08 / 05 / 2024

istanbul yol ve kavşak ihale iptali

istanbul yol ve kavşak ihale iptali

İstanbul'daki 390 yol, kavşak ve altyapı inşaatı için açılan ihale iptal edildi. 1 milyar 828 milyon TL'lik dev ihaleyi Makyol İnşaat almıştı.

AFAD açıkladı: Deprem bölgesine geri dönmek isteyen afetzedelerin yol ve bilet masrafları Ziraat Bankası'na yatırılacak 

AFAD tarafından deprem bölgesine geri dönüş yapmak isteyen afetzedelerin yol masrafı ve bilet ücreti ödemelerinin kimlik numaraları üzerinden Ziraat Bankasına yatırılacağı açıklandı. İŞte ayrıntılar...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Yemek ve yol ücretleri arttı! Temmuz 2022 yemek ve yol ücretleri ne kadar oldu?

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla, işçi ücretleri üzerinden işverenlere sağlanan gelir vergisi istisnalarında artış yapıldı. Günlük yol ve yemek ücretleri için işverenlere sağlanacak olan vergi istisnası tutarları güncellendi.

İstanbul Finans ve Teknoloji Üssü kurulacak!

Finansal teknoloji (fintek) ekosisteminin Türkiye'de gelişmesine yönelik olarak bir yol haritası oluşturularak, İstanbul Finans ve Teknoloji Üssü kurulacak.

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Eyüpsultan Yol ve Kavşak Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Güzeltepe Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Kesişimi Yol ve Kavşak Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Ankara'nın yeni yol ve kavşakları tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki yol ve kavşak çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul'daki 1.8 milyarlık yol ve kavşak ihalesi iptal!

İstanbul'daki 390 yol, kavşak ve altyapı inşaatı için açılan ihale iptal edildi. 1 milyar 828 milyon TL'lik dev ihaleyi Makyol İnşaat almıştı.

İştirak Yol Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İştirak Yol Ve Yapı Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Yüksel ve Veysel Demir ortaklığında kuruldu. 

Malatya Yol ve Altyapı Dairesi'ne yeni bina tahsis edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya genelinde yoğun bir çalışma temposu sergileyen Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı için yeni bir hizmet binası tahsis etti.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

İzmir Bayraklı'daki yol ve köprü çalışmaları tamamlanıyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı'daki Onur Mahallesi’ni çevre yoluna bağlayacak yol ve köprüyü tamamlıyor.

Bursa Gül Kavşağı'na ilave yol ve geçit!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, şerit daralması nedeniyle trafikte tıkanmalara yol açan Gül Kavşağı’na ilave yol ve geçit yapmak için düğmeye bastı.

Bursa Doğancı Barajı'na yol ve tünel yapılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, yaptığı yazılı açıklama ile 'Doğancı Barajı Yol ve Tünel Yapım İşi' nin detaylarını açıkladı.

istanbul yol ve kavşak ihale iptali Haberi

istanbul yol ve kavşak ihale iptali

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul genelinde 390 adet yol, köprülü kavşak ve ortak altyapı inşaatı yaptırmak üzere 19 Nisan 2017 tarihinde ihale düzenledi. Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre, ihaleyi 1 milyar 828 milyon 675 bin liralık teklif ile Makyol İnşaat kazandı. Yerli istekli lehine yüzde 15'lik fiyat indirimi uygulandı. Makyol ile 17 Ağustos 2017 tarihinde sözleşme imzalandı. 840 gün olarak belirlenen inşaat işinin Aralık 2019 tarihinde bitirilmesi planlanıyordu.

UYGULAMA PROJESİ YOK

Ancak ihaleye katılım gösteren 2 firma ihaleyi Kamu İhale Kurulu'na (KİK) şikayet etti. Kamu İhale Kurulu'nun itiraz başvurularını reddetmesi üzerine ihale mahkemeye taşındı. Ankara 17. İdare Mahkemesi'nin 17 Ocak 2018 tarihli kararı doğrultusunda KİK, 28 Mart 2018 tarihinde ihalenin iptaline karar verdi. Mahkeme kararında ihaleye, ön ve kesin projeye dayanılarak çıkıldığı,...