20 / 05 / 2024

İstanbul Mimaroba Konutları

İstanbul Mimaroba Konutları

1990 yılında Emlak Bankası tarafından Büyükçekmece Koyu'nda inşa edilen Mimaroba Konutları satışa sunulacakmış. 2 bin 736 daire ve 114 bahçeli evden oluşan Mimaroba Konutları'nda 5 ayrı tip blok satışa sunulacakmış.

Kanal İstanbul konutlar için 2 milyar 157 milyon liralık sözleşme!

Kanal İstanbul manzaralı konutları için dev bir sözleşmeye imza attı. İşte detaylar!

Rose Marine Butik ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Mimaroba'da hayata geçirilen Rose Marine Butik ön talep topluyor. Projede toplam 142 adet konut bulunuyor.

Konut kredisi faizlerinin düşmesi fiyatları artırdı!

Konut kredisi faizlerinde yapılan indirimle satışların arttığı doğru olsa da konut piyasasında fiyatların artmasına sebep oldu. Geçen yıl Mayıs'ta İstanbul’daki konutların metrekare bedeli ortalama 4 bin 668 TL iken, bu tutar 2020'nin Mayıs ayında ortalama 5 bin 423 TL'ye kadar çıktı.

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Kuşçu ve Ayşe Kuşçu ortaklığında kuruldu.

Elazığ'da konutların yüzde 35'i DASK'lı!

DASK Yönetim Kurulu Başkanı Güler, "İstanbul’daki konutların yüzde 67’si zorunlu deprem sigortasına sahip. Elazığ'da ise 123 bin konuttan 43 bin tanesi sigortalı. Yani toplam konutun yüzde 35'i düzeyinde" diye konuştu...

TOKİ 2019 hak sahibi sözleşmeleri nasıl imzalanacak?

TOKİ İstanbul 2019 konutları için kuralar çekilmeye başlandı. Kurada ismi çıkan vatandaşlar şimdi hak sahibi belirleme kurası ile beraber sözleşmenin nasıl yapılacağını merak ediyor. Peki TOKİ 2019 hak sahibi sözleşmeleri nasıl imzalanacak?

İstanbul 216 Konutları 2. Etap'ta yaşam 1 Mayıs'ta başlıyor!

Toplam 1.144 dairenin yer aldığı İstanbul 216 Konutları projesinin 2. etabında teslimler 1 Mayıs'ta başlıyor...

Resim İstanbul Nefes Konutları fiyat listesi 2017!

Resim İstanbul Nefes Konutları fiyat listesi 2017 güncel bilgiler kapsamında daire fiyatları minimum 388 bin 395 TL'den başlıyor. Projede 50 bin TL peşinatla ev sahibi olmak mümkün...

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme planı!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutların yanı sıra ofis, otel ve alışveriş sokağı bulunuyor. Projede metrekare fiyatları 10 bin 500 TL’den başlıyor..

İstanbul'da konutların yüzde 42'sinde otopark bulunuyor!

İstanbul'da konutların yüzde 42'sinin otoparkı bulunuyor. Otoparklı konutların en çok olduğu ilçelerin başında yüzde 74 ile Kadıköy gelirken, bu oran Adalar'da yüzde 1.

Somerset Maslak İstanbul tanıtıldı!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maslak 1453 projesinin içerisinde yer alan 165 otel dairesiyle Somerset Maslak İstanbul oteli konutlarını ağırlıyor.

Adım İstanbul Proje fiyatları 2017!

Adım İstanbul Proje fiyatları 2017 güncel listeye göre 650 bin TL'den başlıyor. Adım İstanbul projesinde konutların 2018 yılının sonuna doğru teslim edilmesi planlanıyor...

Motto İstanbul Residence 2017 ödeme şartları!

Motto İstanbul Residence 2017 ödeme şartları kapsamında 120 ay 1,05 faiz oranıyla ödeme yapılabiliyor. Motto İstanbul projesinde konutların yanı sıra dükkan ve ofislere de yer veriliyor...

İstanbul Mimaroba Konutları Haberi

İstanbul Mimaroba Konutları



EMLAK BANKASI KONUT SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR


İSTANBUL EVLERİ


İstanbul Mimaroba KONUTLARI SATIŞA SUNULUYOR


Marmara Denizi Büyükçekmece Koyu'nda İstanbul'un en seçkin semtlerinden birisi doğuyor.


MİMAROBA


Kalitesiyle, tüm konfor ve olanaklarıyla modern kent planlamasının en iyi örneklerinden birisi olarak yükselen Mimaroba 2736 daire, 114 bahçeli evden oluşuyor.


Mimaroba'nın üç tarafı deniz ve yeşille kucak kucağa. 50 m. genişliğinde deniz dolgusuyla oluşturulan, 2.5 km. uzunluğunda kıyı şeridine sahip. Sizi deniz otobüsüyle, trafik probleminden kurtaracak iskeleniz şimdiden hazır.


Mimaroba'ya kara yoluyla da ulaşmak sorun değil. Mimaroba köprülü bir kavşakla E-5 yoluna bağlanıyor. Ayrıca Fatih Boğaz Köprüsü ile bağlantılı olarak yapımı devam etmekte olan, Trakya otoyolu tamamlanınca, trafik ağırlı yeni...