14 / 05 / 2024

İstanbul Modern ne zaman yıkılır

İstanbul Modern ne zaman yıkılır

Galataport projesi kapsamında İstanbul Modern’in yıkılıp yeniden yapılacağı konuşuluyor. Üç yıl sürecek inşaat sırasında müzenin beş yıldızlı otel yapılması düşünülen Karaköy’deki Paket Postanesi’ne taşınmasına karar verilmiş.

Sinpaş İş Modern ne zaman teslim?

Sinpaş İş Modern projesi 151 bağımsız bölümden meydana geliyor. Peki Sinpaş İş Modern ne zaman teslim edilecek?

1948 yılında Çırağan Sarayı İstanbul Belediyesi'ne devredilecek!

1948 yılında hükümet Çırağan Sarayı'nı İstanbul Belediyesi'ne devredecekmiş. Bir Amerikan firması yanık haldeki sarayı devralacak olan İstanbul Belediyesi ile temasa girerek Çırağan'ı uluslararası bir otel yapmak istemiş.

Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projedeki 1+1'ler 220 bin TL'den başlıyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Toplam 17 bin 944 üzerine yayılan proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükseliyor. Projede fiyatlar 345 bin TL'den başlıyor. Peki Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Vira İstanbul Kavaklı ne zaman teslim?

Toplam 630 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen proje 17 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 1.155 adet daire bulunuyor. Peki Vira İstanbul Kavaklı ne zaman teslim?

Topkapı Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Lansmanının 16 Eylül'de gerçekleşeceği proje Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa ediliyor. Projede yüzde 1 peşinatla ödeme sağlanıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

Vira İstanbul Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilecek. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yer alıyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Tekfen Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

11 blok şeklinde yükselen proje İstanbul 'un Esenyurt İlçe' sinde hayata geçiriliyor. Proje toplam 1424 daire yer alıyor. Peki Tekfen Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Fikirtepe Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje Teknik Yapı imzasıyla yükseliyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Esenyurt Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile inşa edilen Hep İstanbul projesi 11 blok şeklinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 267 bin TL'den başlıyor. Peki Esenyurt Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Toplam 863 daire, 250 home ofis, 146 mağaza ve 114 ticari ofisten meydana gelen Ritim İstanbul Maltepe'de inşa ediliyor. Peki Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Kadıköy Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Concord İstanbul Residence projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Modern ne zaman yıkılır Haberi

İstanbul Modern ne zaman yıkılır


Galataport projesi kapsamında İstanbul Modern’in yıkılıp yeniden yapılacağı konuşuluyor. Üç yıl sürecek inşaat sırasında müzenin beş yıldızlı otel yapılması düşünülen Karaköy’deki Paket Postanesi’ne taşınmasına karar verilmiş.


Galataport ihalesini Doğuş Holding geçen yıl mayıs ayında 702 milyon dolarlık en yüksek teklifle almıştı. Henüz yetkili ağızlardan bir açıklama gelmemiş olsa da aldığım duyumlara göre İstanbul Modern sanat müzesinin bulunduğu binanın yıkılarak yerine yeni bir bina yapılacakmış. İstanbul 2 No’lu Koruma Kurulu, İstanbul Modern’le ilgili son kararını “4 numaralı antrepoda yer alan İstanbul Modern’in yerinde kalması, 5 No’lu antreponun da Resim ve Heykel Müzesi olması” doğrultusunda vermişti.


Karaköy Rıhtımı’ndan Mimar Sinan Üniversitesi’ne dek uzanan alanda inşa edilecek Galataport projesi için Amerikalı bir mimarlık firmasıyla konuşuluyormuş. Üç yıl sürmesi planlanan süreçte İstanbul Modern’in Galataport sınırları...