30 / 04 / 2024

İstanbul satılık taşınmazın haberleri

İstanbul satılık taşınmazın haberleri

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün bulunduğu arazi de dahil olmak üzere, İstanbul'da toplam 1 milyon 796 bin 479 metrekare yüzölçümüne sahip 71 adet taşınmaz satışa çıkarıldı

Yapancıya konut satışı teşviki kiralık ve satılık konut piyasasını darmaduman etti!

Ülkeye taşınan yabancılara sağlanan devlet teşvikleri ve konut piyasasının serbestleşmesi ve turizm amaçlı kısa vadeli ev kiralama uygulamasının yaygın hale getirildiği Portekiz'de kiralık ve satılık konut piyasası darmaduman oldu.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

Tuzla'da satılık arsa 18 milyon TL'ye!

T.C. İstanbul Anadolu Satış Memurluğu İstanbul Tuzla'da yer alan arsa nitelikli taşınmaz ihale açık artırma suretiyle yapılacaktır. 18 milyon TL muhammen bedelle satışa sunulan taşınmazın ihalesi 24 Eylül'de yapılacak. 

Antalya'da 8.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kepez İlçesi, Kütükçü Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Taşınmazın satış bedeli 8 milyon 981 bin 400 TL olarak belirlendi.

Esenyurt'ta 10 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsası!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi tarafından Esenyurt'ta yer alan fabrika ve arsası 10 milyon TL'ye satılıyor. Taşınmazın satış günleri 02/10/2017 ve 01/11/2017 tarihleri olarak belirtiliyor.

Kahramanmaraş'ta 3.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kahramanmaraş İl, Afşin İlçesi'nde Şekerözü mevkinde yer alan mermer fabrikası ictadan satışa çıkarılıyor. Taşınmazın bedeli ile 3 milyon 881 bin 785 TL olarak belirlendi.

Pendik Kurtköy'de satılık taşınmaz 15,2 milyon TL'ye!

Pendik Belediyesi tarafından Pendik Kurtköy'de yer alan taşınmaz satışa sunuluyor. İhalesi 3 Ağustos 2017'de gerçekleştirilecek taşınmazın satış bedeli 15 milyon 229 bin 325 TL olarak belirtiliyor.

İstanbul Küçükçekmece'de 3,5 milyon TL'ye satılık taşınmazlar!

İstanbul Küçükçekmece'de Avcılar ve Sefaköy'de yer alan taşınmazlar toplam 3 milyon 500 TL bedelle satılıyor. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi tarafından satışa çıkan taşınmazların 1. satış günü 29 Ağustos 2017 tarihi olarak belirtiliyor.

Ereğli'de 6.4 milyon TL'ye icradan satılık tavuk çiftliği ve arsası!

Konya İli Ereğli İlçesi'nde yer alan tavuk çiftliği ve arsası 6 milyon 435 bin 635 TL muhammen bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu taşınmazın ihalesi 4 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek.

EGO'dan Ankara Mamak'ta 95.7 milyon TL'ye satılık taşınmaz!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü, Mamak'taki taşınmazını 95.7 milyon TL'ye satıyor..

Bursa Osmangazi'de satılık 4 arsa 68,1 milyon TL'ye!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Osmangazi İlçesi Gaziakdemir Mahallesi'nde yer alan taşınmazlar satılıyor. Taşınmazların toplam satış bedeli 68 milyon 125 bin 11 TL olarak belirtiliyor.

Esenyurt Akros İstanbul satılık daire fiyatları!

İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Akros İstanbul projesi Ak Proje-Ertok Yapı ve Kaysel İnşaat tarafından inşa ediliyor. Esenyurt Akros İstanbul satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor...

İstanbul satılık taşınmazın haberleri Haberi

İstanbul satılık taşınmazın haberleri

Depremde sığınacak boş arazi kalmadı Tarım, askeri ve okul alanları satışa çıkarıldı. Bunların arasında Erenköy'deki Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü arazisi de bulunuyor. (Üstte) Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Başkanı Ahmet Atalık, "Alışveriş merkezleriyle donatılan İstanbul'da, depremde halkımızın sığınılabileceği arazi kalmamıştır" dedi. 


Mihrimah Sultan tarafından vakfedilmiş A hmet Atalık, istanbul Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün üzerinde bulunduğu taşınmaz, konut ve ticari büro inşa edilmek üzere 23 Ağustos 2004 günü ihaleye çıkarıldığını, buna karşı dava açtıklarını; ancak hale işleminin gerçekleşmemesi nedeniyle davanın sonuçsuz kaldığını hatırlatarak, "Bu taşınmaz yine satış listesine girmiş bulunmaktadır. Kanuni Sultan Süleyman'ın kızı Mihrimah Sultan tarafından tarımsal amaçlı kullanılmak üzere vakfedilmiş olan bu taşınmazın, günümüzde yasalarda birbiri ardına yapılan değişiklikler sonucu koruyucu şerhi kaldırılmış ve 'Yönetim merkezi alanı, ilköğretim...