05 / 05 / 2024

istanbul tekirdağ kırklareli edirne hızlı tren ne zaman yapılacak

istanbul tekirdağ kırklareli edirne hızlı tren ne zaman yapılacak

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin, sahil dolgu alanında düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada Tekirdağ' ın büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla gelirlerinin artacağını belirtti...

İstanbul ve Kırklareli'de son dakika arsa fırsatı!

İstanbul ve Kırklareli'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 20 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan felaket haberi gelmişti. Migros'tan flaş ayçiçek yağı adımı. Fiyatlarda flaş gelişme

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan son gelen haberlere göre ayçiçek tarlaları zarar gördü. Migros ise ayçiçek yağında flaş bir hamle yaptı.

İller Bankası İstanbul, Kırklareli ve Elazığ'daki 20 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası İstanbul ve Kırklareli'de yer alan 4 arsa ile Elazığ Sürsürü'deki 16 konutu satıyor. Peki satışa sunulan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Kırklareli ve Tekirdağ'da acele kamulaştırma yapılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaşkanı Kararlarına göre, Kırklareli ve Tekirdağ'daki bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Kırklareli Şehit Er Şevket Topal Belde Evi açıldı!

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde belediye tarafından yaptırılan Şehit Er Şevket Topal Belde Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kırklareli Babaeski'de 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Babaeski Belediye Başkanlığı, Kırklareli İli, Babaeski İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Kırklareli'de 2 bin öğrenci kapasiteli yurt yapılıyor!

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi yakınına yapılmakta olan, Kredi Yurtlar Kurumu ’na ait 2 bin kişilik yurt binaları inşaatında incelemelerde bulundu.

Kırklareli'de emlakçılık kursu açılıyor!

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Çetin, emlakçılık kursu açılacağını bildirdi.Bu yıl dördüncü emlakçılık kursunun açılacağını ifade eden Çetin, kurs kayıtlarının 14 Mart Pazartesi günü başlayacağını belirtti.

SGK'dan 7 ilde satılık 10 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara,Isparta, Tekirdağ, Kırklareli, Samsun, Ordu ve Artvin'de bulunan 10 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 14 milyon 935 bin TL olarak belirlendi.

Kırklareli Devlet Hastanesi yüzde 93 oranında tamamlandı!

Yapımı TOKİ tarafından üstlenilen 267 Yataklı Kırklareli Devlet Hastanesi temeli 5 Mart 2014 tarihinde Sağlık Bakanı Uz. Dr. Mehmet Müezzinoğlu‘nun da katıldığı törenle atılmıştı.

Kırklareli Karahıdır Mahallesi Muhtarlık binası hizmete açıldı!

Karahıdır Meydanı’nda hizmete giren muhtarlık binasının açılışında konuşma yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, diğer mahaller gibi Karahıdır mahallesini de çok önemsediklerinin altını çizdi.

Kırklareli içme suyu arıtma tesisi projesi hayata geçiyor!

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, köylerin içme suları hakkında bilgi vererek, Trakya’da bir ilk olacak İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’ni hayata geçireceklerini bildirdi.

Kırklareli Doğa Eğitim Merkezi inşaatı sürüyor!

Bulgaristan’ın Nessebar kenti ve Kırklareli’nde sosyal eğitim altyapısını geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatının devam ediyor. İşte projenin ayrıntıları...

istanbul tekirdağ kırklareli edirne hızlı tren ne zaman yapılacak Haberi

istanbul tekirdağ kırklareli edirne hızlı tren ne zaman yapılacak


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'a 480 yataklı bir şehir hastanesi kazandıracaklarını bildirdi. 


Partisinin, sahil dolgu alanında düzenlediği mitingde konuşan Erdoğan, Tekirdağ'ın büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla gelirlerinin artacağını belirtti. Erdoğan, konuşmasında Tekirdağ'a yapılan ve yapılacak hizmetlere şu sözlerle değindi:


"İnşallah Tekirdağımıza da bir şehir hastanesi kazandırıyoruz. 480 yataklı bir şehir hastanesi. Kamu özel ortaklığıyla yapacağımız bu şehir hastanesinin içinde inşallah, yok yok. Burada ne ararsanız bulacaksınız. Bu hastaneye girdiğiniz zaman kendinizi bir başka dünyada hissedeceksiniz. 


İstanbul-Tekirdağ-Kırklareli-Edirne Hızlı Tren projesini hazırladık. Yatırım programına aldık. Yakında İstanbul'a kadar gelecek olan yüksek hızlı treni, Tekirdağ üzerinden Edirne'ye kadar uzatacağız. 40 yıl sonra, Türkiye'de bir ilimizi demiryollarına, demiryolları aracılığıyla Türkiye'ye ve Avrupa'ya bağladık. Tekirdağ-Muratlı Hattı'nı kim tamamladı? Biz tamamladık, biz! Ah kardeşlerim! 'Yetmez'...