06 / 05 / 2024

istanbul wep-tabu başvurusu yapılan ilçeler

istanbul wep-tabu başvurusu yapılan ilçeler

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'un 10 ilçesinde hayata geçen "web-tapu" uygulamasını tüm kent genelinde yaygınlaştırmaya hazırlanıyor. 

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ İstanbul başvuruları... Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler açıklandı!

TOKİ İstanbul başvuruları... Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler açıklandı!

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu!

TOKİ İstanbul'da daire başvurusu yaptıktan sonra kabul edilen ve reddedilenlerin isim listesi yayınlandı. TOKİ çekilişini merakla bekleyen vatandaşlar, bundan sonraki duyuruları yakından takip edecek. İşte, TOKİ konut başvurusu kabul ve reddedilenlerin isim listesi!

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca projeleri için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu... Hemen bakın...

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu!

TOKİ’nin tarafından başlatılan İlk Evim İlk Arsam ve İlk İş Yerim Projesi’nde Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca ve Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu.

TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu?

TOKİ İstanbul arsalarının nerede olduğu merak ediliyor. Bu yüzden TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu? soruları sıklıkla soruluyor. İşte detaylar!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvurusu ne zaman başlayacak?

6 dairenin satışa sunulacağı TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Peki, TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvurusu ne zaman başlayacak?

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Turkuaz Vadisi'nde bulunan 6 konut satışa çıkarılıyor. Peki, Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

TOKİ Van Kevenli'de 10 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlıyor!

TOKİ Van Kevenli'de 10 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlıyor. Satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 79,41 metrekare büyüklükte daireler bulunuyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 8 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlayacak!

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 8 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlayacak. Satış işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 722,76 TL'lik aylık taksilerle ödeme yapılabiliyor.

2b arazi başvurusu nasıl yapılır?

Orman vasfını yitirmiş, kadastro marifetiyle orman alanları dışına çıkartılmış, bir daha geri kazanılamayacak olan alanlara 2b arazi deniyor. Peki, 2b arazi başvurusu nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Kentteki sorunlu alanların sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi için yıkıp yeniden yapma, uygulamasına kentsel dönüşüm deniyor. İşte, kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükseliyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu en geç 28 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

istanbul wep-tabu başvurusu yapılan ilçeler Haberi

istanbul wep-tabu başvurusu yapılan ilçeler

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, halen İstanbul'un 10 ilçesinde "web-tapu" ve "Alo 181" üzerinden online yapılabilen başvuruların tüm ilçeleri kapsayacak şekilde yaygınlaştırılması ve fiziki işlem başvurularının sona erdirilmesine yönelik çalışmaların son aşamasına gelindiğini açıkladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; müdürlükten yapılan açıklamada, 2020'de İstanbul'un 39 ilçesindeki Tapu Müdürlüklerinde çeşitli niteliklerde 1 milyon 250 bin civarında işlem gerçekleştirildiği ve 5 milyona yakın vatandaşa hizmet verildiği açıklandı. 

Açıklamada, söz konusu dönemde konut kredisi faizlerinde yaşanan düşüşün de etkisiyle tapu işlemlerinde aşırı yoğunluk yaşandığı, pandeminin aynı döneme denk gelmesinin de bu yoğunluğun azaltılması için birtakım tedbirleri zorunlu kıldığı vurgulandı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından başvuruların internet yoluyla alınabilmesi amacıyla "web- tapu" ve "Alo 181"...