05 / 05 / 2024

istanbul plaj sezonu ne zaman açıldı

istanbul plaj sezonu ne zaman açıldı

İstanbul’un denize olan hasretini sona erdiren Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan plajlar, bu sezonda da 15 Haziran - 15 Eylül tarihleri arasında tüm İstanbul halkına plaj hizmeti verdi.

İstanbul'da plaj ücretleri cep yakıyor! İstanbul'da plaj ücreti ne kadar kaç TL?

Tatil sezonun açılmasıyla birlikte plaj ücretleri de gündemde yer almaya başladı. Bu kapsamda sadece bir mavi bayraklı plajın bulunduğu İstanbul'da sahillerde hareketlilik başladı. Peki İstanbul'da plaj ücretleri ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Yalıkavak La Plaj kapatıldı mı?

Hadise'nin ablasının yaz sezonu başında açılışını yaptığı La Plaj önceki gün mühürlendi. Sabah erken saatlerde plaja gelen Yalıkavak Belediyesi Zabıta ekipleri mekan kapısına mühür vurarak bir günlüğüne kapattı.

İstanbul'da plaj temizlik çalışmaları yapılıyor!

İstanbul'daki 515 kilometrelik kıyı şeridinde bulunan sahil, plaj, iskele ve yürüyüş bantlarında, 42 mobil ekiple her gün temizlik çalışması yapılıyor.

Wyndham Grand İstanbul Levent sezonu açtı!

Wyndham Grand İstanbul Levent, sıcak yaz günlerinin başlamasıyla birlikte havuz sezonunu açtı. Otel açık havuzuyla, şehrin stresinden uzaklaşmak isteyenlere ayrıcalıklı bir konfor sunuyor.

Muğla Çalış Plajı turizm sezonuna hazırlanıyor!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Çalış Plajı'nda turizm sezonu öncesinde kumsaldaki kum kalitesi artırıldı. Çalış Turizm Tanıtma Derneğinin işlettiği plajda, traktöre takılan sahil temizleme makinesi ile kumsaldaki çakıl taşları ayrıştırıldı.

Baker Group Avrupa'nın en büyük plajını İstanbul'da açacak!

Baker Group yatırım atağına kalkıyor. Tamamlandığında Avrupa'nın en büyük plajı olacak Kilyos Beach'te survivor alanından, yeme içme alanlarına kadar farklı konseptte eğlence ve tatil seçenekleri sunulacak.

1977 yılında İstanbul'un plaj sayısı 167'den 17'ye düşmüş!

1977 yılında İstanbul'da 167 plajdan ancak 17'sinde denize girilebilecekmiş. İstanbul Belediyesi, İstanbul sahillerindeki 167 plajdan 150 plaj için ''Burada denize girmek tehlikeli ve yasaktır'' levhaları yazdırmış.

İstanbul plaj sezonu 15 Eylül'de kapanıyor!

İstanbul’un denize olan hasretini sona erdiren Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan plajlar, bu sezonda da 15 Haziran - 15 Eylül tarihleri arasında tüm İstanbul halkına plaj hizmeti verdi.

Eskişehir plajı hizmete açıldı!

Kentpark içerisinde yer alan Eskişehir plajı yeni sezonu açtı. Orta Anadolu'nun tek plajı olma özelliğini taşıyan Kentpark içerisindeki suni plaj kapılarını 2014 yaz sezonu için Eskişehirlilere ve dışarıdan gelen konuklara açtı.

İstanbul plaj ücretleri 2014!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul plajlarının açılış tarihini ve giriş ücretlerini açıkladı. İşte İstanbul'da 2014 yaz sezonunun başlayacağı ve plajların 2014 yılında açılacağı tarih!.. İşte İstanbul plaj ücretleri 2014!

İstanbul'da ücretsiz plajlar hangileri?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2014 yaz sezonu için İstanbul plajlarına giriş ücretlerini açıkladı!.. İstanbul'da hangi plajlar ücretli? İstanbul'da plaj ücretleri kaç TL? İstanbul'da ücretsiz plajlar hangileri? İşte İstanbul plaj sezonu 2014 açılış müjd

İstanbul plaj sezonu 14 Haziran'da açılıyor!

İstanbul'da plaj sezonu 14 Haziran 2014 Cumartesi günü açılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul plajlarına giriş fiyatlarını açıkladı. İşte İstanbul'da 2014 yılında hizmet verilecek plajlar, verilen hizmetler ve giriş ücretleri...

Yurtbay Seramik İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Turnuvası 13 Haziran'da başlıyor!

13-15 Haziran tarihleri arası İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Caddebostan etkinlik alanında düzenlenecek olan Yurtbay Seramik İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Turnuvası için geri sayım başladı...

istanbul plaj sezonu ne zaman açıldı Haberi

istanbul plaj sezonu ne zaman açıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü’nün plaj hizmeti verdiği 5 ayrı noktada, her hafta deniz suyu temizlik oranı ölçümleri analiz edildi, gerekli ilaçlamalar yapıldı ve halkın gönül rahatlığıyla denize girebilmesi sağlandı.


Plajlarda halkın deniz mevsimi boyunca güvenle denize girebilmesi için güvenlik ve cankurtaran personeliyle gerekli tedbirler alındı. Plajlarda hijyen ve sağlık açısından gün boyunca görevli personel ekibi tarafından temizlik yapıldı.


Bu yıl Avrupa Yakasında Menekşe ve Güneş Plajları'nda, Anadolu Yakası'nda ise Caddebostan-1, Caddebostan-2 ve Caddebostan-3 Plajları'nda günlük ortalama 30.000 kişi...