06 / 05 / 2024

istanbul sultangazi avm binası tamamlanacak mı

istanbul sultangazi avm binası tamamlanacak mı

İstanbul Sultangazi'deki tamamlanmayan AVM karma projeye dönüşecek! İstanbul Sultangazi'de kaba inşaat halinde bekleyen ve yaklaşık 8 yıldır tamamlanamayan alışveriş merkezi (AVM) binası, 240 milyon liralık yatırımla karma bir projeye dönüşüyor.

İstanbul Sultangazi'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul Sultangazi için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili, Sultangazi ilçesi, Cebeci Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Ebebek, 179. mağazasını İstanbul Viaport AVM’de açtı!

Yeni mağaza yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek, 179. Mağazasını İstanbul Viaport Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Hakyap İnşaat Çelik İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultangazi Şubesi açıldı!

Hakyap İnşaat Çelik İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kollik tarafından açıldı.

Ebebek, 177. mağazasını İstanbul Meydan AVM’de açtı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek 177. mağazasını İstanbul Meydan Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı...

İstanbul'daki AVM ve dükkanların kapanma saati değişti!

İstanbul'da AVM, cadde mağazaları ve semt dükkanlarının çalışma saatleri koronavirüs nedeniyle yeniden düzenlendi.

İstanbul Sultangazi'de mühürlenen evlere geri döndüler!

Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde hasarlı olduğu belirlenen ve tahliye edilen Mutlu Apartmanı'nda yaşayanlar ise dairelerdeki mühürleri kırarak evlerine geri döndü.

İstanbul'da AVM'lere klimalı havalandırma yasağı!

Alışveriş merkezlerinin 11 Mayıs'ta kademeli olarak açılmasının ardından birçok insan akın etti. Koronavirüs salgını sebebiyle alınması gereken tedbirlere AVM'lerde uyulmadığı gözlendi. Virüsün daha fazla yayılmaması için AVM'lerde yeni önlemler alındı...

İstanbul'daki AVM'ler için alınan yeni önlemler!

AVM önlerindeki kuyrukların uzaması ve içeriye alınacak kişi sayısında sınırlara uyulmaması sebebiyle İstanbul'daki AVM'ler için özel önlemler alındı...

İstanbul'da AVM'ler kapanıyor!

Koronavirüsün Türkiye'de görülmesi üzerine gündeme gelen AVM'lerin kapatılması konusu hakkında bir çalışma yapılmamıştı. Bugün itibariyle İstanbul'da 3 AVM'nin önlem amacıyla kapatıldığı açıklandı...

İstanbul’daki AVM’lerin verimlilik karnesi!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Toğrul Gönden’in kaleme aldığı Gayrimenkul Notları’nın bu haftaki konusu: İstanbul’daki AVM’lerin verimliliği...

İstanbul AVM yatırımlarında öne çıkıyor!

Zorlu yılı geride bırakan perakende sektörü 2017'den umutlu.Tüketiciler yeniden mağazalara çekilmeye çalışıyor. İstanbul AVM yatırımlarında gözde merkez haline geldi.

Tekzen 212 İstanbul AVM'de mağaza açtı!

Tekzen, İstanbul'daki 13. mağazasını açtı. 212 İstanbul AVM'de açılan yeni mağaza ile birlikte şube sayısı 118'e ulaştı.

istanbul sultangazi avm binası tamamlanacak mı Haberi

istanbul sultangazi avm binası tamamlanacak mı

AVM'nin bulunduğu arsayı satın alan Ankaralı Nata Holding ile hasılat paylaşımı anlaşan Gül Proje, burada TEM Point adında yine alışveriş merkezi, otel ve konuttan oluşan karma bir proje inşa edecek.



İstanbul Sultangazi'de yıllardır çivi çakılmadan bekleyen AVM'nin arsasında 240 milyon TL yatırımla karma proje yapılacak. TEM Point adı verilen yeni projeye otel ve konut eklenecek.



Vatan gazetesinin haberine göre. İstanbul'da yarım kalan binalar arasında yer alan alışveriş merkezinin hikayesi, 2007 yılına uzanıyor. O dönemde Milli Emlak'tan 55 milyon liraya arsayı satın alan Multi Turkmall ortaklığı, burada 'Forum TEM' adında bir alışveriş merkezi inşa edip, 2011 yılında hizmete açmayı planlıyordu. Ancak, AVM'nin süreci ortaklığın planlandığı gibi gitmedi. 2009 yılında Multi ile Turkmall'un ortaklığı bozulunca, inşaat da durdu. Bir yıl sonra binanın bulunduğu...