03 / 05 / 2024

İstanbul raylı taşımacılık ağı

İstanbul raylı taşımacılık ağı

1999 yılında Taksim-4. Levent arasında yapımı devam eden İstanbul Metrosu'nun ilk vagonları törenle raylara indirilmiş. Törene katılan Büyükşehir eski Belediye Başkanı Erdoğan, metro hattının 550 milyon dolara mal olacağını söylemiş.

Efebir İnşaat Mühendislik Maden Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Efebir İnşaat Mühendislik Maden Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Som tarafından açıldı.

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi açıldı!

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Medeni  Doğmuş  tarafından açıldı.

Cvka Turizm Seyahat Otelcilik Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Cvka Turizm Seyahat Otelcilik Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi  Maltepe’de10 bin TL bedelle Jan Brınkmann tarafından açıldı.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi açıldı!

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Burj İstanbul Turizm Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Burj İstanbul  Turizm Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

MBL Otomotiv Turizm Organizasyon Taşımacılık Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

MBL Otomotiv Turizm Organizasyon Taşımacılık Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Emay Taşımacılık Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emay Taşımacılık Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

C.A.R.Trans Taşımacılık Otomotiv Lojistik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

C.A.R.Trans Taşımacılık Otomotiv Lojistik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şahinoğlu Turizm Taşımacılık Deri Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Şahinoğlu Turizm Taşımacılık Deri Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Dmg Döğer İnşaat Çelik İmalat Montaj Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Dmg Döğer İnşaat Çelik İmalat Montaj Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sena Turizm Taşımacılık İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sena Turizm Taşımacılık İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ulşm İstanbul Turizm Taşımacılık Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulşm İstanbul Turizm Taşımacılık Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Savaş tarafından kuruldu. 

İstanbul raylı taşımacılık ağı Haberi

İstanbul raylı taşımacılık ağı



Metroya vagon indi


10 milyonluk İstanbul'un 100 yıllık özlemi olan metro rüyası için bir adım daha atıldı. İlk vagonlar raylara kondu. Fransa'dan ithal edilen 32 vagondan her ay 4'ü teslim ediliyor.


    TAKSİM - 4. Levent arasında yapımı devam eden metro için Fransa'dan ithal edilen 2 vagon daha dün törenle raylara indirildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, metronun önümüzdeki ay deneme seferlerine başlayacağını belirtti.


    Metro için Fransa'dan ithal edilen vagonlar, Başkan Gürtuna ve eski başkan Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle Levent'teki Aç-Kapa Tesisleri'nde raylara indirildi. Gürtuna, metroda toplam 32 vagonun hizmet vereceğini ve her 4 vagonun...