22 / 07 / 2024

istanbul nelipide şubesi nerede

istanbul nelipide şubesi nerede

“Nelipide” adlı markaya ismini veren Aktaşlar Pide, 33 yıllık ustalığını ve yöresel lezzetlerini İstanbulluların sofrasına taşıdı. Marka ile Ordu pidesinin çeşitlerini önce İstanbul, sonra da tüm Türkiye ile buluşturmak hedefleniyor...

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi Beylikdüzü'de Idrees Ahmad Noorı tarafından açıldı.

Kordil Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi açıldı!

Kordil Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi Maltepe'de Harun Karaman tarafından açıldı.

Asyali İnşaat Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Kurfallı Şubesi açıldı!

Asyali İnşaat Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Kurfallı Şubesi bugün Şile'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Kuludönmez tarafından açıldı.

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi açıldı!

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Ashoortamımı tarafından açıldı.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi açıldı!

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi Ataşehir’de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kurumsak ve  Günalp Sağlam tarafından açıldı.

Bbh-Chemtrol Internatıonal Organızatıon Sl Merkezi İspanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Bbh-Chemtrol Internatıonal Organızatıon Sl Merkezi İspanya İstanbul Merkez Şubesi Sarıyer’de 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Pınarlı tarafından açıldı. 

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi Maltepe’de 500 bin 420 TL yatırım bedeli ile Fatih  Özaki tarafından açıldı.

Galleon Spolka Z Ogranıczona Odpowıedzıalnoscıa Merkezi Polonya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Galleon Spolka Z Ogranıczona Odpowıedzıalnoscıa Merkezi Polonya İstanbul Merkez Şubesi Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kalyoncu tarafından açıldı.

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli’de Sinan Tokmakçıoğlu tarafından açıldı.

Ukka Group Lımıted Şirketi Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Ukka Group Lımıted Şirketi Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi Üsküdar’da  50 bin sermaye bedeli ile Murathan Kalyoncu tarafından açıldı.

Jyn Holding As Merkezi Norveç İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Jyn Holding As Merkezi Norveç İstanbul Merkez Şubesi Bayrampaşa’da 70 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Vatansever tarafından açıldı.

istanbul nelipide şubesi nerede Haberi

istanbul nelipide şubesi nerede


Aktaşlar Pide, “Nelipide” adlı markası ile Ordu pidesinin çeşitlerini önce İstanbul, sonra da tüm Türkiye ile buluşturacak.

Söz konusu markaları ile ilgili süreci anlatan firma sahibi Tamer Aktaş, “33 yıllık lezzeti İstanbul’a ulaştırmaya karar verdik. Uzun süredir pidemizi Ordu dışına taşımanın, Ordu’dan yeni bir ulusal marka çıkarmak çalışmalarını yürütüyorduk. Şu anda geldiğimiz noktada ‘Nelipide’ isimli markamızın ilk şubesini kendine özgü tarzı, çizimleri ve bize özgü lezzetlerimiz ile İstanbul’da açacağız” dedi. 

“Markamızı franchise yöntemi ile tüm Türkiye’de insanların ayağına götürmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullanan Aktaş, “Bunun için işletme yapımızın, markamızın, ürünlerimizin, hizmetimizin, tedarikten müşteri memnuniyetine kadar tüm birimlerin standartlarını sistemini oluşturduk. İlk uygulama olarak da ilk şubemizi açarak bir nevi testlerini de yapmış oluyoruz. Hedefimiz 2015 yılında Türkiye’de minimum 12 şubeli bir restoran...