05 / 05 / 2024

İstanbul Planlama Müdürü Şaban Kaplan kim

İstanbul Planlama Müdürü Şaban Kaplan kim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Planlama Müdürü Şaban Kaplan, 27 Mayıs 2013’te müdürü olduğu Şehir Planlama Müdürlüğü'nde çalışmaya 2002 yılında başladı. Peki Şaban Kaplan kimdir? İşte cevabı…

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Murat Kurum'un 650 bin konut vaadi gerçekçi değil!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un 650 bin konut vaadini eleştiren, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt bunun gerçekçi olmadığını söyledi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: 2019-2024 arasında TOKİ 8.500 adet, KİPTAŞ 10 bin 39 adet konut teslim etti!

İBB İştiraki KİPTAŞ’ın Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum'un 650 bin konut vaadinin gerçekleşebilir olmadığını aktaran Kurt, 2019-2024 arasında TOKİ'nin 8.500 adet, KİPTAŞ'ın 10 bin 39 adet konut teslim ettiğini söyledi.  

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kentsel dönüşüm açıklaması: Kamu bankalarından destek bekliyoruz!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Genel Müdürü Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor" kapsamındaki çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi ve başvuru sayılarını, yapılan çalışmaları aktardı. Kurt, kamu bankalarından destek beklediklerine dikkat çekti. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a 5 soru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un İstanbul'da arsa üretilmesi gerektiği açıklamasının ardından, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ali Kurt, Ömer Bulut'a TOKİ ile ilgili 5 soru yöneltti. İşte o sorular...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm planlanırken İBB'yi masadan uzak tutmak yanlıştır!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili planlamalar yapılırken, İBB'yi masadan uzak tutmanın yanlış olduğunu söyledi. 

İstanbul için son dakika uyarısı! Her an 7 şiddetinden büyük deprem olabilir! Kandilli Rasathanesi Müdürü açıkladı!

Türk ve Japon bilim insanları Marmara fayının özelliklerine ilişkin araştırmalar sürdürüyor. İstanbul için son dakika uyarısı! Her an 7 şiddetinden büyük deprem olabilir! Kandilli Rasathanesi Müdürü açıkladı!

Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun açıkladı: 'Halka arz başvurusundan önce de şirketlere destek veriyoruz'

Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun, Borsa olarak iş yapma modelini değiştirdiklerini belirtti. Sadece halka arz başvurusundan sonra başvuru değerlendiren bir borsa olmadıklarını, başvurudan önce de karar ve hazırlık aşamasında şirkete destek verdiklerini açıkladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan 'İstanbul'da 1.5 milyon konut boş, devlet bunları kullansın' önerisi!

Yaptığı açıklamada konut fiyatlarının daha da artacağını dile getiren KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut stokuna dikkat çekerek, İstanbul'da 1.5 milyon stok fazlası olduğunu söyledi. 

Kaymakamlık müdüründen görülmemiş sahtecilik: Manukyan'ın dairelerini sahte belgelerle kiraladı!

Kaymakamlıkta müdür olan İkbal O. ile ilgili olarak 11 yıl önce hayatını kaybeden genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın İstanbul Şişli’de yer alan 3 dairesini sahte kontratla akrabalarına kiraladığı gerekçesiyle soruşturma açıldı.

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

PTT'de müdür için kiralanan daire vergiden muaf tutuldu iddiası!

PTT iştiraki Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş’nin, 2019'da genel müdürün kullanması için İstanbul’da daire kiraladığı, şirket kasasından ödenen kiranın vergiye tabi tutulmadığı iddia edildi. Ataşehir’den kiralanan konutun aylık ücretinin 4 bin 200 TL olduğu ortaya çıktı. 

Serap Timur, İBB Raylı Sistem Projeler Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü'ne Aslı Şahin Akyol’un yerine DLH'de bölge müdür yardımcısı olarak görev yapan yüksek inşaat mühendisi Serap Timur, getirildi.

İBB'nin yeni imar müdürü Ramazan Gülten oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, imar müdürlüğüne yeni atama yaptı. İBB'nin yeni imar müdürü, şehir plancısı ve şehir plancıları odası aktif üyesi Ramazan Gülten oldu.

İstanbul Planlama Müdürü Şaban Kaplan kim Haberi

İstanbul Planlama Müdürü Şaban Kaplan kim

Şaban Kaplan kimdir?


Şaban Kaplan, 02.08.1978 yılında İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini İstanbul’da tamamladı.  2001 yılında Selçuk Üniversitesi  Müh-Mim fakültesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünü bitirdi. 


2002 yılında Şehir Planlama Müdürlüğünde çalışmaya başladı. 2009-2013 yılları arasında Şehir Planlama Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 


Şaban Kaplan, 27.05.2013 tarihinden itibaren Planlama Müdürlüğü görevini yürütmektedir. Bahçeşehir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi Ana Bilim Dalında “Kentlerin Marka Oluşumu ve Bileşenlerin İncelenmesi” konu başlıklı tez çalışmasına devam etmektedir.  Şaban Kaplan evli, 2 çocuk babasıdır.


Şaban Kaplan ve Planlama Müdürlüğü iletişim bilgileri!


Planlama Müdürlüğü


Adres: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı - Saraçhane 

Telefon: 0212 455 22 55

Santral: 0212 455 13 00
Faks: 0212 455 26...