06 / 05 / 2024

istanbul tekel arazisi

istanbul tekel arazisi

Torunlar GYO'nun İstanbul Beykoz'daki eski tekel fabrikasının bulunduğu Paşabahçe arazisinin değerleme raporu yayınlandı.

İstanbul'da 19 adet Hazine arazisi yüzde 25 peşinat ve 24 ay taksitle satılıyor! Bu fiyatlara hemen bakın!

İstanbul'da yer alan 19 adet Hazine arazisi açık artırma ile satışa çıkarılıyor. İstanbul'un 4 ilçesinde yer alan Hazine arazilerinin toplam büyüklüğü yaklaşık 40 bin metrekare olarak belirlendi. İşte detaylar...

Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul'daki arazisi 'konut+ticaret alanı' mı oldu?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın tartışmalı proje Kanal İstanbul güzergâhında aldığı tarla vasfındaki arazi proje, uygulama imar planlarıyla 'konut + ticaret alanı'na çevrildi. Araziye konut, alışveriş merkezi, otel, konaklama tesisleri gibi yapılar yapılabilecek.

CHP'den Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul arazisi yorumu!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul güzergahında arazisi olduğunun ortaya çıkması büyük dikkat çekti. CHP'li Özgür Özel, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve Avukat Turgut Kazan konu hakkında açıklamalarda bulundu...

Milli Emlak'ın Mall of İstanbul'daki arazisi torunlara mı devredildi?

Mall of İstanbul projesinin yapıldığı alanda TOKİ, Milli Emlak'a ait 90 dönümlük araziyi konut yapma gerekçesiyle alıp düşük bir bedelle Torunlar'a devrettiği iddiası ortaya atıldı. 

İstanbul’un en büyük arazisi satışa çıktı!

1 milyon 157 bin metrekarelik büyüklüğü ve değeri ile uzun yıllar sürekli gündeme gelen ve geçtiğimiz yaz ihalesi yapılarak satılan Galatasaray arazisinin ardından fiyatların artışa geçtiği Riva bölgesinde İstanbul’un en büyük arazisi satışa sunuldu.

Kartal Cevizli Tekel Fabrikası üniversite mi oluyor?

İstanbul Kartal'da bulunan eski Cevizli Tekel Fabrikası'nın arazisi CHP'li belediyenin ve halkın park olsun talebine rağmen, eski AKP'li bakanın Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu için vakıf üniversite alanına dönüştürüldü.

Beykoz Paşabahçe arazisine yapılacak otel için görüşmeler başladı!

Torunlar GYO, Beykoz Paşabahçe Tekel arazisi üzerinde otel yapmayı planlıyor. 317 milyon TL'lik bütçeyle yapılacak otelin işletmesi için görüşmelere başlandı.

1998 yılında İstanbul Likör Fabrikası'nın değeri 100 milyon dolar!

1998 yılında Tekel, Mecidiyeköy'deki 25 dönüm arazisi olan tarihi İstanbul Likör Fabrikası'nı 100 milyon dolara (21 trilyon lira, 1 milyon 74 bin adet altın parası) satacakmış.

Torunlar Beykoz Paşabahçe Tekel Fabrikası arsasında projeye hazırlanıyor!

Mecidiyeköy'de Ali Sami Yen Stadyumu arazisine yapılan inşaat sırasında 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatın sahibi Torunlar Gayrimenkul, Beykoz Paşabahçe'deki eski TEKEL fabrikası arazisi için proje hazırladı.

Torunlar, Beykoz Paşabahçe'deki Tekel fabrikası arazisinde inşaata hazırlanıyor!

Mecidiyeköy’de Ali Sami Yen Stadyumu arazisine yapılan inşaat sırasında 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatın sahibi Torunlar Gayrimenkul, Beykoz Paşabahçe’deki eski TEKEL fabrikası arazisi için proje hazırladı...

İstanbul Alman Başkonsolosluğu'nun arkasında bir köşk ve arazisi satılacakmış!

1944 yılında İstanbul Alman Başkonsolosluğu'nun arkasında bulunan Boğaz manzaralı bir köşk ve arazisi satılacakmış. Yıllık bin 800 lira kira getiren beş dükkan ve dört daire 22 bin liraya satılacakmış.

Antalya Tekel arazisi satışı ÖYK kararı ile onaylandı!

Antalya'da özelleştirme kapsamında olan.eski Tekel arazisinin satışı, Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) kararıyla onaylandı. Sevda Mesci, 'Orada bir iş yapılabilmesi için mahkeme sonucunun beklenmesi gerekir' dedi.

Antalya Muratpaşa Tekel arazisi 7 milyon 964 bin 943 dolara satıldı!

Özelleştirme kapsamındaki Muratpaşa Yüksekalan Mahallesi'ndeki eski Tekel arazisine Ka Tasarım İnşaat ve Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Ltd. Şti. 7 milyon 964 bin 943 dolara satıldı...

istanbul tekel arazisi Haberi

istanbul tekel arazisi

Torunlar GYO, Özelleştirme İdaresei Başkanlığı'nca satışa çıkarılan İstanbul Paşabahçe'deki eski Tekel Fabrikası arazisini en yüksek teklifi vererek 355 milyon TL'ye satın almıştı.


Üzrinde otel yapılması planlanan Beykoz'daki arazinin değerleme raporu yayınlandı. 


Standart Gayrimenkul Değerleme Uygulamaları A.Ş. tarafından hazırlanan rapora göre, Gayrimenkullerin, iskele-rıhtım ve dolgu alanı kullanım hakkını da içeren toplam piyasa değeri, değerleme tarihi itibarıyle cve peşin değer esasına göre 419 milyon 813 bin 159,52 TL olarak açıklandı. 


Detaylı bilgi için