05 / 05 / 2024

İstanbul Zen Sitesi hakkında bilgi

İstanbul Zen Sitesi hakkında bilgi

2004 yılında Yapı Kredi ve Koray işbirliği ile Kemerburgaz'da Göktürk mevkinde inşa edilecek İstanbul Zen Sitesi satışa sunulmuş. Sitede yer alan konutlar bin dolardan başlayan taksitlerle satılıyormuş.

50 soruda Kanal İstanbul!

Kanal İstanbul projesinin sitesi açıldı ve cevapsız kalan bir çok soru cevabını buldu. Kanal İstanbul projesinin amacı nedir? Kanal İstanbul’un lokasyonu tam olarak  neresidir? Kanal İstanbul kaç yıl sürecek? Kanal İstanbul’un inşaat maliyeti nedir? İşte 50 soruda Kanal İstanbul...

Wiedermannz Group İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wiedermannz Group İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Selda Babacan tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Bahçelievler, Yenibosna İstanbul West Sitesi Sokak'ta kuruldu.

Hanen Travel Seyahat Acentası Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanen Travel Seyahat Acentası Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hanen Ben Salah tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Ümraniye, Atakent Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi, İstanbul Evleri Sitesi'nde kuruldu.

2004 yılında İstanbul Zen Sitesi satışa sunulmuş!

2004 yılında Yapı Kredi ve Koray işbirliği ile Kemerburgaz'da Göktürk mevkinde inşa edilecek İstanbul Zen Sitesi satışa sunulmuş. Sitede yer alan konutlar bin dolardan başlayan taksitlerle satılıyormuş.

1997 yılında Alkent 2000'de 515.000 dolara villa!

1997 yılında Alarko İnşaat'ın Büyükçekmece'de inşa ettiği Alkent İstanbul 2000 Sitesi'nde bulunan California tipi villalar 515 bin dolardan (68 milyar Türk Lirası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Kumburgaz Plaj Sitesi'nde 25 bin liradan satılık daire!

İstanbul'da Kumburgaz Plajı Sitesi'nde yer alan daireler, 1965 yılında 25 bin liradan satışa çıkarılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Suadiye Sahil Sitesi'nde 60 bin liradan satılık daire!

İstanbul Kadıköy'ün en değerli lokasyonlardan biri olan Suadiye'de bulunan Suadiye Sahil Sitesi'ndeki konutlar 60 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın özel haberi...

Evvel İstanbul projesinin www.evvelistanbul.com web sitesi açıldı!

Evvel İstanbul projesinin www.evvelistanbul.com web sitesi açıldı. Dairelerin 209 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede daire alanları 62 - 223 metrekare arasında değişiyor.

Göktürk Petnahor İkiz Evler Sitesi'nde icradan 1.4 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi; Eyüp ilçesi, Göktürk Köyü, Mandıra Mevkii'ndeki Petnahor İkiz Evler Sitesi 'nde yer alan villayı 1 milyon 400 bin TL'den satışa çıkarıyor.

Kartal Astsubaylar Sitesi'nin temeli atıldı!

İstanbul Kartal'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan Astsubaylar Sitesi'nin yeni projesi için temeller bugün atıldı. Astsubaylar Sitesi'nin temel atma töreni, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün de katılımıyla Esentepe Mahallesi'nde gerçekleşti

Mega Center Gıda Sitesi'nde icradan 1.3 milyon TL'ye satılık dükkan!

İstanbul 10. İcra Dairesi Bayrampaşa Sağmacılar'da yer alan Mega Center Gıda Sitesi'ndeki dükkanı 1 milyon 300 bin TL'den satışa çıkarıyor. Dükkanın ihalesi 15 Aralık'ta yapılacak.

1957 yılında İstanbul'da sağlık sitesi kurulacakmış!

1957 yılında İstanbul'da sağlık sitesi kurulacakmış. Haseki - Cerrahpaşa - Etyemez - İşçi Sigortaları - Guraba Hastaneleri birbirine bağlanacakmış. Haseki, Cerrahpaşa ve İşçi Sigortaları hastaneleri arasında büyük bir park yapılacakmış.

Baltaş Kilim Sanayi Sitesi'nde icradan 1 milyon 80 bin TL'ye 2 işyeri!

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü; İstanbul ili, Bayrampaşa ilçesi, Muratpaşa Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde yer alan Baltaş Kilim Sanayi Sitesi'ndeki 2 işyerini satışa çıkarıyor.

İstanbul Zen Sitesi hakkında bilgi Haberi

İstanbul Zen Sitesi hakkında bilgi



İSTANBUL ZEN GÖKTÜRKLER


İyi şeyler tesadüflerin değil, uzun emeklerin, yoğun çabaların ürünüdür. Biz tüm projelerimiz üzerinde bilinçli çalışırız.



YAP KREDİ/KORAY GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.



Büyük farklar küçük detaylarda saklıdır...


İstanbul Zen'nin farkı da ince düşünülmüş ayrıntılarında gizli. Doğanın dinginliğini, Zen Felsefesi'nin getirdiği huzur ve dengeyi, teknolojinin kolaylıklarıyla bir arada bulabileceğiniz İstanbul Zen, daha önce İstanbul İstanbul projesiyle hayatınızı güzelleştiren Yapı Kredi Koray güvencesiyle sizlerle buluşuyor. Konforu, güvenliği, yeşil alanları, kusursuz alt yapısı ve uygun ödeme seçenekleriyle İstanbul Zen, 1000 USD'den başlayan taksitler ve 120 aya varan cazip vade imkanlarıyla size sadece kolay sahip olabileceğiniz kusursuz bir yaşam alanı değil, aynı zamanda değeri...