04 / 05 / 2024

istanbul sigortacılık haritası

istanbul sigortacılık haritası

Generali Sigorta tarafından açıklanan sigortacılık haritası verilerine göre, İstanbulluların en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmetleri ise sırasıyla zorunlu deprem sigortası (DASK) oldu...

Sigortacılık sektöründe hangi yatırım hız kazandı? 2023’te 97,9 milyar dolara ulaşacak..

International Data Corporation verilerine göre, 2019'da 37 milyar dolar olan yapay zeka harcamalarının 2023'te 97,9 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Sigortacılık sektöründe ise yapay zeka tabanlı uygulamalar; süreç otomasyonu, sanal asistan, yeni sigortalı gibi alanlarda kullanılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sigortacılık sektöründe 3 ismi görevden aldı! Senetler teminat olabilecek

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu yönetimi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. SEDDK Başkanı, başkan yardımcısı ve üyeliklerden boşalan koltuklara yeni isimler getirildi.

Sigortacılık ile Bazı Alanlara İlişkin Kanunlarda ve Bir Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik!

Sigortacılık ile Diğer Bazı Alanlara İlişkin Kanunlarda ve Bir Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'de kabul edilerek yasalaştı.

Trabzon'un 'heyelan duyarlılık haritası' hazırlandı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Trabzon Müdürlüğü, eğimli coğrafi yapısı dolayısıyla yüzde 47'lik heyelan riski ile "yüksek ve çok yüksek risk" kategorisinde bulunan Trabzon için "heyelan duyarlılık haritası" hazırladı.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu kuruldu!

Sigortacılık ve özel emeklilik sektörlerinin düzenlenmesi ve denetlenmesine dair görevleri yürütecek Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu kuruldu.

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Beylikdüzü West Side İstanbul satılık!

Beylikdüzü West Side İstanbul satılık dairelerin alanları 40 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. E-5'e sıfır konumda bulunan proje 73 bin 800 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Selin Yapı Rings İstanbul satılık daire!

Selin Yapı Rings İstanbul satılık daire fiyatları 311 bin liradan başlıyor. Teslim işlemlerinin hemen gerçekleştiği projede toplam 1.500 adet daire bulunuyor.

N Logo İstanbul satılık daire fiyatları!

3 etap halinde hayata geçen N Logo İstanbul projesinde ilk etap daire satışları devam ediyor. Projenin 2. etabı da yakında satışa sunulacak.N Logo İstanbul satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık!

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire fiyatları 156 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerin 2017 yılı Mart ayında yapılması planlanan projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul satılık daire!

Teknik Yapı Concord İstanbul satılık daire fiyatları 338 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Çeşitli sosyal olanaklara sahip olan projede yüzde 10 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık dükkan!

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık dükkan fiyatları metrekare bazında 10 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen proje 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

istanbul sigortacılık haritası Haberi

istanbul sigortacılık haritası

Generali Sigorta, İstanbul’un sigortacılık haritasını açıkladı. 

Açıklanan verilerine göre; İstanbul’da sigorta hizmeti alanların yüzde 70’i 35-60 yaş aralığındaki bireylerden oluşurken, genel yaş ortalaması 46 olarak belirlendi. 

İstanbulluların en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmetleri ise sırasıyla zorunlu deprem sigortası (DASK), kasko sigortası ve zorunlu trafik sigortası oldu.

DASK ilk sırada

Generali verilerine göre, İstanbulluların en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmeti yüzde 27’lik oranla zorunlu deprem sigortası (DASK) oldu. DASK dışında ise yüzde 18’i kasko sigortası, yüzde 16’sı zorunlu trafik sigortası tercih edildi.

Kadınların oranı yüzde 27

İstanbulluların online ve acente kanalı üzerinden sigortacılık ürünlerini alma yüzdelerine göz atıldığında, yüzde 27 kadın ve yüzde 73 erkek dağılımı istatistiklere yansıdı.

DASK’ta 2020 devrimi!