02 / 05 / 2024

İstanbul uydu şehir

İstanbul uydu şehir

1998 yılında inşaat kooperatifleri ve büyük holdinglerin İstanbul'un toplu konut alanları olan Kurtköy ve Beylikdüzü'ne yaptığı yatırımlar, gayrimenkul fiyatlarını, yüzde 100'ü aşan bir hızla yükseltiyormuş.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Watergardens İstanbul Ataşehir bu ay tanıtılacak!

Dükkanlardan meydana gelecek olan Watergardens İstanbul Ataşehir AVM ve gusto merkezi projesinin tanıtımı bu ay içinde yapılacak. Projede konut ya da ofis için kule düzenlemesiyle ilgili henüz net bir karar verilmedi...

İstanbul Kayaşehir'de 7 bin 500 sosyal konut yapılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, İstanbul Kayaşehir'de satışa sunulan bin 500 konutun yanında yaklaşık 4 bin 500 konutun daha ihalesini yaptıklarını söyledi.

Bulvar İstanbul Kayaşehir satış ofisi!

Bulvar İstanbul Kayaşehir satış ofisi ile 444 66 10 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslim tarihi Haziran 2016 olarak belirlenen proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükseliyor.

Tatar Yapı Ataşehir projelerinde metreküp kavramını öne çıkaracak!

TATAR Yapı, İstanbul Ataşehir 'de ev ve ofis projelerinde metrekare yerine metreküp kavramını ön plana çıkaracak. 'Loft Up/7.60' ve 'Work Up/5.50' adındaki projelerde uygulama dikkat çekiyor.

Tatar Yapı Ataşehir'deki projelerini satışa çıkardı!

TATAR Yapı, İstanbul Ataşehir’de ev ve ofis projelerinde metrekare yerine metreküp kavramını ön plana çıkaracak. ‘Loft Up/7.60’ ve ‘Work Up/5.50’ adındaki projelerde, tavan yükseklikleri 7.60 metre ve 5.50 metre olarak dikkat çekiyor.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm için imar planları bekleniyor!

İSTANBUL Ataşehir'de yer alan Yenisahra ve Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm imar planlarına takıldı. İki yılı aşkın bir süredir hak sahipleriyle görüşerek anlaşma imzalayan inşaat firmaları bölgede çalışmalara başlamak için imar planlarını bekliyor.

Trendist Ataşehir'de dairelerin yüzde 78'i satıldı!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Trendist Ataşehir gayrimenkul projesinde bir buçuk yılda evlerin yüzde 78'i sahibini buldu.

Bulvar İstanbul Kayaşehir teslim tarihi!

Bulvar İstanbul Kayaşehir teslim tarihi Haziran 2016 yılı olarak belirlendi. Toplam 1.555 adet daireden oluşan projede daire alanları 125 metrekare alandan başlıyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor.

TOKİ Kayaşehir Evleri kurası ne zaman?

İstanbul Kayaşehir'de TOKİ'nin yapacağı 1500 konut için başvurular başladı. Engelli vatandaşlar için de konut sayısının yüzde 5'i kadar kontenjan ayrılacak. Diğer başvurular ise kura ile belirlenecek. Peki TOKİ Kayaşehir Evleri kurası ne zaman?

Bulvar İstanbul Kayaşehir iletişim!

Bulvar İstanbul Kayaşehir iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 444 66 10 olarak belirlendi. Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alıyor.

Ataşehir Ağaoğlu Ticaret Merkezi!

Ataşehir Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi ofis, restoran ve mağazalardan meydana geliyor. Detayları henüz belli olmayan proje İstanbul Ataşehir'de My Towerland projesinin yanında hayata geçirilecek.

Bulvar İstanbul Kayaşehir ulaşım bilgileri!

Bulvar İstanbul Kayaşehir ulaşım bilgilerine göre proje TEM Otoyolu'na, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne, Sağlık Kent'e, metroya, Atatürk Havalimanı'na, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne, Kanal İstanbul'a yakın bir alanda bulunuyor.

İstanbul uydu şehir Haberi

İstanbul uydu şehir



İstanbul'un toprağı altın


İstanbul'un iki gözde bölgesi Kurtköy ve Beylikdüzü'ne yapılan yatırımlar, gayrimenkul fiyatlarını, yüzde 100'ü aşan bir hızla yükseltiyor.


   İstanbul, gayrimenkul fiyat artışı sıralamasında yalnız Türkiye'de değil, dünyada da birinciliği oynuyor. Fiyat artışını belirleyen etkenlerin başında bölgeye yapılan yatırımlar, bölgenin konumu ve altyapı yatırımları yer alıyor. Haftalık Para Dergisi, ekonomik yönden büyük gelişme atağına geçen iki bölgeyi; Kurtköy ve Beylikdüzü'nü, iş dünyasının bu iki bölgedeki planlarını inceledi.

    Kurtköy, temeli yeni atılan havaalanı projesiyle, bugüne kadar iş yerinden çok ikametgah yeri olarak düşünülen bütün Anadolu Yakası'nı cazip hale getiriyor. Pendik Belediyesi sınırları içinde yer alan Kurtköy hava, deniz...