişim numarası 444 41 51 olarak belirlendi. Alanları 553 ile 715 metrekare arasında değişiklik gösteren villaların yer aldığı proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükseliyor.

Yakuplu Eston Deniz Marina villaları nerede?

Eston Deniz Marina Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu'da Keleşoğlu inşaat imzası ile hayata geçiriliyor Yakuplu Eston Deniz Marina villaları nerede sorusunun yanıtı Beylikdüzü Yakuplu diyebiliriz.

Marina Evleri Deniz İstanbul fiyatları!

Marina Evleri Deniz İstanbul fiyatları 3 milyon TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde inşa edilen projede konutlar 2016 yılı içerisinde teslim edilecek.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan Deniz İstanbul Marina'da banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje 8 etap halinde yükselen Deniz İstanbul'un etabı olarak tanıtılıyor. Peki Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul Marina Evleri!

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul Marina Evleri fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede konutların büyüklükleri 553 metrekare ile 715 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Mudanya Marina Evleri fiyat tablosu!

Bursa Mudanya Marina Evleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa edildi. Projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Mudanya Marina Evleri Fiyat tablosu konut tipine ve konumuna göre değişiyor.

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık!

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Satış süreci devam eden proje Nilüfer Proje Tasarım imzası ile hayata geçiriliyor.

İstanbul Marina Evleri Kartal fiyatları Haberi

İstanbul Marina Evleri Kartal fiyatları

Konut satışlarına devam edilen İstanbul Marina Evleri Kartal fiyat bilgileri dairenin tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. Proje, DAP Yapı imzası taşıyor. 


İstanbul Anadolu yakası Kartal sahilinde inşa edilen Kartal İstanbul Marina Evleri'nde yer alan konutlar 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve okul alanlarından oluşan İstanbul Marina Evleri Kartal fiyat listesine göre dairelerin başlangıç fiyatı 305 bin TL olarak belirlendi. 



31 ila 38 katlı 5 bloktan oluşan DAP İstanbul Marina Evleri Kartal'da teslimler 36 ay içerisinde gerçekleşecek. Proje,  1,476 adet konuttan oluşuyor. 


DAP İstanbul Marina Evleri Kartal'da;  cafe, güvenlik, marina, spor alanları, yürüyüş yolları, restoran, otopark, çocuk oyun alanları,...