04 / 05 / 2024

İstanbul Park kapandımı

İstanbul Park kapandımı

Türkiye'nin en büyük açık oto pazarı İstanbul'da kuruluyor. Filo kiralamayla ön plana çıkan İntercity, Formula 1'in yapıldığı İstanbul Park'ın bulunduğu bölgede 70 dönüm arazi üzerinde ikinci el oto pazarı açıyor.

İstanbul Park pisti için ihale süreci başlatıldı! İhalenin tahmini bedeli 117.8 milyon dolar!

Geçtiğimiz senenin sonunda Intercity'nin İstanbul Park pisti boşaltmaya karar verilmişti. Dah sonra, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Park Formula 1 pisti için ihale sürecini başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu ihalenin toplam tahmini bedeli 117.8 milyon dolar olacak.

İstanbul Park tahliye ediliyor! Yıl sonunda boş olarak Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne teslim edilecek!

Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Formula 1'e pek çok defa ev sahipliği yapan Kurtköy'deki İstanbul Park Pisti'nde bir son dakika gelişmesi yaşandı ve İstanbul Park’ın tahliye edileceği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Yüksek katlı bina devri kapandı mı?

Koronavirüs salgınının konut kriterlerini etkilediğini söyleyen DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Bundan sonraki projelerimizde mümkün olduğu kadar 10 katın üzerine çıkmamaya çalışacağız. Ben artık yüksek katlı bina devrinin kapandığını düşünüyorum" dedi.

Gençlik Parkı Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildi!

Tarihi Gençlik Parkı’nın Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildiğini söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Ankara’nın kamusal alanlarını, seçimi kaybedeceklerini düşünerek Varlık Fonu’na devrettiklerini düşünüyoruz” dedi.

Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü!

Yedi yıl önce kurulan ve geçtiğimiz yıl 120 milyon TL büyüklüğe ulaşan Outdoor Factory, Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü.

Başakşehir Olimpiyat Parkı nazım imar planı askıda!

İstanbul Başakşehir İlçesi, Olimpiyat Parkı Nazım İmar Planı 1. Etap ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Kartal'da park yapım çalışmaları devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yapımı tamamlandığında ilçedeki en büyük park olacak olan Havuz Sokak’taki park alanında incelemelerde bulundu.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı imara mı açılıyor?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Ayvalık genelinde 2 yıl önce başlattığı SİT çalışmaları sonuçlandı. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın büyük bölümüyle Cennet Tepesi sırtlarının imara açılmasını öngörüldü.

Adana 15 Temmuz Parkı tasarım ödülleri sahiplerini buldu!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, merkez Yüreğir İlçesi Seyhan Nehri kıyısında yapımını planladıkları 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Sanat Galerisi için açılan mimarı proje yarışmasında dereceye gelen genç mimarları ödüllendirdi.

Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması başladı!

Bandırma'daki, Kurtuluş Savaşı döneminde 61. Tümen emtia, mühimmat depolama alanı ve seyyar piyade intikal noktası olarak kullanılan askeri alanının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesinin ardından alana tematik park yapımı için “Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması” açıldı.

Adana Arif Nihat Asya Bayrak Parkı ve Müzesi tamamlanıyor!

İnşaatı devam eden Arif Nihat Asya Bayrak Parkı ve Müzesi’nde 70 metrelik direğin montajı tamamlandı, 96 metrekarelik Türk Bayrağı, Seyhan Nehri ve Sabancı Merkez Camii ile bütünleşti.

Onur Park Life İstanbul'da şimdi al teslimde öde kampanyası!

Onur Park Life İstanbul yatırım değeri yüksek, zengin içerikli cadde dükkanlarını 299.000 TL den başlayan fiyatlarla, şimdi al teslimde öde seçenekleriyle satışa sunuyor. Projede yer alan dükkanlar 55 metrekare ile 225 metrekare arasında değişiyor.

Antakya Saraycık Mahallesi'nde park yapım çalışmaları tamamlandı!

Antakya Belediyesi Saraycık Mahallesi'ndeki park yapım çalışmalarını tamamlayarak 95 mahalleye kazandırdığı parklara bir tane daha ekledi. Bin 932 metrekarelik parkta yeşillendirme çalışmaları tamamlandı.

İstanbul Park kapandımı Haberi

İstanbul Park kapandımı

Türkiye'nin en büyük açık oto pazarı İstanbul'da kuruluyor. Filo kiralamayla ön plana çıkan İntercity, Formula 1'in yapıldığı İstanbul Park'ın bulunduğu bölgede 70 dönüm arazi üzerinde ikinci el oto pazarı açıyor. İPOP yani İstanbul Park Oto Pazarı adıyla 9 Eylül'de faaliyete geçecek pazar, haftanın her günü hizmet verecek. 


HER ŞEY BİRARADA İPOP

Satış ve Pazarlama Direktörü Cevat Kabataş, "İPOP'ta araçlar hem fiziken 3 bin 100 araçlık satış alanında müşterileriyle buluşacak, hem de internet sitesi üzerinden satışa sunulacak" dedi. Projenin Türkiye'nin tam teşekküllü ilk oto pazarı olduğunu söyleyen Kabataş, şunları kaydetti: "Pazarda ekspertiz firmasından uzatılmış araç garantisine, noterden bankaya, lastik ve aksesuar satış alanından oto kuaförüne, hafif tamir&bakım ve sigorta şirketine kadar otomobille ilgili her birim yer alacak. Araç alınırken tüm işlemler aynı...