09 / 05 / 2024

İstanbul Turizm Atölyesi

İstanbul Turizm Atölyesi

İstanbul'un tarihi güzelliklerini ortaya çıkaran İstanbul Turizm Atölyesi adeta bir güzelleştirme timi gibi çalışıyor. Küçük rakamlarla, sokaklar, evler yeniden yaratılıyor ve İstanbul'a geri kazandırılıyor.

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Maral tarafından kuruldu.

Fatih İstanbul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Fatih İstanbul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamza Tali tarafından kuruldu.

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de Engin Barış, Oktay Yarışoğlu ve Şebnem Pekin ortaklığında kuruldu.

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Kaya tarafından kuruldu.

Müstesna İstanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Müstesna İstanbul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te kuruldu.

Qtı İstanbul Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qtı İstanbul Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Sezerse, Hayreddin Gökalemin tarafından kuruldu.

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi kuruldu!

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Sancar tarafından kuruldu.

Visions İstanbul Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Visions İstanbul Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150 bin  TL sermaye bedeli  ile Adnan Al Mhamıd tarafından kuruldu.

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Ayık Fadime    Kul  ve Sinan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Şems İstanbul Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şems İstanbul Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş tarafından kuruldu.

Revol İstanbul Turizm İnşaat Gıda Organik Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revol İstanbul Turizm İnşaat Gıda Organik Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Üngör tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Old İstanbul Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Old İstanbul Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile M.Bahaddin Demir ve Ömer Oruç ortaklığında kuruldu.

İstanbul Turizm Atölyesi Haberi

İstanbul Turizm Atölyesi


İstanbul'da son dönemde neredeyse her gün yeni bir konut projesinin duyurusu yapılıyor. Siteler, alışveriş merkezleri adeta birbiri ardına açılıyor. İstanbul şehir sınırlarından taşarken, 'eski İstanbul' da kendini yeniliyor. Üstelik bu bol sıfırlı rakamlarla da olmuyor. Küçük rakamlarla, yaşayanları ve esnafı da projenin içine dahil ederek adeta mini mucizeler yaşanıyor. Bu mucizeleri Sultahanmet yakınlarındaki Akbıyık Caddesi'ne gidildiğinde, ya da Taksim'in oteller bölgesine dönüştürülen Talimahane'de bir tur atıldığında net olarak görmek mümkün. Söz konusu projelerin arkasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2004 yılında kurulan ve yaklaşık 10 kişilik bir sabit kadrosu olan İstanbul Turizm Atölyesi var. İstanbul'u 'hizaya sokan' Turizm Atölyesi'nin başındaki Tülin Ersöz ve ekibi, bugüne kadar neler yaptıklarını anlattılar.


Yanında gönüllü ordusu...