29 / 04 / 2024

İstanbul Prestikpark teslimleri ne zaman

İstanbul Prestikpark teslimleri ne zaman

Markalı konut üreticisi BakYapı, imar sorunu sebebiyle konutzedelerin oluştuğu Esenyurt’ta geliştirdiği İstanbul Prestij Park’ın ilk etabını erken teslim ediyor...

Ahes Misal İstanbul konut teslimleri!

Ahes Misal İstanbul projesinde toplam 2 bin 400 konuta yer veriliyor. Ahes Misal İstanbul konut teslimleri ne zaman?

Yeni Nesil Eyüp daire teslimleri!

İstanbul Eyüp'te hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp projesinde yüzde 15 indirim avantajı bulunuyor. Yeni Nesil Eyüp daire teslimleri ne zaman?

Dekon Senkron daire teslimleri!

Dekon Senkron Evleri İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Dekon İnşaat tarafından inşa ediliyor. Dekon Senkron daire teslimleri ne zaman?

We Haliç teslimleri ne zaman?

Ilgın İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen We Haliç projesi 58 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. We Haliç teslimleri ne zaman?

Satya Yayalar daire teslimleri!

Satya Yayalar projesi İstanbul Pendik'te Satya Yapı tarafından hayata geçirildi. Satya Yayalar daire teslimleri ne zaman?

Mint E-5 Kağıthane teslimleri!

Mint E-5 projesi İstanbul Kağıthane'de Mint Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Mint E-5 Kağıthane teslimleri ne zaman?

3. İstanbul Projesi daire teslimleri!

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen 3. İstanbul projesinde fiyatlar 514 bin TL'den başlıyor. 3. İstanbul Projesi daire teslimleri ne zaman?

Luxera Meydan Bağcılar teslimleri!

Luxera Meydan projesi İstanbul Göztepe Mahallesi'nde Luxera Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Luxera Meydan Bağcılar teslimleri ne zaman?

DKY Sahil konut teslimleri!

DKY Sahil projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. DKY Sahil konut teslimleri ne zaman?

Tual Bahçekent Projesi daire teslimleri!

Tual Bahçekent projesi Dağ Mühendislik tarafından İstanbul Hoşdere'de konut ve ticaret alanları olarak hayata geçirildi. Tual Bahçekent Projesi daire teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Tempo City daire teslimleri!

Tempo City projesi Sur Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Sur Yapı Tempo City daire teslimleri ne zaman?

Tuzla Gelecek Reflex daire teslimleri!

Gelecek Reflex projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da Gelecek Yapı tarafından inşa ediliyor. Tuzla Gelecek Reflex daire teslimleri ne zaman?

Royal Garden Yakacık daire teslimleri!

Royal Garden Yakacık projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta Royal Group tarafından hayata geçirildi. Royal Garden Yakacık daire teslimleri ne zaman?

İstanbul Prestikpark teslimleri ne zaman Haberi

İstanbul Prestikpark teslimleri ne zaman


26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında bin 412 konut yer alıyordu. BakYapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ferhat Bakgör, İstanbul’daki ilk projelerinde yatırımcılarına kazandırdıklarını belirterek, “İlk etap teslimleri nisanda tamamlanacak.” dedi. Aidat metrekare fiyatı 1,75 ila 2 TL arasında olacak projede güvenlik tedbirleri için fore kazıklar, radye plaklar bulunuyor. Yeşil alanları, çocuk oyun alanları, fitness center’ın da aralarında yer aldığı sosyal donatıları ile dikkat çekmeyi amaçlayan projede çocuk kulübü de bulunuyor. Türk hamamı, sauna, buhar odaları, ısıtmalı bay-bayan için ayrı dizayn edilmiş kapalı yüzme havuzları, açık çocuk havuzu, mini futbol, basketbol, voleybol ve tenis sahaları, fitness- plates salonları, mescit, kids club gibi donatılar site sakinlerine sunulan diğer ortak...