27 / 04 / 2024

İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya

İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya

Sultanbeyli halkının yıllardır beklediği “Gölet Bölgesi Çevre Düzenlemesi Projesi” hayata geçti. Uzun zamandır Sultanbeyli gündeminde olan Gölet Projesi’nin önündeki engeller yapılan çalışmaların ardından kalktı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kad

Gürsel Erol'dan Elazığ'a okul müjdesi!

Elazığ’da 24 Ocak 2019'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören birçok okul yıkılmıştı. Kentte yaşanan okul sıkıntısını çözmek için CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un talebi üzerine CHP’li İstanbul ve İzmir büyükşehir belediyeleri kentte okul yaptırmaya karar verdi. 

Cumhurbaşkanı: Yeni bir göç dalgasını kaldırabilecek durumda değiliz!

İstanbul Milletvekilleri Buluşması programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "3,7 milyon Suriyeliyi ülkemizde barındırıyoruz. Yeni bir göç dalgasını kaldırabilecek durumda değiliz" diye konuştu...

Şile Yeni Otobüs Terminali hizmete açıldı!

Şile Yeni Otobüs Terminali vatandaşların hizmetine açıldı, açılışa Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Hulusi Şentürk de katıldı.

Erol Saçmacı İnşaat, 2017 yılına 47 yeni proje ile başladı!

Bursa’nın kentsel dönüşüm şampiyonu Erol Saçmacı İnşaat’ın başarılı projelere imza atan Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Saçmacı ile yeni adımlarına dair sohbet ettik. 2017 yılına 47 yeni proje ile adım atan Erol Saçmacı İnşaat, bu yıl da adından çok söz ettirecek…

Erol Tabanca otel yatırımlarında hız kesmeyecek!

Dünyanın en iyi 225 müteahhitlik firması sıralamasında 59'uncu sırada olan Polimeks'in sahibi Erol Tabanca yurtiçi ve yurtdışında otel yatırımlarına hız katacak.

Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Mevlana Camii açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan Cumhuriyet Mahallesi Mevlana Camii, geniş bir katılımla açıldı. Açılış törenine, İstanbul Milletvekilleri Mehmet Metiner ve Abdullah Başçı da katıldı.

SGK Maltepe Şehit Erol Olçok Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, SGK Maltepe Şehit Erol Olçok Kampüsü'nün açılışında yaptığı konuşmada, kompleksin, Türkiye'ye, İstanbul'a ve buradan hizmet alacak ilçelere hayırlı olmasını diledi.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Erol Bilecik: Her mahalleye bir teknokent yapılmalı!

Index Grup Türkiye’nin en büyük bilişim distribütörü. Grubun kurucusu ve CEO’su Erol Bilecik Türkiye’nin bilişim sektöründe büyümek için hızlı hareket etmeye ihtiyacı olduğunu söylerken, “Neden her mahallede bir teknokent olmasın” diyor.

Erol Altan'dan yeni şirket!

Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan bugün 4 milyon TL sermaye ile yeni şirket kurdu. Kağıthane'de yer alan şirketin adı Mari Yönetim İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi.

Recep Erol: Büyükçekmece'deki arsalar bizim geleceğimiz!

AK Parti Grup Başkanvekili Recep Erol, Ekim Meclisi'nde yaptığı konuşmada arsaların önemine değindi. Erol, arsaların satılmasından yana olmadıklarını ifade ederken, geleceğe olan en büyük yatırımın yine bu arsalar olduğunu söyledi.

Ahmet Ender Erol kimdir?

Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne, İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol atandı. Peki, Ahmet Ender Erol kimdir?

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya Haberi

İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya

Törene büyük ilgi gösteren Sultanbeyli halkı, ilçenin çehresini değiştirecek bu büyük proje için başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Belediye Başkanı Hüseyin Keskin olmak üzere tüm yetkililere açtıkları pankartlarla teşekkür etti.

Sultanbeyli halkının uzun süredir beklediği Gölet Projesi’nde engeller kalktı. İhalesi tamamlanan ve Şubat ayında şantiyesi kurulan görkemli projenin temel atma töreni büyük coşkuyla gerçekleştirildi.

Düzenlenen törene, İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, İsmet Uçma ve Osman Boyraz, Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, 2. Dönem Belediye Başkanı Yahya Karakaya, 4. Dönem Belediye Başkanı Alaattin Ersoy, Cumhuriyet Başsavcısı M. Fatih Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Halit Körken, Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak, İBB Genel Sekreter Yardımcıları Mevlüt Vural ve Köksal Tandıroğlu, İBB İtfaiye Daire Başkanı Ali Karaman, Fen İşleri...