06 / 05 / 2024

istanbul satılık müstakil ev

istanbul satılık müstakil ev

Koronavirüs salgının artmasıyla beraber gayrimenkul yatırımcısının tercihi değişti. Vatandaşlar artık arsaları yatırım için değil yaşamak için alıyor...

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut!

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükselen projede 615 adet daire ve 120 adet ticari birim bulunuyor.

Adım İstanbul satılık konut fiyatları!

Adım İstanbul satılık konut fiyatları konum ve planlarına göre değişiyor. 24 ay vade farkı olmadan taksit yapılabilen projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Başakşehir Adım İstanbul satılık ev!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzasıyla yükselen projede daire alanları 60 metrekareden başlıyor. Başakşehir Adım İstanbul satılık ev teslimleri 2018 yılı Ocak ayında yapılması planlanıyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul satılık daire!

Beylikdüzü Deniz İstanbul satılık daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1, ikiz dubleks, katlı villa ve müstakil olarak tasarlandı. Proje 1 Aralık'ta lanse edilecek.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire fiyatları metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor.

Başakşehir Adım İstanbul satılık ev fiyatları!

Adım İstanbul'da peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Başakşehir Adım İstanbul satılık ev fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor.

Kayaşehir Adım İstanbul satılık ev!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan projede peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor. Kayaşehir Adım İstanbul satılık ev tipleri 2+1'den 5+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Kayaşehir Adım İstanbul satılık daire!

615 adet daire ve 120 adet ticari birimden oluşacak olan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek. Kayaşehir Adım İstanbul satılık daire teslimleri 2018 yılı Ocak ayında yapılması planlanıyor.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul satılık!

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul satılık daire fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.

Başakşehir Adım İstanbul satılık daire!

Başakşehir Adım İstanbul satılık daire fiyatları 498 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.

Atakent Tema İstanbul satılık ev!

Atakent Tema İstanbul satılık ev fiyatları 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yeni blokları satışa sunulan proje 2 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Kayabaşı Adım İstanbul satılık!

Kayabaşı Adım İstanbul satılık dairelerin metrekaresi 4 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kayabaşı Adım İstanbul projesinde 615 adet daire ve 120 adet ticari birim yer alıyor...

istanbul satılık müstakil ev Haberi

istanbul satılık müstakil ev

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yasemin Salih, bugünkü köşesinde ''Arsalar artık yatırım için değil yaşamak için alınıyor'' konulu yazısını kaleme aldı. İşte o yazı...

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla gayrimenkul müşterisinin planlarını değiştirdi. Yeşil Vadi Arsa Ofisi Başkanı Rafet Orhan, pandemiden önce arsa alıcısının niyeti yüzde 70 oranında yatırım yapmakken; pandemi ile beraber yüzde 30 yatırım, yüzde 70 yaşamak amacıyla arsaya para ödendiğini açıkladı.

Orhan, İstanbul’un Silivri ilçesi gibi kıyı bölgelerinde, şehrin kaçışı hayal eden müşterilerin arttığını ifade etti. “İstanbul sınırları içinde olan bu yerlerin tapuları daha da kıymetlendi” şeklinde konuşan Orhan, özellikle Çanta gibi alanlarda imarlı arsa arzının yükseldiğinden bahsetti. Orhan, “Bölgede 5 yıl önce hisseli satışlar yapılıyordu, şimdi imarlı satışlar var. Pandemiden önce 500 bin TL’ye...