07 / 05 / 2024

istanbul satılık bahçe dubleksi

istanbul satılık bahçe dubleksi

Doğadan kopmadan, yeşille içi içe bir yaşam sürmek isteyenler için bahçe dubleksi evleri inceledik. Fiyatlar 220 bin TL'den başlıyor 2 milyon TL'ye kadar yükseliyor. İşte İstanbul satılık bahçe dubleksi...

Tema İstanbul satılık ev fiyatları!

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Tema İstanbul projesi 3 bin 531 konut, ofis, AVM ve eğlence alanlarından meydana geliyor. Tema İstanbul satılık ev fiyatları 506 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Soğanlık Moment İstanbul satılık!

Soğanlık Moment İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Soğanlık Metro İstasyonunun yanı başında olan proje 10 bin 157 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Veliefendi Central Park İstanbul satılık!

Veliefendi Central Park İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Bakırköy'de inşa edilecek projede 1.200'ün üzerinde konut yer alacak.

Bakırköy Central Park İstanbul satılık!

Bakırköy Central Park İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 5 blok halinde hayata geçirilecek.

Kavaklı Vira İstanbul satılık ev!

Kavaklı Vira İstanbul satılık ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 TL'den başlıyor. E-5'e 2 dakika uzaklıkta yer alan projede 30 ay vade farksız taksit şeklinde ödeme yapılabiliyor.

Yakuplu Deniz İstanbul satılık!

Yakuplu Deniz İstanbul satılık daire tipleri Mercan etabı için 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Satışları devam eden proje Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Beyaz İnşaat Beyazhane İstanbul satılık!

Beyaz İnşaat Beyazhane İstanbul satılık ev fiyatları 264 bin TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projenin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Kayaşehir Adım İstanbul satılık ev!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan projede peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor. Kayaşehir Adım İstanbul satılık ev tipleri 2+1'den 5+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire!

Toplam 500 adet bağımsız birimden oluşan projede satışlar Şubat ayında başlayacak. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul satılık!

Toplam 500 adet bağımsız birimden oluşan projenin Şubat ayında satışa çıkması planlanıyor. Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık!

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Toplamda 500 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Şubat ayında satışa sunulacak.

Kayaşehir Adım İstanbul satılık!

Kayaşehir Adım İstanbul satılık daire tipleri arasında 2+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. 6 blok halinde inşa edilecek projede peşin alımlarda yüzde 9 indirim imkanı sağlanıyor.

istanbul satılık bahçe dubleksi Haberi

istanbul satılık bahçe dubleksi

Her insanın aklının bir köşesinde muhakkak bahçeli bir evde oturma hayali vardır. Toprağa dokunmak, kendi bahçemizde renk renk çiçekler yetiştirmek... Hiç bir şey muhakkak bunun verdiği keyfin ve huzurun yerini tutamaz. Adeta evimizin doğaya açılan kapısı olan bahçeler özellikle hızlı betonlaşmanın yaşandığı günümüzde insana doğadan kopmadan bir yaşım fırsatı sunuyor. Biz de toprak ve yeşille iç içe bir yaşam sürmek isteyenler için bahçe dublekslerini araştırdık. Gerek Anadolu gerekse de Avrupa yakasında farklı özellikte bahçe dubleksi var. Bunlar içinde daire fiyatına diyebileceğimiz rakamlara bile bahçe dubleksi bulmak mümkün. Genel olarak fiyatlar 220 bin TL ile 500 bin TL arasında değişse de 2 milyon TL'nin üzerinde de bahçe dubleksleri var. Hangisi sizin aile ve bütçenize hitap ediyor siz karar verin. İşte...