03 / 05 / 2024

İstanbul Sarıyer kiralık daire

İstanbul Sarıyer kiralık daire

İstanbul İli Sarıyer İlçesi'nde yer alan 2.400,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan apartman İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 10 Şubat 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

İstanbul Sarıyer'de 2 milyon 764 bin 124 TL'ye satılık işhanı!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi'nde yer alan 5.080 metrekare yüzölçümüne sahip olan işhanı İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 12 Ocak 2015 günü saat 15:00 ile 15:10 arası ihale ediliyor.

Sarıyer ve Çayırova'da 2 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar ve yatırımcılar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sarıyer ve Kocaeli Çayırova'da yer alan 2 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte o detaylar...

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Sarıyer'e yeni otel geliyor! 58 oda ve 45 ofis kapasiteli!

İstanbul Sarıyer'de yeni otel inşa edilecek. 58 odalı otel ve 45 ofis kapasiteli proje 178 milyon 997 bin 758 TL'ye mal olacak.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sarıyer Uskumru'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer Uskumru'da yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi açıldı!

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yılmaz tarafından açıldı.

Sarıyer Rumelifeneri'nde askeri arazi satışa çıkarıldı!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Sarıyer'de Rumelifeneri Mahallesi’nde bulunan 4 bin 290 metrekarelik askeri alanın satışa çıkarıldığını duyurdu.

Koronavirüs Zekeriyaköy'deki eşyalı kiralık villalara talebi artırdı! 

Koronavirüs salgınının Türkiye'de de etkisini göstermesi üzerine ve en çok vakanın İstanbul'da görüldüğünün açıklanması üzerine, İstanbul'da yaşayan birçok vatandaş sakin bölgelerdeki evlere gözlerini çevirdi. Bu süreçte Sarıyer Zekeriyaköy'deki eşyalı kiralık villalara talep arttı...

Sarıyer Basın Yayın Kooperatifi sitesinden imar parası açıklaması!

İstanbul Sarıyer'de  bulunan Basın Yayın Kooperatifi sitesinde, site sakinlerinin imar  barışı için ödedikleri paraların bir kısmının nerede kullanıldığı belirtmemesi üzerine site sakinleri tarafından yönetime uyarı yapılmıştı. Konuya ilişkin kooperatiften açıklama geldi...

Sarıyer İmam Hüseyin Cemevi imar bekliyor!

İstanbul Sarıyer'de bulunan İmam Hüseyin Cemevi, 2013 yılından beri “sosyal kültürel tesis” imarını bile alamadı...

Sarıyer Basın Yayın Kooperatifi sitesinde 4 milyon TL'lik vurgun iddiası!

İstanbul Sarıyer'de  bulunan Basın Yayın Kooperatifi sitesinde, site sakinlerinin imar  barışı için ödedikleri paraların bir kısmının nerede kullanıldığı hakkında bilgilendirilmemeleri tartışmalara neden oldu...

Sarıyer'deki Gümüşdere Kilisesi harabeye döndü!

İstanbul Sarıyer’de bulunan Gümüşdere Kilisesi’nin her tarafı defineciler tarafından delik deşik oldu. Yıkılmak üzere olan eski yapı tehlike de arz ediyor.

Sarıyer'deki Bilezikçi Çiftliği restore edilecek!  

İstanbul Sarıyer'deki Bilezikçi Çiftliği restore edilecek. İstanbul Üniversitesi tarihi yapının restorasyon çalışmaları için hazırlıklara başladı. 

İstanbul Sarıyer kiralık daire Haberi

İstanbul Sarıyer kiralık daire

İstanbul İli Sarıyer İlçesi'nde yer alan 2.400,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan apartman İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 3 milyon TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacaktır.


Apartman 1971 tarihinde yapılmış betonarme karkas binadır. Asansörlüdür, bodrum katı bulunmaktadır. Zemin kat + 4 normal katlıdır. Binanın yapımında kullanılan malzeme ve işçilik durumu kalitelidir.


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri: İstanbul İli Sarıyer İlçesi İstinye Mahallesi, 503 ada, 11 parsel sayılı 2.400.00 metrekare miktarlı kat mülkiyeti tesisli 6 katlı bina satışa konudur.


Kıymeti: 3.000.000.00 TL

1. Satış Günü: 10/02/2015 günü 10:00 ile 10:10 arası

2. Satış Günü: 12/03/2015 günü 10:00 ile 10:10 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin...